VERSTÁRCANOVELLAMINIMA JEGYZETESSZÉKRITIKAÉLCNAPLÓFOTÓAJÁNLÓ • MÁS: Arvisura Seo


Csönge és a marconák

Bizony mondom, eddig sem szíveltem a Fideszt, elítéltem politikájukat, magatartásukat, a demokratikus és liberális értékekkel való permanens szembefordulásukat, egyszerre gőgös és cinikus megnyilvánulásaikat és orcátlan populista hazudozásaikat – de most személyes ellenségemmé váltak azzal, hogy a polgári engedetlenség eszközeivel élő, a székházfoglalásban a legbékésebb magatartással fellépő tüntetőkre – köztük lányomra – a jogszerű fellépést biztosító rendőrséget elküldve ráhozták ezeket a rossz arcú marconákat, akik között még gyilkosságért ült köztörvényes is akadt.

Ennek a cikknek a megírásával csaknem egy teljes hetet vártam. Nem tudtam eldönteni, mivel teszek jót: ha elhallgatom, vagy ha világgá kürtölöm, milyen esemény éltem át. Végül arra jutottam, el kell mondanom, milyen az, amikor a kebel küzd a gyomorral. Amikor az atyai kebel büszkén dagad, a szülői gyomor viszont görcsbe rándul annak láttán, hogy a Leány, mint székházfoglaló, az Index címlapfotójára került, még ám marcona verőemberektől közrefogva. Akit éppen bizakodó-gyanakvó félmosollyal mustrál, az történetesen gyilkosságért 10 évre ítélt nehézfiú.

Eddig sem volt szívem szerelme az Orbán Viktor vezette Fidesz, politikájuk és ideológiájuk elfogadhatatlan számomra azóta, mióta liberális elveiket elárulták, hosszabb ideje az a véleményem, hogy  mérhetetlenül sok kárt okoztak a magyarságnak kirekesztő szemléletükkel és magatartásukkal, itt-ott cikkeztem is erről, meg arról, hogy a határon túli magyarok ügyét arcátlanul a saját hatalmi érdekeknek rendelik alá… Volt tehát okom arra, hogy kidüllesszem atyai keblemet: a lányom nemcsak hogy hasonlóan gondolkodik, hanem ahhoz is van bátorsága, hogy birtokot háborítva bemenjen az oroszlánbarlangba tüntetni – az oroszlán ellen. Nem kockázat nélküli kirándulás… Ezért keveredett féltés, aggodalom, gyomorgörcs a büszkeségbe. …Szóval eddig sem szíveltem, hanem elítéltem a Fideszt – de most személyes ellenségemmé váltak azzal, hogy a polgári engedetlenség eszközeivel élő, a székházfoglalásban a legbékésebb magatartással fellépő tüntetőkre – köztük lányomra – ráhozták ezeket a marconákat. A rendőrséget, amely szükség esetén hivatott lett volna jogszerűen beavatkozni – elküldték, helyettük odahívták a kopaszokat, akik tömeges megjelenésükkel ugyan félelmet keltettek, de egyben le is leplezték a Fidesz valódi arcát.

…Csöngéből pedig internetes mém lett, fotói eredeti és átdolgozott formában terjednek a világhálón. A kép, ahol a Fidesz-védőktől közrefogva emeli szemét a főmarconára, jól szimbolizálja, voltaképp kik állnak szemben kikkel. Kik lépnek fel a jogállamiság mellett, és kik védik azt a politikai erőt, amely a saját torz képére formálja az alaptörvényt.


Olvasd el ezt is: Kubatov és az erőszakos diákok

További képek, videók: Tüntetők és ellentüntetők a Fidesz-székháznál

eroszak

tessek-valasztani

Mondd, te kit választanál?

fidesz-szekhaz-foglalok-1

tuntetes2

tuntetes1

zwz6vz-130310-l2

forradalom


Frissítés… És ha mindez még lenne elég, ki van a Magyar Narancs címlapján, na ki? Csönge, úgy tűnik, végképp egy választási opció lett :)

magyar-narancs-csonge


Frissítés: A Fidesz aljas magatartására mi sem jellemzőbb, mint hogy azután, miztán a helyszínen megpróbáltak haverkodni, jópofizni a szákházfoglalókkal (aprósüteménnyel kínálták őket, "Jaj, de helyesek, mondta a szókeciklon szóvívó"), azután feljelentették őket. Az első előállítások március 29-én (mellesleg nagypénteken) meg is történtek.


Lapszám: 2013.03




kinyomtatom! oldal tetejére

 

BDK Honlap-SEO: keresőoptimalizálás
Elhunyt Balla D. Károly

Napi blog






AZ ELŐZŐ SZÁM tartalma

Csatlakozz:


Frissek a rovatban:

Hasonlóak:


Friss szám

Korábbi számok

Frissek:


Főbb blogjaim



    Főbejáratok


    SEO-szerviz

    aktuális keresőoptimalizált weboldalak:

    Google első hely

    Helyezés javítás, honlap optimalizálás

    honlap keresőoptimalizálás árak google első helyezés javítás

    Google honlap optimalizálás: seo
    pr cikk és link elhelyezés - tartalommarketing weboldal
    első hely: google honlap optimalizálás - seo marketing

    Állandó oldalak, SEO-posztok









    BDK ONLINE - BALLA D. KÁROLY internetes magazinja - válogatás az Ungváron (Kárpátalja, Ukrajna) élő író havi publikációból és az írói archívumból.

    Az oldal anyagai Balla D. Károly alkotói munkásságának a részét képezik, ily módon szerzői jogvédelem alá esnek, hosszabb idézésük csak a forráshely link-formátumú feltüntetésével, átvételük és újraközlésük pedig csupán a szerző - adatait, élatrajzát lásd: Balla D. Károly / Károj életrajza - engedélyével jogszerű. -- BDK Online SEO keresőoptimalizálás - irodalom, könyv, film, közélet, politika, napló, vers, internet, keresőoptimalizálás, web, seo, blog, Kárpátalja, Ungvár, BéDéKá, blog, UngParty | A szerző keresőoptimalizálással is foglalkozik. Az aktuális SEO-projek tartalom marketing: Laptop szerviz Budapest: akkumulátor, laptop billentyűzet, notebook töltő. Honlapoptimalizálás és keresőmarketing - Google helyezés javítása - első oldalra kerülni SEO szakértő optimalizálásával. Első hely a keresőben a találati listán. - Tartalommarketing, arvisura, pirézek | PR-cikk: SEO Budapest termék és szolgáltatás.