VERSTÁRCANOVELLAMINIMA JEGYZETESSZÉKRITIKAÉLCNAPLÓFOTÓAJÁNLÓ • MÁS: Arvisura Seo


A nemzeti búzafű

A búzafű arra is jó, amire nem! -/- Valószínűleg tévedésben élnek azok, akik szerint a biotermékek csimborasszója a szója és a férges alma. Ez még a szójásszabadság és pálinkafőzési adókedvezmények közepette sem fogadható el: az almapálinkánál 113 %-kal egészségesebb a búzafűlé és a bodza-filé.

A Wikitória szerint a búzafű nem egyéb, mint a mezőre frissen kihajtott búza, amikor annak még csak sziklevele van neki. A búzafű sokféle hasznos anyagot tartalmaz: vakmerő életmentő klorofiillibátort, USA-ellenes amy-no-savakat, nemzeti tussványi anyagokat, továbbá zengő müenzimeket és bozontos bozonokat.

A Magyarok Világszövetsége saját kutatásai alapján megállapította, hogy az ötezer éves indiai ayurvédékus kultúra a búzafüvet az akkor már világszerte államalapító tevékenységet folytató ókori magyaroktól vette át, ezért a szervezet a Magyarok VIII. Világkongresszusán deklarálta, hogy a búzafű ősi hungarikum. Ezt az is bizonyítja, hogy számos írásos emlék magyar fűnek nevezi a búzafüvet, így szerepel például a sumérvadó agyagtáblákon, az emberi test öregedését leíró Ó-test-amentumban, továbbá Cosa Nosra Damusnál. Bizonyítást nyert továbbá az is kétséget kizáróan, hogy a hunok rovásírása a búzafű szálak elhelyezésén, kirakásán alapult. A magyar származású neves bengáli filozófus, Cecil M. Jeopardy meg éppenséggel hősköltemény írt az ősi magyar búzafű-pipáról. A sok egyéb szívhatót és a saját termésű nemes óborokat is kedvelő bölcselő szerint „A búzafű jobb, mint együtt az ópium és az ópiám”.

Az ayurvédikus búzafű gyógyhatása bámulatos. Orbanikus hatóanyagai elfogyasztás után azonnal reakcióba lépnek a szervezetünkben lévő méreganyagokkal (pl. liberalizmus, kozmopolitizmus…), továbbá lekötik a matematikai szabad gyököket. A búzafű első fogyasztása után émelygést válthat ki, de ez csak azt mutatja, hogy a méregtelenítés és a polgári alapokra történő átállás beindult a testünkben. Előfordulhat továbbá erős hasmenés, fokozottabb izzadás, futó eszméletvesztés, spontán vetélés és tüdő-hopp-kidagadás- de nem kell megijedni, ezek mind feltétlen jelei a szervezet unortodox tisztulásának. >>további adalékok: BúzafűLapszám: 2012.09

Címkék: jegyzet élckinyomtatom! oldal tetejére

 

BDK Honlap-SEO: keresőoptimalizálás
Elhunyt Balla D. Károly

Napi blog


AZ ELŐZŐ SZÁM tartalma

Csatlakozz:


Frissek a rovatban:

Hasonlóak:


Friss szám

Korábbi számok

Frissek:


Főbb blogjaim  Főbejáratok


  SEO-szerviz

  aktuális keresőoptimalizált weboldalak:

  Google első hely

  Helyezés javítás, honlap optimalizálás

  honlap keresőoptimalizálás árak google első helyezés javítás

  Google honlap optimalizálás: seo
  pr cikk és link elhelyezés - tartalommarketing weboldal
  első hely: google honlap optimalizálás - seo marketing

  Állandó oldalak, SEO-posztok

  BDK ONLINE - BALLA D. KÁROLY internetes magazinja - válogatás az Ungváron (Kárpátalja, Ukrajna) élő író havi publikációból és az írói archívumból.

  Az oldal anyagai Balla D. Károly alkotói munkásságának a részét képezik, ily módon szerzői jogvédelem alá esnek, hosszabb idézésük csak a forráshely link-formátumú feltüntetésével, átvételük és újraközlésük pedig csupán a szerző - adatait, élatrajzát lásd: Balla D. Károly / Károj életrajza - engedélyével jogszerű. -- BDK Online SEO keresőoptimalizálás - irodalom, könyv, film, közélet, politika, napló, vers, internet, keresőoptimalizálás, web, seo, blog, Kárpátalja, Ungvár, BéDéKá, blog, UngParty | A szerző keresőoptimalizálással is foglalkozik. Az aktuális SEO-projek tartalom marketing: Laptop szerviz Budapest: akkumulátor, laptop billentyűzet, notebook töltő. Honlapoptimalizálás és keresőmarketing - Google helyezés javítása - első oldalra kerülni SEO szakértő optimalizálásával. Első hely a keresőben a találati listán. - Tartalommarketing, arvisura, pirézek | PR-cikk: SEO Budapest termék és szolgáltatás.