VERSTÁRCANOVELLAMINIMA JEGYZETESSZÉKRITIKAÉLCNAPLÓFOTÓAJÁNLÓ • MÁS: Arvisura Seo


Honlapkészítés és webdesign

Tudom, hogy nyájas olvasóim meghatódottan és rajongva szeretik honlapjaim többségének barna, drapp, mustár, bézs, rozsda és gyenge báránygané színvilágát, most egy weblap erejéig mégis megváltam a személyemre szabott rútság tudatosan vállalt esztétikájától és kivételesen igyekeztem dekoratív látvánnyal kedveskedni a látogatóimnak.

Tettem ezt, ha nem másért, már csak azért is, mert az oldal címében az a szó is szerepel, hogy webdesign. Ha pedig szerepel, akkor mégsem tehetem meg, látványkészítői zsenialitást hirdessek otromba vizualitást nyújtó oldalon. Így hát kicsit megerőltettem magam, és az egyébként főleg honlapok optimalizálását célzó (drapp!) főoldal alá elhelyeztem egy attraktívabb oldalt, amelyen az optimalizálás mellett honlapoknak a készítését, és ennek részeként a dizájn helyeztem előtérbe. Utóbbiban persze leginkább Csönge lányomra számítok: ha majd dőlnek a megrendelések (ugye tudjuk: dehogy dőlnek), akkor a zseniális látványterveket ő fogná készíteni. Ehhez nemcsak érzéke és tapasztalata van, hanem az OKJ-s képesítése után most már a budapesti képzőművészeti egyetem falai közt is pallérozni fogja grafikusi tudását. Az egyszerűbb honlapokat magam is el tudom készíteni, a bonyolultabbakhoz Kolos programozó matematikusként adhatja tudását. Én pedig még az alapos SEO-munkát is elvégezhetem - így hát családon belül minden együtt van egy remek honlapkészítő Team működtetéséhez.

No de lássuk a dizájnt, amelyhez az ihletet innen merítettem: Mondrian-dizájn.

Katt a képre:

Webdesign – honlapkészítés – SEO

linképítők a sikeres arvisura optimalizálásértLapszám: 2012.08
kinyomtatom! oldal tetejére

 

BDK Honlap-SEO: keresőoptimalizálás
Elhunyt Balla D. Károly

Napi blog


AZ ELŐZŐ SZÁM tartalma

Csatlakozz:


Frissek a rovatban:

Hasonlóak:


Friss szám

Korábbi számok

Frissek:


Főbb blogjaim  Főbejáratok


  SEO-szerviz

  aktuális keresőoptimalizált weboldalak:

  Google első hely

  Helyezés javítás, honlap optimalizálás

  honlap keresőoptimalizálás árak google első helyezés javítás

  Google honlap optimalizálás: seo
  pr cikk és link elhelyezés - tartalommarketing weboldal
  első hely: google honlap optimalizálás - seo marketing

  Állandó oldalak, SEO-posztok

  BDK ONLINE - BALLA D. KÁROLY internetes magazinja - válogatás az Ungváron (Kárpátalja, Ukrajna) élő író havi publikációból és az írói archívumból.

  Az oldal anyagai Balla D. Károly alkotói munkásságának a részét képezik, ily módon szerzői jogvédelem alá esnek, hosszabb idézésük csak a forráshely link-formátumú feltüntetésével, átvételük és újraközlésük pedig csupán a szerző - adatait, élatrajzát lásd: Balla D. Károly / Károj életrajza - engedélyével jogszerű. -- BDK Online SEO keresőoptimalizálás - irodalom, könyv, film, közélet, politika, napló, vers, internet, keresőoptimalizálás, web, seo, blog, Kárpátalja, Ungvár, BéDéKá, blog, UngParty | A szerző keresőoptimalizálással is foglalkozik. Az aktuális SEO-projek tartalom marketing: Laptop szerviz Budapest: akkumulátor, laptop billentyűzet, notebook töltő. Honlapoptimalizálás és keresőmarketing - Google helyezés javítása - első oldalra kerülni SEO szakértő optimalizálásával. Első hely a keresőben a találati listán. - Tartalommarketing, arvisura, pirézek | PR-cikk: SEO Budapest termék és szolgáltatás.