BDK ONLINE - Balla D. Károly heti webmagazinja - frissül minden hétfőre | a portál anyagai szerzői jogvédelem alá esnek 
PENNA könyv

Digitális dedikálás

Elektronikus könyv (e-book) formájában a 82. Könyvhétre megjelentettem limerikjeimet: irodalmi hősök; élő írók sírversei; kárpáti limerikek. A könyv szabadon letölthető és terjeszthető. Egyszersmind személyre szóló digitális dedikálást is hirdetek az alábbiak szerint.

Az e-könyv megnyitása / letöltése

Az e-könyv erre a linkre kattintva nyitható meg és tölthető le:

Balla D. Károly: Széles az alagút. 73 limerik

A teljes könyv ebben a formájában személyes vagy közösségi célokra szabadon tárolható, továbbadható, más adathordozóra átmásolható, korlátlan példányban sokszorosítható és terjeszthető. Ugyanígy szabadon felhasználható a letöltés helyére mutató link. A könyv tartalma azonban szerzői jogvédelem alatt áll, a versek nyomtatott vagy internetes felhasználása, újrapublikálása csak hozzájárulásommal jogszerű. Engedély kérhető e-mailben, lásd névjegyemet. Ezúton kérem, hogy aki megnézte (esetleg le is mentette) az e-könyvet, ezt alább egy hozzászólásban legyen szíves jelzni.

Névre szóló dedikálás

Az e-könyvet a nyilvános verziónál jobb felbontású minőségben névre szólóan dedikálom minden igénylőnek (természetesen ingyenesen). A dedikálás a címoldalra kerül az itt láthatóhoz hasonló formában (az első dedikált példányt a műfaj magyarországi elterjesztésében nagy szerepet játszó költőnek ajánlottam).

A dedikálás igénylése kizárólag napi blogomban történik, ezen az oldalon:

Digitális dedikálás

Kérem, hogy az igénylő ott adja meg azt az e-mailjét, ahova a küldeményt kéri - ha a megfelelő rubrikába írja bele, csak én fogom látni (a könyvfájl cirka 1 MB terjedelmű). Adja meg továbbá azt a nevet, amelyre a dedikálást kéri (ha ez nem egyezik nicknevével, akkor külön, az üzenetben).

A dedikált példányokat a beérkező kérések sorrendjében küldöm el - kis türelmet kérve, mert a digitális dedikálás és a személyre szóló külön példány elkészítése némi munkát igényel.

Időtartam: a dedikálási akció 2011. júl. 3-a 14 órától a 82. Ünnepi Könyvhét zárónapjának a végéig (júl. 6-a éjfélig) tart. Kéréseket később csak kivételes esetben fogadok el (a dedikálás nélküli verzió továbbra is folyamatosan elérhető lesz).




Lapszám: 2011.06

Címkék: könyv irodalom internet e-book digitálé akció