BDK ONLINE - Balla D. Károly heti webmagazinja - frissül minden hétfőre | a portál anyagai szerzői jogvédelem alá esnek 
AJÁNLÓ

Beköszöntök

Beköszöntött a tavasz, beköszöntök hát én is. Bár nemrégiben állítólag megfogadtam, hogy pünkösdig nem nyitok új blogot, most mégis itt ez új oldal. Igaz, több blognál, afféle webmagazin, hetente új számmal jelentkező egyszemélyes netújság, változatos és szórakoztatónak szánt aktuális összeállítás legújabb és korábbi jegyzeteimből, közéleti írásaimból, prózáimból és verseimből.

Leginkább azoknak ajánlom, akik eddig is figyelemmel kísérték a különböző oldalakon megjelenő internetes publikációimat - itt most egy helyen megtalálnak minden fontosabbat.  Számítok továbbá mindazokra, akik közösségi portálokon követik megjelenéseimet - egy-egy megosztott linkkel továbbra is igyekszem segítségükre lenni. A webes közönség mellett szeretném állandó olvasóimnak megnyerni azokat is, akik eddig főleg nyomtatott orgánumokban találkoztak nevemmel, netán könyveimből ismerték munkáimat. Nekik is üzenem: webre fel!

A honlap felépítéséről

Az oldal hármas felosztású: műfaji, tematikus és időrendi. A legfelső navigációs sor az írások műfaj szerinti lehívását teszi lehetővé. A fűmenüből hívható le minden pozícióból a CÍMOLDAL, s itt található a két időrendi és az öt tematikus főkategória.

A főmenü alatti sor a leggyakoribb altémák szerinti navigációt teszi lehetővé.

A jobb hasábon legfelül csatlakozhatnak Facebook-oldalamhoz olvasóim (a közösségi oldal látogatói időben értesülhetnek nemcsak a BDK Online frissítéseiről, hanem új naplójegyzeteimről, más publikációimról is.)

A Facebook-doboz alatt ugyancsak fontos linkek sorakoznak, segítik a honlapon belüli átlépéseket.

Lejjebb lehetőség van a BDK napi BLOG frisseihez való átkattintásra, illetve most először lajstromba szedtem az összes hozzám köthető, többé vagy kevésbé aktív blogot. Még lejjebb a további oldalaimhoz vezető linkek találhatók.

A  BDK Online lehetőséget ad a keresésre (jobb hasáb), egyetlen kattintással hozzáadható a Kedvencekhez és rendelkezik RSS hírcsatornával is (fejléc, jobbra fent.

Bízom abban, hogy sokak tetszését elnyeri új webhelyem. (Aki ezt ki is szeretné fejezni, erre a linkre kattintva értékelheti az oldalt: értékelés.)


Lapszám:

Címkék: ajánló