VERSKÉPVERSTÁRCANOVELLAMINIMA JEGYZETESSZÉKRITIKAGLOSSZAÉLCC-DULNAPLÓFOTÓHÍRAJÁNLÓ


VIRTUÁLIS ÉLŐLÁNC JÓZSEF ATTILA SZOBRA KÖRÜL

Tiltakozás József Attila szobrának eltávolítása ellen. Virtuális élőlánc - internetes akció.

Magyar országgyűlési képviselők a budapesti Kossuth tér teljes átalakítására vonatkozó határozati javaslatot nyújtottak be. Elképzelésük törvényerőre emelkedése esetén vissza kellene állítani "a tér képzőművészeti arculatának 1944 előtti állapotát" - ez többek között az ott található közismert és közkedvelt József Attila-szobor eltávolítását is jelentené.

A magam módján ezúton internetes akció keretében indítom el tiltakozásomat az ellen, hogy a több mint 30 esztendeje „a rakodópart alsó kövén” békésen üldögélő kedves költőmet valamely idióta politikai felforgatótevékenység keretében méltó helyéről elmozdítsák.

December 3-áig teljes intenzitással folytatandó tiltakozó akciómnak azzal kívánok nyomatékot szerezni, hogy a Google keresőben publikációimmal elfoglalom a bizonyos keresőkérdésekre adódó találati listákat. Tervem: elérni azt, hogy javarészt e tiltakozás szövegei jelenjenek meg a következő keresőkifejezésekre:
 • virtuális élőlánc
 • élőlánc József Attila szobra körül
 • Tiltakozás József Attila szobrának eltávolítása ellen
 • József Attila szobra - tiltakozás
Akciómhoz bárki csatlakozhat, tiltakozásom szövegét és emblémáját szabadon terjesztheti, népszerűsítheti, megoszthatja vagy újraközölheti - roppant fontos, hogy mindez az oldalamra mutató link megadásával történjék (ha mód van szöveges link elhelyezésére, az a fentebb megadott keresőkifejezések valamelyike legyen!). Örömmel fogadok továbbá minden híradást, említést, akár csak egy puszta linket is. 

Oldalaimon időről időre beszámolok Google-eredményeimről, vagyis arról, élőláncom szemei megjelentek-e a találati oldalakon.


Az esemény oldala a Facebookon:
 • Virtuális élőlánc József Attila szobra körül
Az esemény topikja az Index-fórumon:
 • Virtuális élőlánc József Attila szobra körül


virtuális szerver bérlés - vps budapest
 

A fenti és az alább következő linkekből is érzékelhető: a JA-projektet 2015-ben VPS-tervezetté alakítottam át és a virtualizált szervergépek bérletét szolgáltatásként kínáló weboldal optimalizálására használtam fel.

Virtuális élőlánc - virtuális szerver

Budapest marketing honlapok

A BIX (Budapest Internet Exchange) alapvető célja, hogy a különböző internetszolgáltatók közötti magyarországi és regionális internet forgalom ne terhelje a szolgáltatók nemzetközi irányú kapcsolatait, továbbá platformot biztosítson a szolgáltatói hálózatok IP alapú összekapcsolásához.

 • Budapesti virtuális BiX IT szolgáltatás - szerverbérlés

VPS szerver szolgáltatás, szerverbérlés

A VPS nem tényleges gépnek, hanem speciális szolgáltatásnak az elnevezése.   Grandiózus teljesítményű alapszerver erőforrását elkülönített egységekre osztják fel, és ezek önálló szervergépek működését imitálják. Ezzel számos Virtual Private Server keletkezik, s ezek tulajdonosai rendszergazda szintű - root operator - hozzáféréssel kezelhetik hardvereszközüket, holott konkrét fizikai szerver nem áll rendelkezésükre.Lapszám: 2011.10
kinyomtatom! oldal tetejére

 

BDK SEO-Google
Tsúszó Sándor
BDK posztumusz

Napi blog


AZ ELŐZŐ SZÁM tartalma

Csatlakozz:


Frissek a rovatban:

Hasonlóak:


Friss szám

Korábbi számok

Frissek:


Főbb blogjaim  Főbejáratok
  SEO-szerviz

  aktuális keresőoptimalizált oldalak:

  Google első hely

  Helyezés javítás, honlap optimalizálás

  Google honlapoptimalizálás: első seo weboldal kereső
  pr-cikk elhelyezés, szöveg írás
  tartalom marketing weboldal

  Internet - Laptop - Számítástechnika

  első hely: laptop szerviz akku

  Alkatrész szervíz és webáruház - notebook akkumulátor töltők, tablet kijelző csere


  free counters
  BDK ONLINE - BALLA D. KÁROLY internetes magazinja - válogatás az Ungváron (Kárpátalja, Ukrajna) élő író havi publikációból és az írói archívumból.

  Az oldal anyagai Balla D. Károly alkotói munkásságának a részét képezik, ily módon szerzői jogvédelem alá esnek, hosszabb idézésük csak a forráshely link-formátumú feltüntetésével, átvételük és újraközlésük pedig csupán a szerző - adatait lásd: Balla D. Károly - engedélyével jogszerű. -- BDK Online - webmagazin - irodalom, könyv, film, közélet, politika, napló, vers, internet, keresőoptimalizálás, web, seo, blog, Kárpátalja, Ungvár, BéDéKá, blog, UngParty | A szerző keresőoptimalizálással is foglalkozik. Az aktuális SEO-projek tartalom marketing: Laptop szerviz Budapest: akkumulátor, laptop billentyűzet, notebook töltő. Honlapoptimalizálás és keresőmarketing - Google helyezés javítása - első oldalra kerülni SEO szakértő optimalizálásával a találati listán. - Laptop szerviz marketing szolgáltatás: Budapest honlap. Tartalommarketing, arvisura, pirézek