VERSKÉPVERSTÁRCANOVELLAMINIMA JEGYZETESSZÉKRITIKAGLOSSZAÉLCC-DULNAPLÓFOTÓHÍRAJÁNLÓ


Munkács - kultúrák vonzásában

2011. június 23-26 között négy napos kulturális zarándoklatot szervez az ezerarcú Kárpátaljára a Magyar Zsidó Kulturális Egyesület, amelynek fő állomása Munkács, ahol is gazdag programmal várják az érdeklődőket. Az alább Pröhle Gergely ezzel kapcsolatos írásából idézek:

„Elgondolkoztató, hogy egy pusztán politikai döntéssorozat miként volt hatással az élet majd minden területére, miként határozta meg népek, nemzetek, vallási felekezetek és csoportok mindennapjait, változtatta meg sorsukat. Munkács, a béke szigetének számított: együtt élt itt az egyik legnagyobb zsidó közösség a római katolikusokkal, a reformátusokkal, a görögkeleti keresztényekkel, a magyar az ukránnal, a ruszinnal, a szlovákkal, a románnal, a lengyellel, a némettel és még ki tudja még hányféle anyanyelvet beszélő emberrel. A veszteség közös. Ezért kell felmutatni, hogy miként képes a kultúra, a közös örökség értékeinek megbecsülése, ezen veszteségeken túlmutatva enyhíteni a történelem okozta fájdalmakat.”

(a teljes cikk: Pröhle Gergely: Kultúrák vonzásában a határ túloldalán)

A rendezvény részletes programja: Határtalan-Munkács


Lapszám: 2011.06
kinyomtatom! oldal tetejére

 

BDK Honlap-SEO: ivóvízkezelés
Elhunyt Balla D. Károly
BDK posztumusz

Napi blog


AZ ELŐZŐ SZÁM tartalma

Csatlakozz:


Frissek a rovatban:

Hasonlóak:


Friss szám

Korábbi számok

Frissek:


Főbb blogjaim  Főbejáratok  SEO-szerviz

  aktuális keresőoptimalizált oldalak:

  Google első hely

  Helyezés javítás, honlap optimalizálás

  Google honlapoptimalizálás: első seo weboldal kereső
  pr cikk és link elhelyezés - tartalommarketing weboldal

  Internet - Laptop - Számítástechnika

  első hely: google honlap optimalizálás

  Állandó oldalak, SEO-posztok  free counters
  BDK ONLINE - BALLA D. KÁROLY internetes magazinja - válogatás az Ungváron (Kárpátalja, Ukrajna) élő író havi publikációból és az írói archívumból.

  Az oldal anyagai Balla D. Károly alkotói munkásságának a részét képezik, ily módon szerzői jogvédelem alá esnek, hosszabb idézésük csak a forráshely link-formátumú feltüntetésével, átvételük és újraközlésük pedig csupán a szerző - adatait lásd: Balla D. Károly - engedélyével jogszerű. -- BDK Online - webmagazin - irodalom, könyv, film, közélet, politika, napló, vers, internet, keresőoptimalizálás, web, seo, blog, Kárpátalja, Ungvár, BéDéKá, blog, UngParty | A szerző keresőoptimalizálással is foglalkozik. Az aktuális SEO-projek tartalom marketing: Laptop szerviz Budapest: akkumulátor, laptop billentyűzet, notebook töltő. Honlapoptimalizálás és keresőmarketing - Google helyezés javítása - első oldalra kerülni SEO szakértő optimalizálásával. Első hely a keresőben a találati listán. - Ivóvízkezelés és fertőtlenítés - Klór-dioxid. Tartalommarketing, arvisura, pirézek