VERSKÉPVERSTÁRCANOVELLAMINIMA JEGYZETESSZÉKRITIKAGLOSSZAÉLCC-DULNAPLÓFOTÓHÍRAJÁNLÓ


Honlapkészítés és webdesign

Tudom, hogy nyájas olvasóim meghatódottan és rajongva szeretik honlapjaim többségének barna, drapp, mustár, bézs, rozsda és gyenge báránygané színvilágát, most egy weblap erejéig mégis megváltam a személyemre szabott rútság tudatosan vállalt esztétikájától és kivételesen igyekeztem dekoratív látvánnyal kedveskedni a látogatóimnak.

Tettem ezt, ha nem másért, már csak azért is, mert az oldal címében az a szó is szerepel, hogy webdesign. Ha pedig szerepel, akkor mégsem tehetem meg, látványkészítői zsenialitást hirdessek otromba vizualitást nyújtó oldalon. Így hát kicsit megerőltettem magam, és az egyébként főleg honlapok optimalizálását célzó (drapp!) főoldal alá elhelyeztem egy attraktívabb oldalt, amelyen az optimalizálás mellett honlapoknak a készítését, és ennek részeként a dizájn helyeztem előtérbe. Utóbbiban persze leginkább Csönge lányomra számítok: ha majd dőlnek a megrendelések (ugye tudjuk: dehogy dőlnek), akkor a zseniális látványterveket ő fogná készíteni. Ehhez nemcsak érzéke és tapasztalata van, hanem az OKJ-s képesítése után most már a budapesti képzőművészeti egyetem falai közt is pallérozni fogja grafikusi tudását. Az egyszerűbb honlapokat magam is el tudom készíteni, a bonyolultabbakhoz Kolos programozó matematikusként adhatja tudását. Én pedig még az alapos SEO-munkát is elvégezhetem - így hát családon belül minden együtt van egy remek honlapkészítő Team működtetéséhez.

No de lássuk a dizájnt, amelyhez az ihletet innen merítettem: Mondrian-dizájn.

Katt a képre:

Webdesign – honlapkészítés – SEO

linképítők a sikeres arvisura optimalizálásértLapszám: 2012.08
kinyomtatom! oldal tetejére

 

BDK SEO-Google
Tsúszó Sándor
BDK posztumusz

Napi blog


ELŐZŐ SZÁM címlapja

Csatlakozz:


Frissek a rovatban:

Hasonlóak:


Friss szám

Korábbi számok

Frissek:


Főbb blogjaim  Főbejáratok
  SEO

  aktuális
  Google honlapoptimalizálás: első seo weboldal kereső

  Keresőoptimalizált oldalak:

  Verecke, Ungvár, Kárpátalja
  Magyarok Kárpátalján, Seo
  első hely: laptop szerviz akku
  kaszinó texas? seo online játék
  pr-cikk elhelyezés, szöveg írás
  tartalom marketing weboldal
  laptop szerviz budapest - kijelző hiba, gpu grafika, akku
  link: laptop kijelző csere ingyen - tablet szerviz Budapest


  free counters
  BDK ONLINE - BALLA D. KÁROLY internetes magazinja - válogatás az Ungváron (Kárpátalja, Ukrajna) élő író havi publikációból és az írói archívumból.

  Az oldal anyagai Balla D. Károly alkotói munkásságának a részét képezik, ily módon szerzői jogvédelem alá esnek, hosszabb idézésük csak a forráshely link-formátumú feltüntetésével, átvételük és újraközlésük pedig csupán a szerző - adatait lásd: Balla D. Károly - engedélyével jogszerű. -- BDK Online - webmagazin - irodalom, könyv, film, közélet, politika, napló, vers, internet, keresőoptimalizálás, web, seo, blog, Kárpátalja, Ungvár, BéDéKá, blog, UngParty | A szerző keresőoptimalizálással is foglalkozik. Az aktuális SEO-projektek témája: Teraszbeépítés - Budapest. Télikert gyártás, építés. Mobilmarketing: tömeges sms-küldés, kampány. Honlapoptimalizálás és keresőmarketing - Google helyezés javítása - első oldalra kerülni SEO szakértő optimalizálásával a találati listán. - Télikertépítés - Terasz - SMS kampány". Tartalommarketing, arvisura, pirézek