VERSTÁRCANOVELLAMINIMA JEGYZETESSZÉKRITIKAÉLCNAPLÓFOTÓAJÁNLÓ • MÁS: Arvisura Seo


Apokrif idézetek, haikuk, C-dulok

Ha pedig dicső nemzetünk akképpen viszonylana a hazának és a sorsnak kérdéseihez, minőképpen a játék viszonyul a szerencse forgandó koczkájához, akkoron országunk és népünk emelkedése biztosítva leendene Európa és a világ roppant tengerének hánykolódó habjai közepette. (Széchenyi István apokrif)

*

A játék olyan, mint a szerelem. Nyerhetünk és veszthetünk rajta - de a legvalószínűbb az, hogy a rabjaivá válunk és elkárhozunk miatta. (C. G. Jung apokrif)

*

Embernek erkölcsi szüksége és kötelme gondolatban és érzéseben vagy éppen cselekedetben a gondviseléstől reá bízott állatok létén könnyíteni. (Széchenyi István apokrif)

*

A múzeum legizgalmasabb termét unott tekintettel felügyelő asszony olyan alaktalan volt, mint egy többszörösen összetett mondat, amelyből a töltelékszavak nagy száma miatt végképp kiveszett a jelentés. (Tsúszó Sándor)


Négy új haiku


Elejétől fogva

Végeredményben
már elejétől bízhatsz
a vége-reményben.Szent ügy szolgálata

Győzve hős tusán
elvérzel hatalmasok
bolhacirkuszán.Olcsó menedék

Légy néha gyáva.
Bújj be a vakmerőség
melegágyába.Sorakozó karók közt

Közéjük álltam.
Magukba húztak roppant
konszolidáltan.Újabb C-dulok


Van, aki azt hiszi, napszemüveg teszi a verőfényt.

*

József Attila-olvasat a szülő oldaláról: „Játszani is engedelmes.”

*

A holdkóros folyton hajnali háztetőkbe ottlik.


*

Posztmodern barokk körmondat: „Ez van.”

*

Az alakoskodáshoz nem kell alaki kiképzés.

*

Minél azonosabb vagyok önmagammal, annál jobban hiányzom magamnak. Vagyis lényegében az a valaki hiányzik mind erősebben, aki valaha nem én voltam bennem.több C-dul | még több C-dul


Lapszám: 2012.10
kinyomtatom! oldal tetejére

 

BDK Honlap-SEO: keresőoptimalizálás
Elhunyt Balla D. Károly

Napi blog


AZ ELŐZŐ SZÁM tartalma

Csatlakozz:


Frissek a rovatban:

Hasonlóak:


Friss szám

Korábbi számok

Frissek:


Főbb blogjaim  Főbejáratok


  SEO-szerviz

  aktuális keresőoptimalizált weboldalak:

  Google első hely

  Helyezés javítás, honlap optimalizálás

  honlap keresőoptimalizálás árak google első helyezés javítás

  Google honlap optimalizálás: seo
  pr cikk és link elhelyezés - tartalommarketing weboldal
  első hely: google honlap optimalizálás - seo marketing

  Állandó oldalak, SEO-posztok

  BDK ONLINE - BALLA D. KÁROLY internetes magazinja - válogatás az Ungváron (Kárpátalja, Ukrajna) élő író havi publikációból és az írói archívumból.

  Az oldal anyagai Balla D. Károly alkotói munkásságának a részét képezik, ily módon szerzői jogvédelem alá esnek, hosszabb idézésük csak a forráshely link-formátumú feltüntetésével, átvételük és újraközlésük pedig csupán a szerző - adatait, élatrajzát lásd: Balla D. Károly / Károj életrajza - engedélyével jogszerű. -- BDK Online SEO keresőoptimalizálás - irodalom, könyv, film, közélet, politika, napló, vers, internet, keresőoptimalizálás, web, seo, blog, Kárpátalja, Ungvár, BéDéKá, blog, UngParty | A szerző keresőoptimalizálással is foglalkozik. Az aktuális SEO-projek tartalom marketing: Laptop szerviz Budapest: akkumulátor, laptop billentyűzet, notebook töltő. Honlapoptimalizálás és keresőmarketing - Google helyezés javítása - első oldalra kerülni SEO szakértő optimalizálásával. Első hely a keresőben a találati listán. - Tartalommarketing, arvisura, pirézek | PR-cikk: SEO Budapest termék és szolgáltatás.