VERSTÁRCANOVELLAMINIMA JEGYZETESSZÉKRITIKAÉLCNAPLÓFOTÓAJÁNLÓ • MÁS: Arvisura Seo


Az ukrán földgömb

Immáron semmilyen további területi vitának helye nincs! A földgömb egyetlen grandiózus méretű kontinensét teljes egészében egyetlenegy hatalmas ország foglalja el: a független és függetlenségére láthatóan igencsak büszke Ukrajna. A gigantikus kiterjedésű szárazföld partjait kék és sárga (!) óceánok mossák: ezek nem mások, mint az Ukrajnával szomszédos államok.

Kárpátalja nagyjából akkorának látszik rajta, mint Grönland… (Elgondolkodtató, hogy vajon ehhez képest a Nagy-Magyarország térkép nem túl gyönge szimbólumocska-e vajon? Nem lenne itt az ideje a Világ-Magyarország megjelenítésének?)

Ukrajna glóbuszának feltétlenül ott a helye minden öntudatos ukrán állampolgár asztalán – vagy legalább a ruhásszekrény tetején. Üzletekben kapható számos méretben és kiszerelésben, a kis méretű változat ára kifejezetten bagatell. A bolondnak is megéri.

.

ukran-foldgomb4

ukran-foldgomb3

ukran-foldgomb5

ukran-foldgomb

ukran-foldgomb2   ukran-foldgomb6

… és ez is eléggé gömbölyű…

ukran-foldgomb7





Lapszám: 2013.09




kinyomtatom! oldal tetejére

 

BDK Honlap-SEO: keresőoptimalizálás
Elhunyt Balla D. Károly

Napi blog






AZ ELŐZŐ SZÁM tartalma

Csatlakozz:


Frissek a rovatban:

Hasonlóak:


Friss szám

Korábbi számok

Frissek:


Főbb blogjaim



    Főbejáratok


    SEO-szerviz

    aktuális keresőoptimalizált weboldalak:

    Google első hely

    Helyezés javítás, honlap optimalizálás

    honlap keresőoptimalizálás árak google első helyezés javítás

    Google honlap optimalizálás: seo
    pr cikk és link elhelyezés - tartalommarketing weboldal
    első hely: google honlap optimalizálás - seo marketing

    Állandó oldalak, SEO-posztok









    BDK ONLINE - BALLA D. KÁROLY internetes magazinja - válogatás az Ungváron (Kárpátalja, Ukrajna) élő író havi publikációból és az írói archívumból.

    Az oldal anyagai Balla D. Károly alkotói munkásságának a részét képezik, ily módon szerzői jogvédelem alá esnek, hosszabb idézésük csak a forráshely link-formátumú feltüntetésével, átvételük és újraközlésük pedig csupán a szerző - adatait, élatrajzát lásd: Balla D. Károly / Károj életrajza - engedélyével jogszerű. -- BDK Online SEO keresőoptimalizálás - irodalom, könyv, film, közélet, politika, napló, vers, internet, keresőoptimalizálás, web, seo, blog, Kárpátalja, Ungvár, BéDéKá, blog, UngParty | A szerző keresőoptimalizálással is foglalkozik. Az aktuális SEO-projek tartalom marketing: Laptop szerviz Budapest: akkumulátor, laptop billentyűzet, notebook töltő. Honlapoptimalizálás és keresőmarketing - Google helyezés javítása - első oldalra kerülni SEO szakértő optimalizálásával. Első hely a keresőben a találati listán. - Tartalommarketing, arvisura, pirézek | PR-cikk: SEO Budapest termék és szolgáltatás.