VERSTÁRCANOVELLAMINIMA JEGYZETESSZÉKRITIKAÉLCNAPLÓFOTÓAJÁNLÓ • MÁS: Arvisura Seo


Beköszöntök

Beköszöntött a tavasz, beköszöntök hát én is. Bár nemrégiben állítólag megfogadtam, hogy pünkösdig nem nyitok új blogot, most mégis itt ez új oldal. Igaz, több blognál, afféle webmagazin, hetente új számmal jelentkező egyszemélyes netújság, változatos és szórakoztatónak szánt aktuális összeállítás legújabb és korábbi jegyzeteimből, közéleti írásaimból, prózáimból és verseimből.

Leginkább azoknak ajánlom, akik eddig is figyelemmel kísérték a különböző oldalakon megjelenő internetes publikációimat - itt most egy helyen megtalálnak minden fontosabbat.  Számítok továbbá mindazokra, akik közösségi portálokon követik megjelenéseimet - egy-egy megosztott linkkel továbbra is igyekszem segítségükre lenni. A webes közönség mellett szeretném állandó olvasóimnak megnyerni azokat is, akik eddig főleg nyomtatott orgánumokban találkoztak nevemmel, netán könyveimből ismerték munkáimat. Nekik is üzenem: webre fel!

A honlap felépítéséről

Az oldal hármas felosztású: műfaji, tematikus és időrendi. A legfelső navigációs sor az írások műfaj szerinti lehívását teszi lehetővé. A fűmenüből hívható le minden pozícióból a CÍMOLDAL, s itt található a két időrendi és az öt tematikus főkategória.

 • FRISS SZÁM - a legutóbbi lapszám anyagai. (Minden frissítés a következő hétfőre dátumozva történik, a megjelenés időpontjának ez számít; maguk a cikkek a hét során folyamatosan kerülnek fel az oldalra)
 • KULT - kulturális témájú írások
 • KÖZÉLET - a közéletet, társadalmat, politikát érintő írások
 • PENNA - szépirodalmi jellegű írásaim
 • NAPLÓ - egyéb, többek között személyes jellegű bejegyzések
 • DIGITÁLÉ - a digitális kultúrával és információcserével, az internettel, honlapokkal kapcsolatos írások
 • ARCHÍVUM - az eddig megjelent lapszámok linkjeinek listázása
A főmenü alatti sor a leggyakoribb altémák szerinti navigációt teszi lehetővé.

A jobb hasábon legfelül csatlakozhatnak Facebook-oldalamhoz olvasóim (a közösségi oldal látogatói időben értesülhetnek nemcsak a BDK Online frissítéseiről, hanem új naplójegyzeteimről, más publikációimról is.)

A Facebook-doboz alatt ugyancsak fontos linkek sorakoznak, segítik a honlapon belüli átlépéseket.

Lejjebb lehetőség van a BDK napi BLOG frisseihez való átkattintásra, illetve most először lajstromba szedtem az összes hozzám köthető, többé vagy kevésbé aktív blogot. Még lejjebb a további oldalaimhoz vezető linkek találhatók.

A  BDK Online lehetőséget ad a keresésre (jobb hasáb), egyetlen kattintással hozzáadható a Kedvencekhez és rendelkezik RSS hírcsatornával is (fejléc, jobbra fent.

Bízom abban, hogy sokak tetszését elnyeri új webhelyem. (Aki ezt ki is szeretné fejezni, erre a linkre kattintva értékelheti az oldalt: értékelés.)


Lapszám:

Címkék: ajánlókinyomtatom! oldal tetejére

 

BDK Honlap-SEO: keresőoptimalizálás
Elhunyt Balla D. Károly

Napi blog


AZ ELŐZŐ SZÁM tartalma

Csatlakozz:


Frissek a rovatban:

Hasonlóak:


Friss szám

Korábbi számok

Frissek:


Főbb blogjaim  Főbejáratok


  SEO-szerviz

  aktuális keresőoptimalizált weboldalak:

  Google első hely

  Helyezés javítás, honlap optimalizálás

  honlap keresőoptimalizálás árak google első helyezés javítás

  Google honlap optimalizálás: seo
  pr cikk és link elhelyezés - tartalommarketing weboldal
  első hely: google honlap optimalizálás - seo marketing

  Állandó oldalak, SEO-posztok

  BDK ONLINE - BALLA D. KÁROLY internetes magazinja - válogatás az Ungváron (Kárpátalja, Ukrajna) élő író havi publikációból és az írói archívumból.

  Az oldal anyagai Balla D. Károly alkotói munkásságának a részét képezik, ily módon szerzői jogvédelem alá esnek, hosszabb idézésük csak a forráshely link-formátumú feltüntetésével, átvételük és újraközlésük pedig csupán a szerző - adatait, élatrajzát lásd: Balla D. Károly / Károj életrajza - engedélyével jogszerű. -- BDK Online SEO keresőoptimalizálás - irodalom, könyv, film, közélet, politika, napló, vers, internet, keresőoptimalizálás, web, seo, blog, Kárpátalja, Ungvár, BéDéKá, blog, UngParty | A szerző keresőoptimalizálással is foglalkozik. Az aktuális SEO-projek tartalom marketing: Laptop szerviz Budapest: akkumulátor, laptop billentyűzet, notebook töltő. Honlapoptimalizálás és keresőmarketing - Google helyezés javítása - első oldalra kerülni SEO szakértő optimalizálásával. Első hely a keresőben a találati listán. - Tartalommarketing, arvisura, pirézek | PR-cikk: SEO Budapest termék és szolgáltatás.