SEO LINKÉPÍTÉS ÁRAK: PRÉMIUM és PR

Linkmarketing szolgáltatás: prémium és PR linképítés ára

A linképítés jelentése, fogalma: hiperhivatkozások elhelyezése honlapokon a céloldal Google-helyezésének javítása céljából
linképítő SEO szakemberKapcsolat > Árajánlat kérés PR cikk és prémium linképítésre. A SEO szakember elérhetősége >

A linképítés fogalma, jelentése, lényege

seo linképítés árak

A link building egy hatékony SEO-szolgáltatás, amellyel elősegíthető a weboldalak előresorolása a Google kulcsszavas keresőtalálati rangsorában (maga a SEO pedig a Search Engine Optimization szakkifejezésnek a webtechnológiában minden nyelven közkeletűvé vált rövidítése, magyar megfelelője a honlap-keresőoptimalizálás). Az organikus találatok közt való jó pozíció megszerzése ugyanis nem csupán az adott weblap minőségétól és tartalmának értékétől, releváns jellegétől függ, hanem attól is, más oldalakról hány és milyen hivatkozás mutat rá. A külső utalások szaporodhatnak spontán módon, de kialakult egy szakmai ág, amely keretében a szakértők és ügynökségek fizetett szolgáltatásként mesterséges úton hozzák létre a céloldal támogatói hálózatát. Mi ennek a lényege és miért fontos ez?

Mi a linképítés lényege, célja, jelentősége?

A magyar Wikipédia szócikke szerint a keresőoptimalizálási célú linképítés az a folyamat, amelynek lényege egy honlap külső támogatása, erősítése minél több és főleg minél erősebb hiperhivatkozás ráirányításával. Ezáltal a weboldal látogatottsága megnő,

 • mert egyfelől más lapok olvasói rákattintanak a kitett linkekre
 • másfelől a keresőprogramok a hivatkozások okán felértékelik a céloldalt és előbbre sorolják a SERP eredményoldalon, miáltal itt is több kattintás esik rájuk.

Így az adott weboldalon kínált szolgáltatás vagy árucikk iránt érdeklődők egyre többen találnak rá a sokat hivatkozott címre, ezzel azt igénybe vevők száma is növekszik, emelkedik az árbevétel - ami a SEO linképítés igazi célja, s mely révén az erre fordított kiadás busásan megtérül.

A Google-algoritmusok működése

A linképítés története nem tekint vissza hosszú múltra, még a digitális forradalom kezdetéhez vagy az internet megjelenéséhez képest sem. Voltaképp a Google PageRank algoritmus elindításával a PR-érték bevezetésével kezdődött 1998-ban. Cirka egy évtizedeb át a bonyolult logatmusfüggvény szerint számitott PR-szám volt a legfontosabb SEO-mutató. Jelentősége abban állt, hogy a magasabb szám nagyobb linkerőt jelzett, miközben a linszövegben szereplő kulcsszavakra nézve maga a céloldal előresorolódott a nagy linknyomás hatására. Ez tette lehetővé a linkbuilding mint iparág és a linkmarketing mint szolgáltatás kialakulását. Az ezzel foglalkozók külön technikákat dolgoztak a folyamat működtetésére, pédául több száz hivatkozást tartalmazó weboldalakat, ún linkkatalógusokat hoztak létre.

Mindez ellentétes volt a Googlecég azon szándékával, hogy a felhasználók értékes tartalmakat találjanak, mert előbbre kerültek az agyonlinkelt honlapok. Ennek a Pingvin algoritmus élesítése vetett véget 2012-ben, amely hátrasorolással szankcionálta a manipulativ eszközökkel előrehelyezett weboldalakat.

A keresőalgoritmusok azóta évről évre szigorodtak és finomodtak. Szinte minden korábbi eljárás hatástalanná vált. A weboldalaknak a Google optimalizálás és seo linképítés segítségével a találati listán való előbbre juttatása az utóbbi időben csakis tartalmi alapú kreatív módszerekkel lehetséges.

Saját linképítő módszerem: az Arvisura

Ezt a kreativ, kontextus alapú módszert én már azelőtt alkalmaztam, mielőtt a Goo szigorította a keresőoptimalizálással szembeni elvárásait. Módszerem lényegét az alábbiakban igyekszem megfogalmazni. A leírás-körülírás eléggé hosszadalmas, ezért egyetlen szóba sűrítve a komplex jelentést, újabban saját linképítő módszeremet egyszerűen Arvusurának nevezem. A szó a védikus keleti filozófiában valamely jellegzetességnek egy dologra való rálényégítését jelenti - így lényegítem én rá a saját támogatói rendszerem egységeire a céloldal jellegzetességeit és kulcsszavait, ezzel teremtve az algoritmusok számára felismerhető tartalmi és szemantikus összefüggéseket.

Az általam a linképítésben alkalmazott Arvisura nem más, mint a Penguin Algorithm utáni korszak speciális keresőoptimalizálási elmélete és gyakorlata, a weboldal optimalizálás egyedi és egyéni módszere, amelynek jellemzői:

 • kiterjed saját webrendszer használata,
 • új bázisoldalak létrehozása és optimalizálása
 • tartalmi alapú, kreatív, rálényegítő linképítő munka,
 • komplex hozzáállás, hosszú távú stratégiai tervezés
 • a hálózat hozzáigazítása a kulcsszavak szemantikus térképéhez.

Bejövő linkek rendszere és működtetése

A stabilitás és mobilitás jegyeit egyszerre mutató fraktál-hálózatú webrendszer létrehozása

Az én Arvisura linképítési metódusom a fent jellemzett elvárásokon túl még számos egyéb jellemzővel rendelkezik, ezek közül az első, hogy nem egyes linkeket, hanem támogatói rendszert építek - azaz a linkeket tartalmazó oldalaknak egy dinamikus és statikus jegyeket egyaránt mutató bonyulult struktúráját hozom létre a fogalmi háló figyelembe vételével.

A rendszert egybetartó hivatkozási hálózat mindeközben egyszerre mutatja a szabályosság és szabálytalanság jegyeit, így egyfajta fraktál-hálózatot alkot. Az így felépített webrendszer hatásosabban támogatja a céloldalt, semmint ha különálló egységekkel és utalásokkal operálnék. A weboldalak rendszerbe állítása és a felépített bázis rendszerként való működtetése a legnehezebb feladat, ugyanakkor hosszú távon a befektetett munka megtérül.

Mindezt én két évtizede épülő saját statikus honlapjaim (több ezer URL) és blogjaim (száznál több) sokaságát használva hozom létre és működtetem. A projektet aktivitásban a blogok tartják, egy-egy keresőmarketing célú PR-cikk megjelentetése hozza mozgásba a rendszer elemeit.

SEO szolgáltatási árak

prémium linképítés ára

Prémium linképítés ára

A prémium linképítés ára magas. Tájékozódás: egy weboldal Google-pozíciójának javítása linképítéssel 2021-ben is azon a réven történik, hogy külső honlapokról hivatkozunk rá (linkeljük). Eközben igen nagy a jelentősége annak, hogy milyen webhelyekről történik a hivatkozás, mi a linkek anchor- és buborék-szövege, milyen a szövegkörnyezete. Szakszerű linkprofil építéssel a céloldal valóban előbbre juttatható a találati listán, de okozhat kárt is az átgondolatlan linkelés: a Google Pingvin algoritmusa valaha szigorúan bűntette az ipari jellegű linképítést, a nagy linkfarmok kiépítését, a gyűjtőkatalógusokban való túlzott mértékű szereplést - egyáltalán mindent, ami „nem természetes” linkszaporodással járt.

Ma büntetés helyett a kereső-algoritmusok inkább csak nem veszik figyelembe a manipulációs szándékú visszacsatolásokat, így nincs értékelhető helyezésjavító hatásuk.

Prémium értékű szolgáltatás szintjén előtérbe kerültek a kreatív keresőoptimalizálás finomabb eszközei, a tartalmi alapú szemantikus linképítés, amelynek során a hangsúly nem a linkek számára, hanem a minőségére összpontosul.

Minőséginek pedig az a link számít, amely egyfelől értékes webhelyről érkezik, másfelől a kulcsszavakat és a céloldal témáját illetően rendelkezik bizonyos releváns tartalommal vagy ennek legalább néhány olyan elemével, amely alapján a Googlekereső tartalmi összefüggést találhat a linket küldő és linket kapó oldal között.

Bármilyen oldalra csak úgy kitett linket többet ártanak, mint használnak.

ENNEK ÉRTELMÁBEN A SZAKSZERŰ, KOMPLEK, KREATÍV, TARTALMI ALAPÚ LINK ÉPÍTÉS VÁLT AZ EGYETLAN ALKALMAZHATÓ ELJÁRÁSSÁ A WEBOLDALAK HATÉKONY KERESŐOPTIMALIZÁLÁSÁBAN.

Saját linképítő munka módszer kidolgozása is szükségessé vált, miután a rutineljárások ma már kontraproduktívak.

Még sikeresen működik, de egysíkúsága miatt nem teljes értékű a keresőmarketing ügynökségek kedvence, a PR-cikk linképítés gyakorlata

seo linképítés munka

Linkelhelyezés PR-cikkben

Részletes infók készen kapott public relations cikkek kihelyezésének árairól :

Tarifacsomagok prémium és pr linképítéshez

 

 

 

Weblap optimalizálási árak budapesti honlaptulajdonosoknak

SEO: honlap-keresőoptimalizálás

seo szakértőSokszor leírtam a honlap optimalizálás és SEO linképítés tárgyában, hogy 2006-ban amatőrként vettem részt az első magyar keresőoptimalizálási versenyen, és hogy az első tíz helyezett között én voltam az 5., a 9., és a 10. is, holott azelőtt a SEÓról nem sokat tudtam, de ösztönösen már akkor rátappintottam arra, hogy „mit szeret a Gugli". Néhány éves khagyás következett, 2011-től foglalkozom mlyabban, mondhatni hivatsszerűen weboptimalizálással.

Előbb sikereim voltak, majd néhány kudarc utn dolgoztam ki részletesen a már korábban is alkalmazott és fent mertetet eljárások összefogott, egységes rendszerét. Ezt 2013 augusztusában neveztem el a keresőoptimalizálásban Arvisura linképítésnek, amikor is elhatároztam, hogy a Google élmezőnyébe bejuttatom saját Arvisurák kulcsszavú oldalaimat, kiszorítva legalább néhányat azok közül, amelyek ezzel a szóval egy hamis magyar őstörténet fantáziaképeit adják elő úgy, mintha történelmi valóság lenne. Minden egyéb mellett tehát az arvisura-projektem egyfajta heckelés is, azaz nem csupán az általam afféle szakértőként a SEO linképítésben alkalmazott speciális metódus.

SEO linképítés árak

A fenti címet gépelje be a keresőbe. Az első táblán ott találja weboldalaimat, Tájékozódjon a tartalmi alapú, szövegközpontú kreatív honlap keresőoptimalizálás lehetőségeiről..

Fontosabb arvisura-bázisoldalaim

Linképítő blog, PR marketing oldalak:

 

Linkmarketing és honlap optimalizálás

 • https://linkepites.balladium.hu/pr-cikk-linkepites/
 • https://hu.wikipedia.org/wiki/LinkĂ©pĂ­tĂ©s
 • https://sites.google.com/site/ungparty/seo
 • https://pr-cikk.balla.biz/ cikkelhelyezés ára
 • https://keresooptimalizalas.balladium.hu/arvisura/
 • https://marketing.balladium.hu/linkmarketing/
 • https://weblap.org/premium-linkepites-arak-jelentes/ >
 • https://linkepites.balladium.hu/aktualis-link/
 • https://prcikk-linkepites.balla.biz/
 • https://weblap.org/linkepites-ingyen/
 • https://honlap-seo.balla.biz/ copyrigh

Társoldalak: bdk.hhrf.org/seo

Keresőmarketing linkek

A Google weboldal optimalizálás egyedi és egyéni módszere

Title - Név meta tag + H1 headline: SEO linképítés árak. Ennek az optimalizált webfelületnek a témája saját hipertext stratégiám ismertetése, valamint az aktuális PR-cikk és prémium linképítés árak felőli tájékoztatás. Releváns Google linkek építése MOZ DA 40 feletti keresőmarketing célú legjobb PR-cikk oldalak marketingszövegébe. BDK, a legjobb linképítő mester ingyenes szolgáltatása: tartalmi alapú kreatív honlap keresőoptimalizálás +. SEO tippek ingyen < megtalálja, ha rákeres erre: keresőmarketing tanácsadás.

Linkmarketing SEO árak - prémium linkekkihelyezése. Hatékony honlapoptimalizálás. A keresőoptimalizálás saját fejlesztésű, önállóan épített webrendszerre támaszkodó egyedi és egyéni módszere, stratégiája. Kulcsszavak tartalomkereséshez: szemantikus web-seo, magyar arvisura, keresőbarát weboldal építés, weblapoptimalizálás, link elhelyezés, releváns linkek, googleoptimalizálás, weboldal seo, keresőoptimalizálás szakértő, prémium csomag, tarifa árak.

© bdk keresőoptimalizálás szakértő