BDK ONLINE - Balla D. Károly heti webmagazinja - frissül minden hétfőre | a portál anyagai szerzői jogvédelem alá esnek 
AJÁNLÓ élc

Szexuális jelképek Kárpátalján

A meglehetősen sok furcsa állítást tartalmazó és a tudományossággal még köszönőviszonyt sem fenntartó őstörténeti Arvisura blog legutóbbi közleménye arról győzte meg híveit, hogy a magyar vonatkozású kárpátaljai emlékhelyek közül a vereckei honfoglalási emlékmű csúcsos rakéta-formát mutat, a munkácsi Feszty-panoráma pedig éppenséggel egy csészealjat formáz.

Mégpedig azért, mert ezeken a mostanában emlékjelekkel megjelölt helyeken valaha titkos üzenetet hozó csillaghajók szálltak le. Ezek a csillaghajók a Szíriusz térségéből érkeztek a Földre és aranylemezeken hozták el a magyar és a ruszin nép közös származásának a titkos üzenetét: az úgynevezett Arvisurát.

A valóban tudományos megalapozottságú cáfolatra nem kellett sokáig várni. Az alternatív hírportálként működő Kárpáti News szinte azonnal kirukkolt a cáfolattal: az adott témában járatos szákértőjük, a nemzetközileg is elismert Dr. Kállay O. Béla  szerint a honfoglalási monumentum valójában nem egyéb, mint hatalmas fallikus szimbólum - lévén eleinknek a Kárpát-medencébe való behatolása amúgy is egy nemi aktussal vonható párhuzamba. Ezen a gondolaton (és a Latorca vonalán) haladva nyilvánvaló, hogy a Munkács-közeli Körkép-emlékmű a maga lukas-körkörös formájával pedig éppenséggel a női genitáliát jelképezi. Ráadásul a nevezett tárgyak méreteik szerint éppen egymásba illenek...

Meggyőző bizonyítékok, érdemes előttük meghajlani - mint ahogy a szexuális szimbolikájú emlékművek előtt is.

A megfelelő cikkek teljes terjedelemben a közlések eredeti helyén találhatók meg és olvashatók el:

vereckeiarvisura-feszty-korkep



Lapszám: 2013.09

Címkék: Verecke pátria Munkács Kárpátalja emlékmű élc