Arvisura = Ayurvédikus Világvége

Balla D. Károly
- BDK internetes akciói / Pszeudo-objektív rezignációk virtuális szerverre
BDK ONLINE webmagazin

Honlapom az arvisura az arvisurák és ayurvéda vagy ayurvédikus keresőkérdésre nézve értékes Google-helyezést szerzett. Ezt így csinálom: Kreatív weboptimalizálás - Valószínűleg Te is így találtál rám a webrengetegben és csodálkozol, hogy a saját honlapod az értékesebb tartalom ellenére miért nem szerzett jobb Google-helyezést. Hát azért, mert a honlapod támogatásában nem használtál sem ayurvédikus seo-módszereket, sem linképítő arvisurákat. Ha érdekel a weboldalak google keresőoptimalizálása, esetleg tudok segíteni. De csak ha magadtól megtalálsz....
Arvisurák: az ősi Védákban megjósolt Világvége leírást tartalmazó szövegegységek (SEO-kontextus)
Egyéb ayurvédikus helyeken is találhatók Ayurvéda-Arvisura összefüggések: Arvisura Könyv - Ájurvéda (Dr. Kállay O- Béla Munkája | az eredeti és az igazi ősi magyar Arvisura | favoritom az Arvisura optimalizáló blog | fontos továbbá a zenei Pentaton hun-magyar Arvisura | kezdet és bölcseleti eredet: Arvisura elmélet, linképítő arvisurák | seo keresőoptimalizálás: Google-szempontú Arvisura weblap optimalizálás (SEO-linképítés) | lokális szempontból jelentősek az ősi linképítő Arvisurák Kárpátalján | és végül: a magyar anyahita ardvisura igazszólás

arvisura igazszólás

 
Itt szerepelhet az ÖN hirdetése és/vagy az oldalára mutató link: >írjon<

Igazszólás Pillangószív: ArvIsura

A honlapok optimalizálásának legújabb metódusa az Arvisura-SEO nevet viseli, miután a keleti egzisztencializmus rálényegítő mechanizmusát magáévá tette. Első helyre került weboldal google optimalizálás organikus találatokraa SERP keresési eredményoldalak rangsorában

Weblap-Seo Googleoptimalizálás
url arvisurák és a google-seo honlapoptimalizálás


Honlapok Google optimalizálása:

ALOLDALAK

Google SEO keresőoptimalizálás

Honlapoptimalizálás

Infratermék vélemények

seo szakember prémium

seo ivóvíz fertőtlenítés - infra

Google keresés

Agorafóbia, pánik

Archipenko-terem

Keresőmarketing, SEO

Ukrajna az EU-ban

Nevemben a Dé betű

Elhunyt Balla D. Károly

Vári Fábián László Kossuth-díjas

Kárpátaljai magyar irodalom

BDK posztumusz

Ember a Marson

A Fidesz elvesztette a választásokat

Orbán Viktor megbukott

Fidesz-Jobbik koalíció

Infra transzfer ár

Arvisura Transzferár

2013-as SEO-verseny

SEO-verseny 2012

Homo Ludens - Játék

Ferdinandy laptop

laptop marketing - optimalizálás

Arvisurák - Ayurvéda

Linképítő infrafűtés

Első Piréz - pirézek

Virtuális szerver bérlés

Laptop kijelző, akku, töltő

Semjén Zsolt lemondott

Schmitt Pál lemondott

virtuális seo megelőzés

dell akkumulátor töltő

 

Utóbbi könyveim néhánya:
utolsó laptop töltő

kő és szerviz

tejmozi a teraszon

magyar billentyűzet

szembesülés budapest

PR cikk linképítés - tartalommarketing

A public relationc cikkek elhelyezése a legbiztonságosabb linkprofil építő webtechnika. A PR-cikk megjelentetés azonnal hat a megcélzott weboldalra. A cikkelhelyezés ára nagy keresőmarketing értékű weboldalakon 5.000 Ft-tól kezdődik, de a Google helyezés javulása garantáltan nem marad el. A marketing szöveg publikálása egyben linkelhelyezés is, és a kihelyezett hivatkozások hálózata tartalmi alapú fogalmi hálót képez, ennek gócpontjában áll a támogatott weboldal. A céloldal tartalmához fogalmilag kapcsolódó cikkek megjelentetése és abban szöveges hivatkozások megjelenése célravezető és biztonságos. Ezt a helyezésjavító optimalizációs móndszert seo pr cikk linképítés kulcsszóval keresik a Google-ban a kereső- és tartalommarketing lehetőségei iránt érdeklődő honlaptulajdonosok. Manapság a szemantikus visszacsatolás a leghatékonyabb SEO-tevékenység, eredményes az infrapanel - infrafűtés témájú oldalak előresorolásában is


 

Az ARVISURA nem csupán a magyarok eredetének és a hun-magyar őstörténetnek a kimeríthetetlen és minden tudományos kritériumnak a legszigorúbban megfelelő hiteles forrása. Az Arvisura tényleges és meggyőző igazszólás a fényes nemzeti jövő tekintetében is.

Az Arvisura ayurvédikus értelmezése az, hogy előbb-utóbb eljön a Vilégvége és mindnyájan megdöglünk.

Az Arvisurák eredete

Az elismert Kelet-kutatók egybehangzó és tudományosan igazolható állítása szerint az Arvisura eredetileg a keleti (főként ősi indiai) vallási tanítás egyik sokértelmű, metafizikus és költői hittétele. A kanonikus és apokrif Védákban (az indiaik nagy részben szentségként tisztelt, kisebb részben mindenkori uralkodó vallás által üldözött könyveiben) az Arvusurák alá tartozik az többek között az ayurvédikus gyógyítás elméleti leírása. Az ayurvédikus Arvisura szerint a gyógyító ősprincípium minden tárgyra, jelenségre, helyzetre, fogalomra rálényegíthető annak érdekében, hogy a gyógyításban szerepet kapjon. Ilyen módon az Arvisura jelentősége az emberi test, érzék, gondolkodás és lélek harmóniájának a visszaállításában (vagy megtartásában) mutatkozik meg. A leírások értelmezésében néma zavart okoz, hogy az Arvisura szó hol az összefoglaló tanítás egészét jelenti, hol magát a gyógyító ősprincípiumot, hol pedig azt a folyamatot, amelynek során a gyógyulás őseredete rálényegül valami evilági dologra és megigazul, akár Pál apostol a damaszkuszi úton.

Az Arvisura szó más alkalmazásai

Téves névazonosítás miatt vagy tudatos hamisítás szándékával a fogalom értelmezésének, alkalmazásának, ártó vagy jóhiszemű felhasználásának igen gazdag a tárháza.
A nemrégiben elhunyt ismert zeneesztéta, Bodolay Klára például egy Kempelen Farkas által Mária Teréziának írt levél téves értelmezése, néhány szó félreolvasása alapján az Arvisura szót a Pánsíp sípjainak ősi pentaton hangolásában felfedezhető törvényszerűség megnevezéseként értelmezte. Eszerint az Arvisura egyfajta tonális alapfok, amelyet az európai, sőt, az euro-atlanti térségben élő népek a maguk zenéjében egyfelől évezredekkel ezelőtt kialakítottak, másfelől alkotó módon továbbvariáltak. E tekintetben az arvisurák egyszerre a közös hagyomány szimbólumai, és egyszerre a szétfejlődés vektorai: a közös ősi skálából így kristályosodtak ki például a modern elektronikus zene matematikai algoritmusokat követő hangzásai. Az Arvisura állítólag Schönberg dodekafon munkásságában is fellelhető, már ezt a feltevést sokan vitatják.

Lloyd al-Bakar, a Londonban élő szaudi matematikus professzor a prímszámokkal kapcsolatos hipotézisének adta ezt a nevet (az Arvisura-sejtés) – feltevése mai napig bizonyításra vár. A Cambridge-i Egyetemen minden évben Arvisura-pályázatot írnak ki az ambiciózus matematika hallgatók számára: a sejtés névadója saját oldsmobilját, egy muzeális értékű Ford T-modellt ajánlott fel fődíjul. Az ifjú titánok minden évben lázas fejjel igyekeznek az Arvisura-sejtést bizonyítani – de eddig senki nem járt sikerrel.

Másik példa a madagaszkári kaméleonokat tanulmányozó magyar etológus, dr. Kállay Labord esete. Ő az „időlegesen csakis tojás formájában létező faj” leírással megadható állapotot keresztelte el arvisurának. . Mint az köztudott, az esztendő 9 hónapján keresztül ennek a kaméleonfajnak egyetlen fejlett példány sem él: a szülők generációja sokkal hamarább elpusztul, semmint utódaik a tojásból kikelnének. E különös, csupán tojás-állapotú létezés egyébként részben párhuzamba vonható a brahmanizmus egyik tételével.
L. Bertalold Akay, japán származású amerikai kozmológus a fekete lyukak keletkezésével kapcsolatosan kidolgozott számításokban alkalmazta az Arvisura-állandót, mint a tér-idő szingularitás univerzális képletét pontosító tényezőt.

A magyar (finnugor) Arvisura


Ennél is meglepőbb az az Arvisura szóhasználat, amellyel először a szovjet kémelhárítás alkalmazott 1934-ben. Később, a II. világháború idején a Sztálin által személyesen felügyelt propagandagépezet számos tervet dolgozott ki arra nézve, hogy a majdan elfoglalt közép-európai országok lakosságának az ideológia megtörése érdekében hogyan kell, hogyan lehet „elvenni a múltjukat”, azaz felülírni történelmi-kulturális hagyományaikat. Ezen ördögi tervek egyike volt az Arvisura. (Valószínűleg véletlen névegyezésről van szó: a Sura ismert orosz becenév, a kaukázusi népeknél pedig gyakori az Arvi, Armi, Arvji vezetéknév. Így nem zárható ki egy ilyen néveredet.)

A történet folytatása sajnos eléggé szomorú a magyarságra nézve…

1944-ban kiképzett szovjet partizánokat dobtak le a még ellenséges kézen levő területekre. Feladatuk a lakossági ellenállás megszervezése volt. Magyarországon is így szerveződtek ellenálló szabadcsapatok, partizánosztagok, leginkább ott, ahol az öntudatos munkásosztály vevő volt a szovjet propagandaszövegekre. Az Ózd környékén verbuválódott egyik partizáncsapat is egy szovjet ejtőernyős vezetésével jött létre. Az elsődleges célon túl (fegyveres ellenállás a német megszállókkal szemben) az illető bizalmas kapcsolatba került egy magyar kohásszal, bizonyos Paál Zoltánnal, akinek hosszú átbeszélgetett éjszakákon át „átadta az Arvisurát”, ami voltaképp a magyarok eredetének egy teljesen hamis mitikus története volt. Írott formája akkor és ott még nem létezett, a fiatal (valamelyik oroszországi finnugor népből származó) partizán fejből mesélte a sztálini propagandagépezett által gondosan kidolgozott eredet-történetet. Mindez a félig írástudatlan Paál Zoltán fejében erősen megragadt, mi több, elkötelezett hívévé vált a hamis ősmítosznak. Békeidőben aztán nem éveken, hanem évtizedeken keresztül dolgozott az Arvisurák lejegyzésén. Saját fantáziájával is bőven kiegészítette (névadásai például többségükben minden bizonnyal eredetiek) a hallottakat, sőt, bizonyíthatóan őstörténeti könyveket is olvasott, illetve alaposan tanulmányozta az akkori Szovjetunióban élő finnugor népek hagyományait, néprajzát.

Műve folyamatos bővítéseken, javításokon, átírásokon esett át. Szövegszakértők állítása szerint idegenkezűség is felfedezhető az Arvisurákban: olykor literátus emberek, szerkesztők próbálták a zavaros részeket érthetővé tenni – nyilvánvalóan kiadási szándékkal. „Ideológiai” belenyúlás is tapasztalható: a szövegen eredetileg átsütött a szovjet agitprop szándék: a népek barátsága, az egyenlőség elve, a mindenkinek szükséglete szerint elve. Végül az Arvisurák megjelent – és szinte azonnal más-más változatai is napvilágot láttak.

Így ma Arvisura – Igazszólás néven a magyarok eredetének fiktív, hamis történetét is ismerhetjük. Paál Zoltán műve semmiképpen nem rendelkezik tudományos értékkel, szépirodalomnak pedig eléggé gyönge. Ugyanakkor hívek széles táborát verbuválta egybe: a Szíriuszról származó magyarság, a hun-magyar-palóc közös eredet sokak számára kedves, ami nem is lenne baj, ha nem gondolnák igaz őstörténetnek. Mert hogy nem az: a szovjet megszállást előkészítő propagandisták boszorkánykonyhájában készült és kiképzett ejtőernyős adta át egy hiszékeny magyarnak. Mint annyi minden hitványság, a magyar ugaron ez is megfogant és dús szárba szökkent.

A weboldal optimalizálás Arvisurája

A keresőoptimalizálást új alapokra kellett helyezni, miután a Google 2013-ban jól bemutatott a linképítő Google-guruknak és Seo-mestereknek azzal, hogy lehetetlenné tette a kulcsszavas honlapoptimalizálásra épülő linkbuilding-eljárásokat. A szakemberek egy merőben új metódus keretében a keleti egzisztencialista filozófia arvisuráit kezdték alkalmazni: jelentós sikerrel - hála a pozsony ayurvédikus diéta előírásainak.

Ha hirdetne Avisura vagy Ayurvéda (ayurvádikus) témában, akkor:

Ide kerülhet az ÖN irdetésének, logójának, bannerjének vagy az oldalára mutató linknek a helye >írjon<
 

KÁRPÁTALJAI MAGYARSÁG

Keressen akkor is, ha szeretné, hogy saját honlapja valamely keresőkérdéssel a Google-listák élén szerepeljen

Főblogom:

bdk clo2
balla d. károly / blog

Egy piréz Kárpátalján

Új SEO blog -projektek

Szolgáltatás: linképítő pr-cikk blog - Google indexelés felgyorsítása: pr cikk blog linképítéshez

Ivóvíz fertőtlenítő szer: klór-dioxod. Víz

klór-dioxid - fertőtlenítés

A természetes vizek nem szennyezésmentesek. A szennyeződés mértékét a termelési technológia és a víz szállítása határozza meg. A pseudomonad fertőző baktérium, mely megfelelő fertőtlenítés után elpusztul az ivóvízben. A jelenleg alkalmazott technológiák elsősorban klórt, klór-dioxidot alkalmaznak.

Szolgáltatás: Twinoxide: víz és ivóvíz fertőtlenítés klórdioxiddal

- tartálygyártás, polietilén hordók és konténerek fertőtlenítése ClO2-vel

Infrafűtés webáruház

fűtés - infra sötétsugárzó

A télikertekben is használható, nagy telesítményű infra sötétsugárzók fűtésre alkalmazása energia- és költséghatékony, mert az elektromos energiával fejlesztett hőmennyiség a hőeloszlás optimalizála során közel 100 százalékában a fűteni kívánt zónában hasznosul. Az infra hősugarak áthatolnak a levegőrétegen, nincsenek csövek, nincs a mennyezet alá felszálló meleg levegő, nincs hőveszteség, a sugárzási zónában tartózkodók hőérzete magasabb.

 

A PÁNIK

Látható ok nélküli szorongás, fóbiás viselkedés, váratlan és indokolatlan pánikroham, kognitív viselkedészavar, páni félelem. Pánikbeteg az, akinek gyakoriak a pánikrohamai. Az agorafóbia és más fóbiás tünetek gyógyszer nélküli kezelése otthon, házilag. online terápiával.

Amennyiben fóbiás szorongás tüneteit tapasztalja magán, nagy valószínűséggel a pánikbetegség nevű viselkedészavar kialakulása fenyegeti. Ez idővel a mindennapi normális élet lehetőségeit beszűkítő agorafóbia kialakulását vetíti előre. - Pánik betegség. Félelem és szorongás, fóbiás tünetek a pánikbetegség tipikus jellemzői.

pánik bdk dioxid

 

 

Arvisura - Ayurvéda


Az Arvisurák nemcsak a hun-magyar őstörténetet, hanem a fényes nemzeti jövő igazszólás-forrása is. Arvusura - Ayurvéda. A weboldal témája és bizonyos kulcsszavai: arvisura, ayurvéda, arvisurák, ajurveda, ájurvéda, őstörténet, Paál Zoltán, hun, magyar, palóc, hagyomány, eredet, finnugor, ayurvédikus, anyahita, legenda, mítosz, eredetmítosz, a magyarok eredete, Szíriusz, Atlantisz, hamis történelmi tudat, áltudomány, hamisítás, fantázia, fikció, hamis östörténet, tölténelemhamisítás, finnugor eredet, közös származás, ősanya, ősnemzet, úz, nemzetség, törzs, 12 hun törzs, hunok, magyarok.

 
 

 

A szenzációs honlsp-seo eredményeket elérő weblap.org prémium linképítés árak 2021-ben is magasak, mivel az organikus Google helyezés optimalizálás keresőmarketing eszközökkel működik Ukrajna nyugati Kárpátalja megyéjében, ahol száz ezer magyar él, közülük csak ez az egy szakember foglalkozik a kognitív weblap optimalizálás és prémium pr-cikk linképítés kérdéseivel a Google keresőoptimalizálás keretében. Google honlap SEO - weblap optimalizálás - keresőmarketing pr-cikk linképítés | előre lépés a weboptimalizálásban: Teraszfűtés és télikert Budapest. Sötétsugárzó infrapanel kültéri teraszok fűtésére.

Arvisura hamis ős-magyar történelmi mítosz

Az eredetüket a keleti egzisztencialista filozófiákból vevő ayurvédikus Arvisurák nemcsak a hun-magyar őstörténetet igazolásai, hanem a fényes magyar nemzeti jövő igazszóló forrása is. Minden Arvisura bölcseleti szinten egyben ayurvéda is, mint ahogy a védikus tanok axiómái egyben hipotetikus arvisurák. Más írásmódban: ajurveda, ájurvéda, ardvisura anYahita. hamis vagy igazszólási őstörténet. Paál Zoltán mint rovósámán és partizán. hun-magyar törzsszövetség és úz- palóc hagyomány a medvetor megünneplése minden nagyszala alkalmából. A finnugor eredet partizánilag igazolva. Pünkt.