VERSKÉPVERSTÁRCANOVELLAMINIMA JEGYZETESSZÉKRITIKAGLOSSZAÉLCC-DULNAPLÓFOTÓHÍRAJÁNLÓ


Költészet napja 2011

A magam szerény módján minden évben megemlékszem valahogy a költészet napjáról. Régebben komolyabb „társadalmi események” is kötődtek hozzá. Az 1980-as években a József Attila Irodalmi Stúdió igyekezett névadója születési évfordulóján valamilyen eseménnyel és/vagy újságbéli versösszeállítással emlékezni, a formáció társelnökeként nekem ebben általában kezdeményezői és lebonyolítói szerep jutott.

Később indulásától kezdve a 2000-es évek elejéig tíz egynéhány éven át zsűrielnökként vettem részt a kárpátaljai Költészeti Napok keretében rendezett megyei iskolai szavalóversenyeken, egyik évben Bátyúban, másik évben Nagyberegen, s egy időben az éppen aktuális folyóiratunk (Hatodik Síp, majd Pánsíp) megjelenését is erre a napra időzítettem. Meg könyvkiadóként szponzor is voltam: alkalmanként cirka 100 könyvet ajánlottam fel a díjazottak megjutalmazására. Aztán - itt nem részletezhető okok miatt - szépen elmaradtam ezekről az eseményekről. Úgy tűnik, nem hiányzunk egymásnak... De - ha mással nem - egy-egy új vers megírásával azért mindig „méltattam” magamban az évfordulót, és József Attila zseniális alakja is fel-felidéződik legalább egy villanásra előttem. Az idén kicsivel több látványosságra szántam magam. Képverset készítettem az alkalomra, ezt elhelyeztem napi blogomban. Érdekessége, hogy a költészet lényegét firtató, ugyancsak aznap írt haikumra épül. Örömömre a BátkaOnline is lehozta április 11-én.
Lapszám: 2011.04.11

Címkék: vers napló képverskinyomtatom! oldal tetejére

 

BDK SEO-Google
Tsúszó Sándor
BDK posztumusz

Napi blog


ELŐZŐ SZÁM címlapja

Csatlakozz:


Frissek a rovatban:

Hasonlóak:


Friss szám

Korábbi számok

Frissek:


Főbb blogjaim  Főbejáratok
  SEO

  aktuális
  Google honlapoptimalizálás: első seo weboldal kereső

  Keresőoptimalizált oldalak:

  Verecke, Ungvár, Kárpátalja
  Magyarok Kárpátalján, Seo
  első hely: laptop szerviz akku
  kaszinó texas? seo online játék
  pr-cikk elhelyezés, szöveg írás
  tartalom marketing weboldal
  laptop szerviz budapest - kijelző hiba, gpu grafika, akku
  link: laptop kijelző csere ingyen - tablet szerviz Budapest


  free counters
  BDK ONLINE - BALLA D. KÁROLY internetes magazinja - válogatás az Ungváron (Kárpátalja, Ukrajna) élő író havi publikációból és az írói archívumból.

  Az oldal anyagai Balla D. Károly alkotói munkásságának a részét képezik, ily módon szerzői jogvédelem alá esnek, hosszabb idézésük csak a forráshely link-formátumú feltüntetésével, átvételük és újraközlésük pedig csupán a szerző - adatait lásd: Balla D. Károly - engedélyével jogszerű. -- BDK Online - webmagazin - irodalom, könyv, film, közélet, politika, napló, vers, internet, keresőoptimalizálás, web, seo, blog, Kárpátalja, Ungvár, BéDéKá, blog, UngParty | A szerző keresőoptimalizálással is foglalkozik. Az aktuális SEO-projektek témája: Teraszbeépítés - Budapest. Télikert gyártás, építés. Mobilmarketing: tömeges sms-küldés, kampány. Honlapoptimalizálás és keresőmarketing - Google helyezés javítása - első oldalra kerülni SEO szakértő optimalizálásával a találati listán. - Télikertépítés - Terasz - SMS kampány". Tartalommarketing, arvisura, pirézek