VERSKÉPVERSTÁRCANOVELLAMINIMA JEGYZETESSZÉKRITIKAGLOSSZAÉLCC-DULNAPLÓFOTÓHÍRAJÁNLÓ


A nemzeti búzafű

A búzafű arra is jó, amire nem! -/- Valószínűleg tévedésben élnek azok, akik szerint a biotermékek csimborasszója a szója és a férges alma. Ez még a szójásszabadság és pálinkafőzési adókedvezmények közepette sem fogadható el: az almapálinkánál 113 %-kal egészségesebb a búzafűlé és a bodza-filé.

A Wikitória szerint a búzafű nem egyéb, mint a mezőre frissen kihajtott búza, amikor annak még csak sziklevele van neki. A búzafű sokféle hasznos anyagot tartalmaz: vakmerő életmentő klorofiillibátort, USA-ellenes amy-no-savakat, nemzeti tussványi anyagokat, továbbá zengő müenzimeket és bozontos bozonokat.

A Magyarok Világszövetsége saját kutatásai alapján megállapította, hogy az ötezer éves indiai ayurvédékus kultúra a búzafüvet az akkor már világszerte államalapító tevékenységet folytató ókori magyaroktól vette át, ezért a szervezet a Magyarok VIII. Világkongresszusán deklarálta, hogy a búzafű ősi hungarikum. Ezt az is bizonyítja, hogy számos írásos emlék magyar fűnek nevezi a búzafüvet, így szerepel például a sumérvadó agyagtáblákon, az emberi test öregedését leíró Ó-test-amentumban, továbbá Cosa Nosra Damusnál. Bizonyítást nyert továbbá az is kétséget kizáróan, hogy a hunok rovásírása a búzafű szálak elhelyezésén, kirakásán alapult. A magyar származású neves bengáli filozófus, Cecil M. Jeopardy meg éppenséggel hősköltemény írt az ősi magyar búzafű-pipáról. A sok egyéb szívhatót és a saját termésű nemes óborokat is kedvelő bölcselő szerint „A búzafű jobb, mint együtt az ópium és az ópiám”.

Az ayurvédikus búzafű gyógyhatása bámulatos. Orbanikus hatóanyagai elfogyasztás után azonnal reakcióba lépnek a szervezetünkben lévő méreganyagokkal (pl. liberalizmus, kozmopolitizmus…), továbbá lekötik a matematikai szabad gyököket. A búzafű első fogyasztása után émelygést válthat ki, de ez csak azt mutatja, hogy a méregtelenítés és a polgári alapokra történő átállás beindult a testünkben. Előfordulhat továbbá erős hasmenés, fokozottabb izzadás, futó eszméletvesztés, spontán vetélés és tüdő-hopp-kidagadás- de nem kell megijedni, ezek mind feltétlen jelei a szervezet unortodox tisztulásának. >>további adalékok: BúzafűLapszám: 2012.09

Címkék: jegyzet élckinyomtatom! oldal tetejére

 

BDK SEO-Google
Tsúszó Sándor
BDK posztumusz

Napi blog


ELŐZŐ SZÁM címlapja

Csatlakozz:


Frissek a rovatban:

Hasonlóak:


Friss szám

Korábbi számok

Frissek:


Főbb blogjaim  Főbejáratok
  SEO

  aktuális
  Google honlapoptimalizálás: első seo weboldal kereső

  Keresőoptimalizált oldalak:

  Verecke, Ungvár, Kárpátalja
  Magyarok Kárpátalján, Seo
  első hely: laptop szerviz akku
  kaszinó texas? seo online játék
  public relation szöveg, cikk írás
  tartalom marketing weboldal
  laptop kijelző hiba, gpu grafika
  link: laptop kijelző csere ingyen - tablet szerviz Budapest


  free counters
  BDK ONLINE - BALLA D. KÁROLY internetes magazinja - válogatás az Ungváron (Kárpátalja, Ukrajna) élő író havi publikációból és az írói archívumból.

  Az oldal anyagai Balla D. Károly alkotói munkásságának a részét képezik, ily módon szerzői jogvédelem alá esnek, hosszabb idézésük csak a forráshely link-formátumú feltüntetésével, átvételük és újraközlésük pedig csupán a szerző - adatait lásd: Balla D. Károly - engedélyével jogszerű. -- BDK Online - webmagazin - irodalom, könyv, film, közélet, politika, napló, vers, internet, keresőoptimalizálás, web, seo, blog, Kárpátalja, Ungvár, BéDéKá, blog, UngParty | A szerző keresőoptimalizálással is foglalkozik. Az aktuális SEO-projektek témája: Teraszbeépítés - Budapest. Télikert gyártás, építés. Mobilmarketing: tömeges sms-küldés, kampány. Honlapoptimalizálás és keresőmarketing - Google helyezés javítása - első oldalra kerülni SEO szakértő optimalizálásával a találati listán. - Télikertépítés - Terasz - SMS kampány". Tartalommarketing, arvisura, pirézek