Balla D. Károly író és SEO-szakértő
SEO CÍMLAP • BDK CÍMLAP • Megbízást kedvező áron vállalok - a részletek: >>
BDK ONLINE webmagazin

Honlap SEO | Google helyezés javítás: Acer laptop terasz | szakértői keresőmarketing, seo google

Kreatív linképítés az Arvisura módszerével - A weboldalaknak a Google találati listán való előbbre juttatása az utóbbi időben csakis tartalmi alapú kreatív módszerekkel lehetséges. Ezt a módszert én már azelőtt alkalmaztam, mielőtt a Google szigorította a keresőoptimalizálással szembeni elvárásait. Módszerem lényegét az alábbiakban igyekszem megfogalmazni. A leírás-körülírás eléggé hosszadalmas, ezért egyetlen szóba sűrítve a komplex jelentést, újabban saját linképítő módszeremet egyszerűen Arvusurának nevezem. A szó a védikus keleti filozófiában valamely jellegzetességnek egy dologra való rálényégítését jelenti - így lényehítem én rá a saját támogatói rendszerem egységeire a céloldal jellegzetességeit - ezzel teremtve a Google számára felismerhető tartalmi összefüggéseket.
Az általam a linképítésben alkalmazott Arvisura nem más, mint a Google Penguin Algorithm utáni korszak speciális keresőoptimalizálási elmélete és gyakorlata, amelynek jellemzői: a saját webrendszer használata, a tartalmi alapú, kreatív, rálényegítő linképítés, a komplex hozzáállás, a stabilitás és a mobilitás jegyeit egyszerre mutató fraktál-hálózatú linkhordozó webrendszer létrehozása és rendszerként való működtetése.
Honlapok Google optimalizálása:

Prémium linképítés: árak, jelentés

Teraszbeépítés – télikertgyártás

SEO: Asus laptop töltő, Dell akku

ALOLDALAK

Google SEO keresőoptimalizálás

Honlapoptimalizálás

Laptop kijelző, akku, töltő

seo ivóvíz fertőtlenítés

Google keresés

Agorafóbia, pánik

Archipenko-terem

Keresőmarketing, SEO

Ukrajna az EU-ban

Nevemben a Dé betű

Elhunyt Balla D. Károly

Vári Fábián László Kossuth-díjas

Kárpátaljai magyar irodalom

BDK posztumusz

Ember a Marson

A Fidesz elvesztette a választásokat

Orbán Viktor megbukott

Fidesz-Jobbik koalíció

Notebook transzfer ár

Arvisura Transzferár

2013-as SEO-verseny

SEO-verseny 2012

Homo Ludens - Játék

Ferdinandy laptop

laptop marketing - optimalizálás

Arvisurák - Ayurvéda

Linképítő laptop töltő

Első Piréz - pirézek

Virtuális szerver bérlés

Semjén Zsolt lemondott

Schmitt Pál lemondott

virtuális seo megelőzés

dell akkumulátor töltő

Utóbbi könyveim néhánya:
utolsó laptop töltő

kő és szerviz

tejmozi a teraszon

magyar billentyűzet

szembesülés budapest

Notebook javítás Bp

Használt laptop töltők

budapesti laptop szervíz

Az asztali személyi számítógépek népszerűsége visszaesőben: a vezető gyártókat és népszerű márkákat reprezentáló notebook PC-k teljesítménye meghaladhatja az asztali komputerekét. Ma már a laptop szervizi javítása és az alkatrész ellátás is zavartalan. A új és használt notebookba való beruházás megtérül a készülék mobilitásával. Budapest három pontján szaküzlettel egybekötött laptpszerviz működik, itt gyári és utángyártott akkumulátor és laptop töltő minden típushoz kapható. A hardver eszközök újra cserélése során a beszerelés a szervizben ingyenes, csak az alkatrész árát kell kifizetni. Dell töltők és Asus akkuk raktári készletből a garancián túli alkatrész szervizben. Budapesten használt notebook javítás és tartalommarketing honlap optimalizálás: akku laptop töltő adapterek a márkafüggetlen budapesti laptop szaküzletben és online rendelés a webáruházában. Ugyanitt tablet kijelzők, lítium akku töltő, laptop billentyűzet tisztítás. CPU Processzor, VIDEOKÁRTYA csatlakozó és powerbank minden népszerű laptoptípushoz.

 

 

 

 

Linképítés: valamely weboldal Google-pozíciójának javítása azon a réven, hogy külső honlapokról hivatkozunk rá (linkeljük). Eközben igen nagy a jelentősége annak, hogy milyen webhelyekről történik a hivatkozás, mi a linkek szövege és szövegkörnyezete. Szakszerű linképítéssel a céloldal valóban előbbre juttatható a találati listán, de okozhat kárt is az átgondolatlan linkelés: a Google Pingvin 2.0 algoritmusa szigorúan bűnteti az ipari jellegű linképítést, a nagy linkfarmok építését, a link-katalógusokban való túlzott szereplést - egyáltalán mindent, ami „nem természetes” linkszaporodással jár. Előtérbe kerültek a kreatív keresőoptimalizálás finomabb eszközei, a tartalmi alapú linképítés, amelynek során a hangsúly nem a linkek számára, hanem a minőségére összpontosul. Minőséginek pedig az a link számít, amely egyfelől értékes webhelyről érkezik, másfelől a kulcsszavakat és a céloldal témáját illetően rendelkezik bizonyos releváns tartalommal vagy ennek legalább néhány olyan elemével, amely alapján a Google tartalmi összefüggést találhat a linket küldő és linket kapó oldal között. Bármilyen oldalra csak úgy kitett linket többet ártanak, mint használnak. ENNEK ÉRTELMBEN A SZAKSZERŰ, KOMPLEK, KREATÍV, TARTALMI ALAPÚ LINKÉPÍTÉS VÁLT AZ EGYETLAN ALKALMAZHATÓ ELJÁRÁSSÁ A WEBOLDALAK HATÉKONY KERESŐOPTIMALIZÁLÁSÁBAN. Saját linképítő módszer kidolgozása is szükségessé vált: a rutineljárok kontraproduktívak.

Az én linképítési metódusom a fent jellemzett elvárásokon túl még számos egyéb jellemzővel rendelkezik, ezek közül az első, hogy rendszert építek - azaz a linket küldő oldalaknak egy dinamikus és statikus jegyeket egyaránt mutató bonyulult struktúráját hozom létre. A rendszert egybetartó linkhálózat mindeközben egyszerre mutatja a szabályosság és szabálytalanság jegyeit, így egyfajta fraktál-hálózatot alkot. Az így felépített webrendszer hatásosabban támogatja a céloldalt, semmint ha különálló oldalakkal operálnék. A weboldalak rendszerbe állítása és a felépített bázis rendszerként való működtetése a legnehezebb feladat, ugyanakkor hosszú távon a befektetett munka megtérül.

Mindezt én másfél évtizede épülő saját webrendszeremen belül hozom létre és működtetem.

A tartalmi alapú, komplex, stabil, ám dinamikus rendszert alkotó, fraktál-hálózatra épülő és saját webrendszerre támaszkodó kreatív linképítést én arvusurának neveztem el, ezzel a hosszas körülírás helyett (lásd fent) egyszerűen ezt a fogalmat használom, amikor az általam végzett keresőoptimalizálási eljárást nevezem néven.


Fontosabb linképítő arvisura-bázisoldalaim

Linképítés-blog:

Blogspot blogok:

Aktuális SEO-Arvisura projektumok

 

Hatékony linképítés

Kreatív, hatékony linképítés - Tartalmi alapú komplex honlapoptimalizálás = Arvisura. A keresőoptimalizálás saját webrendszerre épülő egyedi és egyéni módszere, SEO GOOGLE. A weboldal témája és kulcsszavai: linképítés, hatékony, arvisura, google, weboldal, optimalizálás, link, linkek, honlapoptimalizálás, googleoptimalizálás, seo, keresőoptimalizálás, honlap, hatékony, kreatív, komplex

Arvisura SEO - link építés

2006-ban amatőrként vettem részt az első magyar SEO-versenyen. Az első tízből én voltam az 5., 9., és 10., holott a keresőoptimalizálásról akkor hallottam először, amikor az erőpróbára beneveztem. Ösztönösen már akkor rátappintottam arra, hogy „mit szeret a Google". Néhány éves szünet után 2011-től foglalkozom újra komolyabban seóval. Az utóbbi két évben dolgoztam ki részletesen a már korábban is alkalmazott eljárások összefogott, egységes rendszerét. Ezt 2013 augusztusában neveztem el arvisurának, amikor is elhatároztam, hogy a Google élmezőnyébe bejuttatom saját arvisura-oldalaimat, kiszorítva legalább néhányat azok közül, amelyek ezzel a szóval egy hamis magyar őstörténet fantáziaképeit adják elő úgy, mintha történelmi valóság lenne. Minden egyéb mellett tehát az arvisura-projektem egyfajta heckelés is, tehát nem csupán az általam a linképítésben alkalmazott speciális keresőoptimalizálási elmélet és gyakorlat, hanem egy hamis történelmi tudat megingatására tett kisérlet.

 Főblogom:

bdk clo2
balla d. károly / blog

Egy piréz Kárpátalján

Új SEO blog -projektek

Ivóvíz fertőtlenítő szer: klór-dioxod. Víz

klór-dioxid - fertőtlenítés

A természetes vizek nem szennyezésmentesek. A szennyeződés mértékét a termelési technológia és a víz szállítása határozza meg. A pseudomonad fertőző baktérium, mely megfelelő fertőtlenítés után elpusztul az ivóvízben. A jelenleg alkalmazott technológiák elsősorban klórt, klór-dioxidot alkalmaznak.

Szolgáltatás: Víz tisztítás és ivóvíz fertőtlenítés klórdioxiddal

Laptop alkatrész - használt notebook

laptop javítás ára: dell akkutablet kijelző, laptopszerviz bp

Tömeges sms marketing

Szöveges online üzenetküldés mobilhálózatra számítógépről, mobileszköz használata nélkül (Gateway rendszer) üzleti céllal - reklámszöveg sms kézbesítés - törzsvásárlók mozgósítása. Marketing sms kampány: tömges üzenet küldés

Virtuális szerver bérlés

Professzionális szerverbérlés - vps szolgáltatás. Szervergépek elhelyezése - hosting budapesti gépteremben. Cloud Server technológia, szerver telepítése laptopra. - A fizikai szervergép erőforrását megosztják és kapacitásán virtuális egységeket hoznak létre, amelyek különálló szolgáltatásként osztoznak az anyagép teljesítményén. Ilyen gépek bérelhetők Budapesten.

marketing: ivóvíz

fertőtlenítő berendezések - mobil marketing

Télikertek - üvegházak

A beépített terasz előnyei, típusai. Mobil télikertek gyártása

Lambéria a műanyag pet palack fertőtlenítés ivóvizén. Egzotikus növények elhelyezésére létesített olyan külön helyiség a lakásban vagy azzal egybeépítve, amelynek szabad oldalfalai legalább 50 %-ban átlátszóak a napsugarak számára. Szigorúbb definíció szerint a tetőnek is minimum 70 százalékban üvegből kell lennie. - Budapesten számos vállalkozás foglalkozik télikertépítéssel.

teraszbeépítés - téli kert

A PÁNIK

Látható ok nélküli szorongás, fóbiás viselkedés, váratlan és indokolatlan pánikroham, kognitív viselkedészavar, páni félelem. Pánikbeteg az, akinek gyakoriak a pánikrohamai. Az agorafóbia és más fóbiás tünetek gyógyszer nélküli kezelése.

Amennyiben fóbiás szorongás tüneteit tapasztalja magán, nagy valószínűséggel a pánikbetegség nevű viselkedészavar kialakulása fenyegeti. Ez idővel a mindennapi normális élet lehetőségeit beszűkítő agorafóbia kialakulását vetíti előre. - Pánik betegség. Félelem és szorongás, fóbiás tünetek a pánikbetegség tipikus jellemzői.

bdk dioxid


 

 

Szenzációs eredményeket elérő, organikus Google helyezés optimalizálás - SEO kereső marketing webműhelye működik Ukrajna nyugati Kárpátalja megyéjében, ahol száz ezer magyar él és ahol minden olyan magyar képviselőjelölt csúnyán megbukott, akit Orbán Viktor támogatott, továbba ahol százötvenezer magyar közülük csak ez az egy szakember foglalkozik a kognitív weblap optimalizálás és linképítés hogyan? kérdéseivel a Google Pingvin utáni korszak keresőoptimalizálása keretében. Google honlap SEO - weblap optimalizálás - Ivóvízkezelés és vízfertőtlenítés, seo clo2 | előre lépés a weboptimalizálásban: Növényház - télikert. Budapesten építés és szamizdat a Kádár rendszerben

SEO Google optimalizlás - Honlapoptimalazálás