HONLAP SEO - KERESŐOPTIMALIZÁLÁS

Weboldal Google-helyezésének javítása keresőmarketing eszközökkel

A honlap SEO optimalizálás célja: Google-helyezés javítás és forgalomnövelés. A havidíjas keresőoptimalizálás ára megtérül

SEO szakember címeÜdv! BDK vagyok. Weboldalam több szakmai kifejezéssel a keresőtalálatok élmezőnyében szerepel. Ön is így talált ide. Ha saját honlapjának Google-helyezését szeretné javítani és listák élére juttatni, jó hejen jár, keressen.
Kapcsolat: Küldjön üzenetet, kérjen árajánlatot linképítésre, kap ingyen SEO-tippeket. Levelet is írhat:

SEO optimalizálás árak

seo optimalizálás árak

Hogy mi a honlap-Seo ára? Mekkora a havidíja? Netán sikerdíja? Nézzünk mögé, mennyi az annyi - és miért

Minden optimalizációs munka ára az alábbi főbb tényezőktől függ:

 • milyen a céloldal minősége? (tartalom, felépítés, technikai kondíciók...)
 • szükség van-e keresőszempontú weboldal-elemzésre (milyen mély legyen?)
 • melyek az optimalizációs kulcsszavak? hány kifejezés TOP-várományos?
 • mekkora és milyen erős a konkurencia? milyenek a rivális weboldalak?
 • mi a munka konkrét céla? melyek a honlaptulajdonos elvárásai?
  • csak honlapelemzést kér és a teendők összeírását várja el
  • megbízást ad általános tartalomoptimalizálás elvégzésére
  • megbízást ad speciális, kulcszavas keresőoptimalizálásra
  • megbízás prémium linképítésre (milyen tarifacsomag alapján?)
 • mennyi idő áll rendelkezésre a honlap-SEO egyes fázisainak elvégzésére? (indokolt-e sürgősségi felárat számítani?)
 • havidíjas keresőoptimalizálás esetén mekkora a SEO-szakértő órabére
 • sikerdíjas honlap optimalizálás és linképítés esetén miben márjük a sikert?
  • a Google-helyezések javulásában (mit ér 10 poziónyi ugrás?)
  • az organikus forgalom növekedésében (mit ér 10 % növekedés?)
  • bevételnővekedésben (mekkora a SEO-szaki részesedése?)
 • hogyan történik az elszámolás?

Honlap Seo optimalizálás és linképítés ára

On-site SEO munka. A honlapok googleoptimalizálása az egyes weblapok technikai hátterének, tartalmi és strukturális elemeinek SEO-szempontú kialakítására épül. A keresőmotor algoritmusa aszerint értékeli a weboldalnak valamely témában mutatott relevanciáját, hogy milyen információcellákban található a témára utaló adat, ismeret, szöveg, magyarázat, kép stb. Minél több ilyen cellát talál értékes tartalommal, annál értékesebbnek találja magát a honlapot és annál nagyobb a valószínűsége, hogy előbbre teszi a találati rangsorban. A keresőoptimalizálással foglalkozó szakember ezt figyelembe véve törekszik a találati helyezések javítására weboptimalizálás segítségével. Célja a Google első oldalra / első helyre kerülés. Ez maga a honlap optimalizálás. Ára fenti faktorok függvénye. A weboldal tartalmi kondícióinak rendbetétele magasra kvalifikált munka, óradíja személyes és szakmai WordPress alapú oldalaknál 4-5 eFt/óra, üzleti honlapoknál (pl. webshop) 6-10 eFt / óra. További részletek:

Off-site SEO. Ez a linképítés. Konkrét árakat itt talál:

A keresőoptimalizálás alapjai

Az alábbiakban megszerezhetők a legfontosabb információk az adott fogalmakat illetően és arra nézvést is, hogy milyen online tevékenység áll az egyes munkafolyamatok mögött. A SEO és a TARTALOMMARKETING 2021-ben is leghatékonyabb módszer a weblapok organikus találati helyezésének a javítására, habár a keresőcég egy bonyonyolultabbá teszi ezt a munkát a keresőalgoritmusok folyamatos fejlesztésével és azzal, hogy lassan mindent manipulációnak tekint.

Írja meg, mit szeretne elérni honlapjával, kérjen árajánlatot komplett SEO-ra! Lásd fent Kapcsolat linket!
 • Szeretné, ha a weboldala, honlapja a Google keresőben jobb helyezést érne el? - tudok segíteni, de csak a számomra is kedvező Seo-megbízásokat vállalom el. Honlapoptimalizálási és linképítési komplex tuning-projektet végzek havidíj mellett több hónapos kifutási dővel. Csak akkor keressen, ha igényes, biztonságos, minőségi munkát vár el.
 • Tudjon meg további részleteket arról, hogyan optimalizál honlapot a linképítés szakértője? Mi az a SEO? Találhat oldalaimon ingyenes tanácsokat is: Hogyan kerül honlapom az első Google-helyre? < keressen rá?
 • Fogalmak magyarázata itt: SEO GYIK

A Google kereső működése

A világjelentőségűvé vált cég, a Google Inc által fejlesztett keresőprogramon érvényesített szemlélet 2013-ban paradigmaváltáson eset át: új keresőmotort helyeztek a 2001 óta működő helyére, amely már a cég új filozófiáját szolgálta. Ennek egyik sarkalatos eleme, hogy a kategorizáló-címkéző kulcsszavas keresésről áttette a hangsúlyt az utca emberének élő beszédhelyzeteiben előforduló szófordulatokra, keresőkérdésekre. Ennek megfelelően a keresőoptimalizálással foglalkozó SEO-szakembereknek is teljesen új, a korábbitól eltérő eljárási módokat kellett alkotniuk. Ekkor került kidolgozásra az Arvisura névre keresztelt optimalizáló prójekt, amely a korábbinál is kreatívabb metódusokra épül, ezen kívül figyelembe veszi az akkor épp nagy átrendezéseket végző Google Pingvin és Panda néven ismert, linkmanipuláció és webszemét ellen létrehozott algoritmusok aktuális frissítéseit.

A keresőszoftver ma mesterséges intelligenciával rendelkező, gépi tanulásra képes szemantikus keresőprogramként üzemel. Legújabb frissítése a Google Page Experience algoritmus, amely 2021-től előnyben részesíti a gyors, a mobilos betöltődi sebesség tekintetében kiváló, a tesztprogramokban zöld Good minősítést elérő, keresőbarát és felhasználói élményt nyújtó weboldalakat.

Az oldalélmény algoritmus azonban nem írja felül a tartalomkeresés eredményeinek rangsorolásában érvényesített két alapelvet:

 • első az eredeti, informatív, mérvadó jelentőségű releváns tartalom megléte
 • második az internetes beágyazottság mértéke (bejövő linkek száma, minősége, ereje, relevanciája)

Seo: optimalizálás Google kereséshez

A szakma bűvös kulcsszava a három betű, mely az angol rövidítés nyomán terjedt el a magyar weben. A SEO ma már tágabb fogalmat jelöl, mint eredetileg, és nincsen igazán jó magyar fordítása, lévén tömören nem lehet jobban megnevezni a keresőprogram elvárásai szerinti honlap optimalizálást.

Mi az a keresőoptimalizálás (honlap-SEO)?

Ismertek továbbá a weboldal optimalizálás, Google-optimalizálás formulák is. Nos: a keresőmarketing (SEM) részét képező KERESŐOPTIMALIZÁLÁS (SEO, Search Engine Optimization) a céloldalra és a webkörnyezetre irányuló olyan komplex internetes fejlesztő és hibaelhárító tevékenység, amelynek célja az, hogy akadálytalan feltérképezése után egy adott honlap minél jobb pozícióba kerüljön a normál (természetes) találatok közt a weblap üzemeltetője, tulajdonosa, hirdetője által fontosnak tartott egytagú vagy összetett keresőkifejezésekkel.

Minden leírás említi, hogy normál (organikus) találatoknak a keresők által kilistázott azon természetes találatokat nevezzük, amelyeket üzleti módon (pénzfizetéssel) senki nem befolyásolt, csupán az intelligens keresőmotorok adatbázisai és belső logikája alapján kerültek a találati eredménylista - az ún. SERP - adott helyére (a hirdetett Ads találatok és fizetett linkek tehát nem tartoznak ide).

Ugyancsak tananyag, hogy a keresőoptimalizálás két fő iránya a belső és a külső SEO-munka: az előbbi keretében magát az oldalt tesszük tudásunkkal minél alkalmasabbá arra, hogy adott kulcsszavas keresésekre jó helyezést érhessen el, az utóbbi során külső online erőforrásokat (jelesül más honlapokat) igénybe véve érünk el (építünk ki) a megbízás tárgyát képező website számára minél hatékonyabb támogatottságot, skálafüggetlen visszacstolási hálózatot, online beágyazottságot.

Hivatás és hobbi az optimalizálás

BDK SEO-szakember személyesebb hangra vált

Webhelyeim többségét - szoktam mondogatni: - „szereti a Google”, lapjaim eredményeire odafigyelek, számos webhelyem, ahhoz képest, hogy alacsony látogatottságú magánoldalakról van szó, magasnak számító MOZ DA-értéket ért el és a találati listákon is jól szerepel a témába vágó kulcsszavaival.

Ha mostanában valaki a hobbim felől érdeklődne, három rövid szót mondanék: sakk, go, SEO. Régebben erre a kérdésre a „szellemi, logikai és asszociációs játékok” választ adtam (ha jól emlékszem, ezzel a hobbival szereplek a Ki kicsoda? lexikonokban is), és ez akkor jobban is fedte a valóságot, mert nagyon sok különféle játékot űztem, amikor csak lehetett. Azonban a nagy barkochba-, Mr. X- vagy szóbridzs-partik nagyrészt már jó ideje elmaradtak életemből, matematikai-logikai feladványokon is igen ritkán töröm fejem, a pókerkombinációkat is már Kolos latolgatja profi játékosként, nem én. Igaz, hogy a Fecebookon van egy LUDUS nevű játékcsoportom, de ez olykor évekre magára hagyom.

Viszont, mint erről többször beszámoltam, nagy online sakk- és go-játékos lettem, alig akad nap, hogy pár partit (a társadalmilag és anyagilag hasznosabb időtöltések mellett) meg ne engednék magamnak. Azt azonban igazán nem gondoltam, hogy a SEO is szenvedélyemmé válhat. Hobbiszinten kezdtem űzni, de most már évek óta pénzt is keresek vele - az eredményeim pedig olykor megleően jók. Ezt valószínűleg annak a stratégiának köszönhetem, amelynek elveit magam dolgoztam ki, s amelyet a gyakorlatban hosszabb ideje jó eredménnyel alkalmazok. Ilyen stratégiát más honlap-optimalizáló cégektől és szakemberektől én még nem fiogyeltem meg - talán azért, mert látvános és gyors eredmények elérésére kevéssé alkalmasak - de hosszú távon eredményességük beigazolódni látszik. Hogy a módszer lassúságát kompenzáljám, időnként SEO-offenzívát is indítok, ilyenkor legmobilabb oldalaimat, amelyek normális esetben igen sok funciót látnak el, egyetlen célra mozgósítom. A két módszer (távlati stratégia + offenzíva) együttes alkalmazásával és az évek során felhalmozott igen számos blogom és statikus oldalam magas DA és PA értékét kihasználva vagyok képes gyakran a profikat meghazudtoló eredményekre.

Weboldalain a Googlekeresőben ilyen kulcsszavakkal szerepelnek az első találati oldalon:

 • keresőmarketing tanácsadás
 • honlap SEO
 • keresőoptimalizálás lépésről lépésre
 • honlap optimalizálás ára
 • prémium linképítés árak
 • weboldal elemzés szempontjai
 • pr-cikk linképítés
 • Google Honlap-SEO
 • SEO tippek ingyen
 • stb., stb

Ha Ön hirdetést, reklámszöveget, logót, bannert, céges elérhetőséget és/vagy a saját honlapjára mutató értékes prémium linket, PR-cikket helyezne el optimalizált oldalaimon, keressen!

A közreadott szöveges (kulcsszavas) hivatkozások kedvezően befolyásolják a céloldal találati pozícióit - a sok effektív online visszacsatolás SERP-előreserolást eredményez

Seo szolgáltatások

aeo szolgáltatások

GYIK - Mi mit jelent a Seo-ban: kérdések és válaszok

Gyakran feltett kérdések (GYIK) és válaszok ezekhez a témákhoz: Honlapok, weboldalak optimalizálása, előbbre juttatása a Google-listákon: első oldalra kerülés, top 10-be juttatás. Esetenként: Google ELSŐ HELY.

• Mi jelent a SEO magyarul? Minek a rövidítése?

>> Angolul Search Engine Optimization - magyarul keresőeszköz optimalizálás, keresőmotor optimalizálás vagy simán keresőoptimalizálás.

• Hogyan működik a SEO?

>> Az optimalizálást végző szakember a webelemzés után először a honlapot teszi keresőbaráttá, aztán külső webhelyekről hivatkozik a támogatott oldalra (ez már a linképítés).

• Mi a honlap-SEO célja?

>> Weboldalak Google-pozíciójának javítása a honlap belső tartalmának optimalizálásá és külső támogatói linkhálózat építése révén.

• Mi az organikus és komlex weboptimalizálás?

>> A keresőoptimalizálás körébe tartozó valamennyi folyamat összehangolt végrehajtása, a részfeladatok szerves egységben való kezelése. Rendszerépítés. Úgy optimalizálni, hogy közben már a linképítést készítjük elő, úgy építeni linket, hogy a tartalomfejlesztéssel alámuzsikálunk. Szerves egészként működő szemantikus hálózat felépítése az online visszacsatolások számára

• Mi az Arvisura-SEO >>

Általam kidolgolgozott olyan optimalizáló módszer, amely a támogatandó honlap tartalmi jellegének a hivatkozó weboldalakra való rálényegítésén alapszik - ezáltal a webrendszeren belül kontextus-relevancia alakul ki.

• Mi a szemantikus SEO

>> a Google szemantikus keresőként működik, azaz értelmi összefüggések, a fogalmi hálóban elfoglalt helye alapján értékeli a weboldalakat. Ezt a körülményt mind a tartalomfejlesztésben, mind a linképítésben érdemes figyelembe venni

Havidíjas keresőoptimalizálás ára

Egy átlagos, de komplex jellegű keresőoptimalizáló projekt irányára 300 € / hónap - de ettől jelentős eltérések lehetnek attól függően, hogy milyen munkafázisokból tevődik össze, és ezeknek mi a nehézségi foka. Az első havidíjba általában a weboldal elemzés és a hibák elhárítására, hiányosságok potlására vonatkozó teendők összeírása áll, illetve e munkák részbeni vagy teljes elvégzése. A második hónaptól már elkezdődhet a linképítés.

A Google előresorolás ára

honlap seo ára

Minden megtudható itt:

Optimalizálás és linképítés: honlap-SEO árak

Keresőmarketing, linképítés

Üzleti szempontból nagy a jelentősége annak, hogy egy cég vagy vállalkozó honlapja az egyes keresőkifejezésekre adódó Google-lista hanyadik helyén szerepel. Csak az élre kerülő oldalak hozhatnak megbízást, klienst, vevőt, partnert, új kapcsolatokat - pénzt, paripát. Ha nincs a lap az első 30-ban, a siker esélye minimális. Az Ön weboldala hátrébb szerepel? Optimalizáltasson! - A Google optimalizálás költséghatékony lehetőség arra, hogy honlapja sikeres legyen!

Miért Google optimalizálás?

Vajon miért optimalizáljuk éppen a Google kereső alá a honlapokat? Azért, mert a világhálón folyó kereskedésnek az utóbbi években az egyik legfontosabb szereplője éppen a Google-keresés lett, illetve és pontosabban az a honlap-keresőoptimalizálás mint speciális webtechnikai szakág, mely a weboldalaknak a keresőkben történő kedvező szerepeltetését és az ebből eredő üzleti előnyszerzést definiálja saját céljaként. A néven nevezett okoskereső a magyar nyelvterületen az internetes tartalomkeresések 97 %-át abszolválja, gyakorlatilag minden információszerzés a piacvezető cég rendszerében történik, így

a weboldal kulcsszavas Google-helyezéseinek a javítása az egyetlen ésszerű módja az organikus forgalom növelésének.

Keresőmarketing eszközök:

 1. keresőbarát weboldal készítése és tartalmi optimalizálása
 2. kulcsszavas relevancia biztosítása
 3. kreatív prémium linképítés
 4. közösségi marketing
 5. Google Ads kampány indítása

Kérjen árajánlatot - keresőoptimizáció nem olcsón!

Google keresőoptimalizálás ingyen?

Minden szaki a Guglira koncentrál, és minden tulaj abban akar első lenni. Tanácsadás kezdőknek a fentebbi linkeken

Aktuális SEM-SEO projektek

 

Webszöveg írása. Honlapszövegírás, linkmarketing

A honlapok szövegtartalma elsődleges jelentőségű. Eredeti és minőségi tartalmi elek híján a weboldal nem számíthathat kedvező besorlásra a kulcsszavas találati ranglistákon.

A legjobb PR-cikk oldalak, írás, linkelhelyezés

A linkmarketing munkában a PR-szöveg olyan rövid cikk, amely egy értékes és optimalizált weboldalon megjelentetve a benne elhelyezett kulcsszavas hipertext által effektíven javítja a hivatkozott honlap organikus helyezését és forgalmát

Mire figyel még a keresőmarketing specialista?

A keresőbarát weboldal ismérvei:

 • Valamely tárgyban, egy vagy több témában elegendő mennyiségű és fontosságú információval, azaz releváns tartalommal rendelkezik.
 • SEO-szempontból megfelelő a felépítése, tartalma.
 • Témájának kulcsszavaira nézve tartalma releváns.
 • Megfelelő mennyiségű és főleg minőségű külső link mutat rá lehetőleg ugyancsak releváns webhelyekről.

A seós-szaki továbbá figyel például arra, hogy mi az ára a honlap előre helyezésének az organikus találatok között: mibe kerül az első oldalra, első helyre kerülés.

Téma és kulcsszavak. Nincs ingyen linképítés! Magas optimalizációs árak - A weblap-optimalizálás ára esetében nem lehet az első szempont, hogy olcsó legyen. Az ár és az érték aránya az, amit érdemes vizsgálni, ha a szakember ajánlatod küld.

Google keresőoptimalizálás

Honlap SEO szakértő tanácsai: tartalommarketing tippek. Long tail keywords: google honlap keresőoptimalizálás, weboldal optimalizáció. 2021-es program: Vízkezelés, ivóvíz fertőtlenítés és infrapanel fűtés témájú blog és portál seózása.

Kreatív SEO: Keresőoptimalizálás - weboptimalizálás

Google rangsorolás - Domain Authority (DA)

Az idősebb szakemberek emlékeznek rá, hogy néhány éve még a Google PageRank volt a legfontosabb mutatója egy honlap keresőmarketing-értékének, mára jelentősége a seózók számára zérus, lévén a mérőszámok nem publikusak. 2016-ig a PR-szám azt mutatta, hogy a keresőalgoritmus mekkora fontosságot, milyen internetes értéket tulajdonít az adott oldalnak. Más megfogalmazásban: a logaritmusfüggvény szerint megállapított PR-érték 1-től 10-ig terjedő száma azt prezentálta, mekkora a hipotetikus valószínűsége annak, hogy az internetezők az adott honlapra spontán böngészéssel egyszercsak rátalálnak.

A keresőmarketing szempontjából nagy volt a jelentősége mind az optimalizálandó, mind pedig a link-küldő weboldal PR-számának. Magasabb PageRank-értékű honlap könnyebben jutott előre a listán, a Goggle által jobban értékelt szájtokról pedig erős, nagy hatású hipertext-hivatkozások voltak küldhetők, amelyek jól szolhgálták a támogatott weboldal pozíciószerzését a helyezési rangsorban.

A piacvezető cég 2012-ben kezdte hanyagolni ezt a mérőszámot és magát az algoritmust. 2013-ban még történt a nyilvános értékek egy véletlen frissítése, ám aztán csend és hullaszag honolt a pédzsrenken - idő múltán más mérőszámok alapján kellett tájékozódnunk, az audit rendszerek 2016-tól már nem érték el az adatszolgáltatást, a nyilvános elérés megszűnését a cég be is jelentetta. Azóta más rendszerek - MOZ, Majestic, SemRush, Href - mérőszámai alapján becsülhetjük meg a website linkerejét, autoritását. A jelen honlap eléggé erősnek számít, így az itt szereplő kulcsszavas szöveges hivatkozások kedvezően befolyásolhatják a támogatott weblapok pozíciószerzését az organikus keresőtalálati listán.

MOZ Domain és Page Authority

MOZ DA PA érték

A jelen website MOZ DA és MOZ PA értékei 2021 májusában DA 43, PA 38. Ezek az értékek egy magánhonlap esetében kiemelkedőek, és nem titklom, hogy ezt a hhrf.org fődomain presztizsének köszönhetem.

Honlap GOOGLE ELSŐ 10

Google keresőoptimalizálás. Honlapoptimalizálás és keresőmarketing. Weboptimalizálás, honlap-SEO. ELSŐ OLDAL Google TOP 10, BDK web-akciói, longtail keywords content marketing: website seo, arvisura honlapoptimalizálás, keresőbarát weboldal, szemantikus linképítés, weblap optimalizálás, honlapok előre kerülése a keresőben, online munka, első oldal - TOP 10, kreatív weboptimalizálás.

2021-ben kevés linképítő programot vállaltam, fő területem a készen kapott pr-cikkek elhelyezése lett, de a Hydroflow Magyarország számára a bevállalt paneles infrafűtés és ivóvízkezelés témában jó eredményeket értem el.

Ivóvíz fertőtlenítő szerek

A vízfertőtlenítés olyan fizikai, vegyi vagy biológiai-mikrobiológiai eljárás, amelynek célja, hogy egy adott környezetű vízkészletben - jellemzően emberi fogyasztásra szánt ivóvízről van szó - elpusztítsa a kórokozókat, egy bizonyos egészségügyi határ alá szorítsa a baktérium-, vírus- és gombaállományt, és ezzel fertőző képességük megszűnjön. A mikrobák elpusztítására és inaktiválására irányuló beavatkozás újabban környezetkímélő klór-dioxid tartalmú ivóvíz-fertőtlenítő szerekkel történik. Természrtkárosító szerepük kisebb, mint a klórgázé, klórmészé. Lásd még: orvosi dezinfekció, biológiai sterilizálás, kémiai sterilizáció, csírátlanítás UV-sugárzásal és infralámpával.

Kűltéri infrafűtés sötétsugárzókkal

 

 

Honlap keresőoptimalizálás szakértő szolgáltatásai

Társoldalak: bdk.hhrf.org/seo

Havidíjas keresőoptimalizálás

 • https://weblap.org/seo-tippek-ingyen/
 • https://ungparty.net/honlap-optimalizalas/
 • https://prcikk-linkepites.balla.biz/premium-linkepites/
 • seo.balladium.hu/google-keresooptimalizalas/lepesrol-lepesre/
 • https://weblap.org/honlap-optimalizalas-arak/
 • https://keresomarketing.balla.biz/
 • seo.liberall.hu/honlapoptimalizalas-weboldal-optimalizalas/sajat.php

Keresőmarketing és tartalommarketing

SEM projektek vízkezelés és infrafűtés témában: https://twinoxide.hu/ |

weboldal seoGoogle első helyre kerülés havidíjas keresőoptimalizálás segítségével

BDK SEO optimalizálás árak. A havidíjas keresőoptimalizálás ára megtérül.

Balla D. Károly honlap SEO szakértő tudja, hogy mi a Google előresorolás ára. Honlap optimalizálás és PR-cikk linképítés mester-fokon. A sikeres munkának megvan a maga ára a prémium linképítés terén. Optimális kereső szavak a periférián: keresőmarketing ügynökség, online marketing és PR szakember képzés, weboldal készítés, linképítés ingyen, tartalom optimalizálás, link kihelyezés MOZ DA 60 feletti portálokra

© bdk seo