VERSKÉPVERSTÁRCANOVELLAMINIMA JEGYZETESSZÉKRITIKAGLOSSZAÉLCC-DULNAPLÓFOTÓHÍRAJÁNLÓ


Az Egyek csoport

Bár az utóbbi időben nem sokat hallatta a hangját, folyamatosan létezett és működött Az Egyek csoport, amely, mint ismeretes, 2007-ben alakult, nem kis visszhangot keltve a sajtóban és a közbeszédben. A bejelentés akkor ebben a formában jelent meg:

Az Egyek csoport megalakulása

A Kilencek, a Nyolcak, a Hetek, a Hatok, az Ötök stb. összefüggésében megfigyelhető névadási lehetőségekre alapozva bejelentjük, hogy 2007. december 12-én megalakult Az Egyek csoport. Alakuló közgyűlésére a csaknem zsúfolásig megtelt UngParty Manzárdon került sor, ahol is az alapító tagság egyhangúlag Balla D. Károlyt választotta AZ EGYEK csoport elnökévé és szóvivőjévé, aki kifejtette, a csoportnak művészi, politikai és tudományos törekvései egyaránt vannak, ezeknek mindenkor közlemények kiadásával kívánnak érvényt szerezni.

Az Egyek csoport nyilatkozatai

A csoport eddigi működése során 4 nyilatkozatot adott ki.
 • 2008. február 20-án Az Egyek elismerte Koszovo függetlenségét
 • 2008. március 25-én Az Egyek csatlakozott az Egy óra a Földért mozgalomhoz
 • 2008. április 9-én a tibeti zavargások miatt és tiltakozásul Kína kollektív jogokat sértő politikája ellen Az Egyek bejelentette, hogy bojkottálja a pekingi XXIX. Nyári Olimpiai Játékokat
 • 2009. július 23-án Az Egyek nyilatkozatot adott ki a Bloggerigazolványokról.
Ettől kezdve Az Egyek egészen mostanáig nem hallatta a hangját, mint kiszivárgott, a csoporton belüli érdekellentétek és hatalmi torzsalkodások foglalták le a tagságot. Emiatt a csoport sajnálatosan elmulasztotta annak a lehetőségét, hogy nyilatkozatot adjon ki néhány igen fontos kérdésben, így például bejelentse saját Alkotmány-tervezetét és kinyilvánítsa saját nemzetpolitikai koncepcióját, illetve elképzeléseit arról, milyen orális aktust ajánlhat fel egy színházdirektor az őt szexuálisan zaklató újságírónőnek. Bízhatóan a jövőben a hasonló horderejű állásfoglalások már nem maradnak el.

Az Egyek tisztújító közgyűlése

Az Egyek csoport vezetősége a belső egység és egyetértés megteremtése után elérkezettnek látta az időt egy beszámoló-választó közgyűlés megtartására. Erre 2011. május 30-án került sor az ungvári Piréz Rezidencián, ahol is az egybegyűltek meghallgatták a leköszönő elnök beszámolóját. Balla D. Károly erős hangot megütve gyakorolt önkritikát, ám ostorozta a tagság széthúzását és közéleti passzivitását is. A tagság reagálásából nem lehetett megítélni, vajon új jelöltet állít-e az elnöki posztra, mint ahogy az is nyitott kérdés volt egy ideig, Balla jelölteti-e magát.

Végül többek határozott kérésének engedve hozzájárult, hogy felvegyék a jelöltek listájára. S minthogy ezek után ellenjelölt már nem akadt, sor kerülhetett a szavazásra.

Az Egyek csoport tagsága egyhangúlag, ellenszavazat nélkül, egy tartózkodás mellett újra elnökévé választotta Balla D. Károlyt, aki rögtönzött sajtótájékoztatóján bejelentette, hogy a jövőben a csoport gyakrabban tesz a korábbiakhoz hasonló világtörténelmi jelentőségű nyilatkozatokat.

A közgyűlés után zárt körű fogadásra került sor.   
  


Lapszám: 2011.06

Címkék: élckinyomtatom! oldal tetejére

 

BDK SEO-Google
Tsúszó Sándor
BDK posztumusz

Napi blog


ELŐZŐ SZÁM címlapja

Csatlakozz:


Frissek a rovatban:

Hasonlóak:


Friss szám

Korábbi számok

Frissek:


Főbb blogjaim  Főbejáratok
  SEO

  aktuális
  Google honlapoptimalizálás: első seo weboldal kereső

  Keresőoptimalizált oldalak:

  Verecke, Ungvár, Kárpátalja
  Magyarok Kárpátalján, Seo
  első hely: laptop szerviz akku
  kaszinó texas? seo online játék
  pr-cikk elhelyezés, szöveg írás
  tartalom marketing weboldal
  laptop szerviz budapest - kijelző hiba, gpu grafika, akku
  link: laptop kijelző csere ingyen - tablet szerviz Budapest


  free counters
  BDK ONLINE - BALLA D. KÁROLY internetes magazinja - válogatás az Ungváron (Kárpátalja, Ukrajna) élő író havi publikációból és az írói archívumból.

  Az oldal anyagai Balla D. Károly alkotói munkásságának a részét képezik, ily módon szerzői jogvédelem alá esnek, hosszabb idézésük csak a forráshely link-formátumú feltüntetésével, átvételük és újraközlésük pedig csupán a szerző - adatait lásd: Balla D. Károly - engedélyével jogszerű. -- BDK Online - webmagazin - irodalom, könyv, film, közélet, politika, napló, vers, internet, keresőoptimalizálás, web, seo, blog, Kárpátalja, Ungvár, BéDéKá, blog, UngParty | A szerző keresőoptimalizálással is foglalkozik. Az aktuális SEO-projektek témája: Teraszbeépítés - Budapest. Télikert gyártás, építés. Mobilmarketing: tömeges sms-küldés, kampány. Honlapoptimalizálás és keresőmarketing - Google helyezés javítása - első oldalra kerülni SEO szakértő optimalizálásával a találati listán. - Télikertépítés - Terasz - SMS kampány". Tartalommarketing, arvisura, pirézek