VERSTÁRCANOVELLAMINIMA JEGYZETESSZÉKRITIKAÉLCNAPLÓFOTÓAJÁNLÓ • MÁS: Arvisura Seo


Két hold: a NASA titkol és figyel

A különleges égi jelenség mind a bibliai jóslat, mind Nostradamus szerint kozmikus kataklizmát jelez előre. Emiatt a tudósok titokban tarják az esemény bekövetkezését, világméretű pániktól tartanak. Ám persze qaz ilyesmi kiszivárog... Kállay Labord alábbi leveléből megtudtam, miről is van szó: Kedves Károly!

Azért küldöm neked ezt a levelet, mert olvastam, hogy valaha csillagásznak készültél, és most egy olyan kozmikus eseményről értesültem, amelyről feltétlenül tudnod kell. Máshonnan nemigen hallhatsz erről, a tudósok titokban tartják, valószínűleg azért, mert világméretű pánik kitörésétől tartanak, hiszen a Jelenések könyve jóslatai között ez szerepel: „Midőn az égen két hold feltündököl, menny a földre leszakand”. De említi Nostradamus is a Rejtélyek és talányokban: „A Végső Rombolás eljövetele előtt kettős hold kúszik a keleti égre”. A NASA kutatója szerint, akitől a bizalmas infót kaptam, semmi ilyesmitől nem kell tartani, de a különlegesen látványos jelenségre minden számítás szerint sor kerül. A lényeg a következő:

2011. augusztus 27-én, 0 óra 30-kor pillants fel az égre. Két holdat fogsz látni! A Mars fog olyannyira fényleni, hogy nagyobb lesz, mint a telehold. A Mars ekkor 34,65 millió mérföldre közelíti meg a Földet. Ilyen esemény legközelebb 2287-ben lesz.

Legutóbb Kr. után 276-ban volt hasonló tüneményre példa, ezt a korabeli római és keleti asztrológusok fel is jegyezték, lásd például Lloyd al-Bakar asszír tudós hagyatékában.

Kedves Károly, add tovább ezt az infót, mert ma élő ember ilyet nem láthat még egyszer! De csak olyanokhoz juttasd el, akikről bizonyosan tudod, hogy nem keltenek pánikot és nem is küldik tovább ilyen szándékúaknak.

Örülök, hogy megismerkedtünk, s hogy fogékonynak mutatkoztál minden olyasmire, amire mások csak legyintenek.

Kállay Labord
magánzó, a madagaszkári kaméleonok gyámja

A NASA a Földet is figyeli


A hír igaz :) A kontextus még inkább. (Lásd még: Kállay Labord és a kaméleonok)

Két nap alatt alatt szokatlanul magas lett az olvasottsága a fenti levelet közlő posztomnak napi blogomban: Két hold az égen! (Keletkezéséről itt írok.) Nem gondoltam volna, hogy az ezres fölötti nagy nézettséghez a NASA biztonsági szolgálata is hozzájárult három látogatással (nagyításhoz katt a képre):



A következő napokban tovább nőtt a cikk olvasottsága, legolvasottabb posztommá vált. Több száz olvasót hozott a Google (általában két hold vagy két hold 2011 keresőkérdéssel), két kommentelő pedig arról számolt be, hogy hiába leste az eget :) 


Lapszám: 2011.08




kinyomtatom! oldal tetejére

 

BDK Honlap-SEO: keresőoptimalizálás
Elhunyt Balla D. Károly

Napi blog






AZ ELŐZŐ SZÁM tartalma

Csatlakozz:


Frissek a rovatban:

Hasonlóak:


Friss szám

Korábbi számok

Frissek:


Főbb blogjaim



    Főbejáratok


    SEO-szerviz

    aktuális keresőoptimalizált weboldalak:

    Google első hely

    Helyezés javítás, honlap optimalizálás

    honlap keresőoptimalizálás árak google első helyezés javítás

    Google honlap optimalizálás: seo
    pr cikk és link elhelyezés - tartalommarketing weboldal
    első hely: google honlap optimalizálás - seo marketing

    Állandó oldalak, SEO-posztok









    BDK ONLINE - BALLA D. KÁROLY internetes magazinja - válogatás az Ungváron (Kárpátalja, Ukrajna) élő író havi publikációból és az írói archívumból.

    Az oldal anyagai Balla D. Károly alkotói munkásságának a részét képezik, ily módon szerzői jogvédelem alá esnek, hosszabb idézésük csak a forráshely link-formátumú feltüntetésével, átvételük és újraközlésük pedig csupán a szerző - adatait, élatrajzát lásd: Balla D. Károly / Károj életrajza - engedélyével jogszerű. -- BDK Online SEO keresőoptimalizálás - irodalom, könyv, film, közélet, politika, napló, vers, internet, keresőoptimalizálás, web, seo, blog, Kárpátalja, Ungvár, BéDéKá, blog, UngParty | A szerző keresőoptimalizálással is foglalkozik. Az aktuális SEO-projek tartalom marketing: Laptop szerviz Budapest: akkumulátor, laptop billentyűzet, notebook töltő. Honlapoptimalizálás és keresőmarketing - Google helyezés javítása - első oldalra kerülni SEO szakértő optimalizálásával. Első hely a keresőben a találati listán. - Tartalommarketing, arvisura, pirézek | PR-cikk: SEO Budapest termék és szolgáltatás.