VERSKÉPVERSTÁRCANOVELLAMINIMA JEGYZETESSZÉKRITIKAGLOSSZAÉLCC-DULNAPLÓFOTÓHÍRAJÁNLÓ


Szexuális jelképek Kárpátalján

A meglehetősen sok furcsa állítást tartalmazó és a tudományossággal még köszönőviszonyt sem fenntartó őstörténeti Arvisura blog legutóbbi közleménye arról győzte meg híveit, hogy a magyar vonatkozású kárpátaljai emlékhelyek közül a vereckei honfoglalási emlékmű csúcsos rakéta-formát mutat, a munkácsi Feszty-panoráma pedig éppenséggel egy csészealjat formáz.

Mégpedig azért, mert ezeken a mostanában emlékjelekkel megjelölt helyeken valaha titkos üzenetet hozó csillaghajók szálltak le. Ezek a csillaghajók a Szíriusz térségéből érkeztek a Földre és aranylemezeken hozták el a magyar és a ruszin nép közös származásának a titkos üzenetét: az úgynevezett Arvisurát.

A valóban tudományos megalapozottságú cáfolatra nem kellett sokáig várni. Az alternatív hírportálként működő Kárpáti News szinte azonnal kirukkolt a cáfolattal: az adott témában járatos szákértőjük, a nemzetközileg is elismert Dr. Kállay O. Béla  szerint a honfoglalási monumentum valójában nem egyéb, mint hatalmas fallikus szimbólum - lévén eleinknek a Kárpát-medencébe való behatolása amúgy is egy nemi aktussal vonható párhuzamba. Ezen a gondolaton (és a Latorca vonalán) haladva nyilvánvaló, hogy a Munkács-közeli Körkép-emlékmű a maga lukas-körkörös formájával pedig éppenséggel a női genitáliát jelképezi. Ráadásul a nevezett tárgyak méreteik szerint éppen egymásba illenek...

Meggyőző bizonyítékok, érdemes előttük meghajlani - mint ahogy a szexuális szimbolikájú emlékművek előtt is.

A megfelelő cikkek teljes terjedelemben a közlések eredeti helyén találhatók meg és olvashatók el:

vereckeiarvisura-feszty-korkepLapszám: 2013.09
kinyomtatom! oldal tetejére

 

BDK SEO-Google
Tsúszó Sándor
BDK posztumusz

Napi blog


ELŐZŐ SZÁM címlapja

Csatlakozz:


Frissek a rovatban:

Hasonlóak:


Friss szám

Korábbi számok

Frissek:


Főbb blogjaim  Főbejáratok
  SEO

  aktuális
  Google honlapoptimalizálás: első seo weboldal kereső

  Keresőoptimalizált oldalak:

  Verecke, Ungvár, Kárpátalja
  Magyarok Kárpátalján, Seo
  első hely: laptop szerviz akku
  kaszinó texas? seo online játék
  public relation szöveg, cikk írás
  tartalom marketing weboldal
  laptop kijelző hiba, gpu grafika
  link: laptop kijelző csere ingyen - tablet szerviz Budapest


  free counters
  BDK ONLINE - BALLA D. KÁROLY internetes magazinja - válogatás az Ungváron (Kárpátalja, Ukrajna) élő író havi publikációból és az írói archívumból.

  Az oldal anyagai Balla D. Károly alkotói munkásságának a részét képezik, ily módon szerzői jogvédelem alá esnek, hosszabb idézésük csak a forráshely link-formátumú feltüntetésével, átvételük és újraközlésük pedig csupán a szerző - adatait lásd: Balla D. Károly - engedélyével jogszerű. -- BDK Online - webmagazin - irodalom, könyv, film, közélet, politika, napló, vers, internet, keresőoptimalizálás, web, seo, blog, Kárpátalja, Ungvár, BéDéKá, blog, UngParty | A szerző keresőoptimalizálással is foglalkozik. Az aktuális SEO-projektek témája: Teraszbeépítés - Budapest. Télikert gyártás, építés. Mobilmarketing: tömeges sms-küldés, kampány. Honlapoptimalizálás és keresőmarketing - Google helyezés javítása - első oldalra kerülni SEO szakértő optimalizálásával a találati listán. - Télikertépítés - Terasz - SMS kampány". Tartalommarketing, arvisura, pirézek