VERSTÁRCANOVELLAMINIMA JEGYZETESSZÉKRITIKAÉLCNAPLÓFOTÓAJÁNLÓ • MÁS: Arvisura Seo


Villamos Led Zeppelin

A keresőoptimalizálás terén végzett több munkám is azzal kezdődött, hogy elébe szaladtam egy kilátásba helyezett megbízásnak. Például valaki megkeresett, hogy optimalizáltatná velem a honlapját a kavicsgömbölyítés témakörében, azaz szeretné, ha a weboldala az internetes keresések során ezzel a kulcsszóval a találati listák élére kerülne. Ezt persze nem hiúsági okokból ambicionálja, hanem azért, mert szeretne minél több gömbölyített kavicsot értékesíteni a roppant telített piacon, és azt reméli - joggal - hogy majd jobban megtalálják a vásárolni szándékozók, ha javít oldala pozícióján.

Én persze szívesen elvállalok ilyesmit, különösen az utóbbi időben, amióta hobbimmá, szinte szenvedélyemmé vált a honlapok optimalizálása. Adok is lelkesen árajánlatot -, de közben rémülten gondolok arra, hogy bár igazán kitűnő weboldalaim vannak, ahonnan méregerős linkeket tudok majd küldeni - de hiába lesz gigászi az erejük, ha a relevanciájuk meg nulla. Azt ugyanis még a magam fajta amatőröknek is illik tudni, mitől függ a bejövő linkek hatékonysága.

Éppen ezért, gondolom magamban, amíg a kedves ügyfél rágódik az árajánlatomon és eldönti, ad-e megbízást, addig én sebtiben összedobok egy honlapocskát a kavicsgömbölyítés felemelő nagyszerűségéről. Abban van rutinom, hogy egy vadiúj oldalt is rövid időn belül hogyan indexáltassak a Google-val, így mire a kliens jelentkezik, nekem már lesz releváns oldalam a témában. Gyenge kis webhely lesz eleinte, de majd optimalizálgatom!

Aztán a folytatás gyakorta az, hogy a potenciális megbízó meghátrál, mert azt hitte, gömbölyített kavicsban fizethet, fel sem tételezte, hogy pénz kérek a munkáért. Nekem viszont már van addigra egy indexált és pár linkkel már szépen megtámogatott jó kis weblapom. Dehogy hagyom veszni! Ha meg ráadásul a téma is érdekel...

Mint például a villamosság - ami egy félbemaradt fizikustól elvárható. Akkor aztán az elektromosság tanainak hajdani jó ismerője feltesz egy Led Zeppelin albumot, elképzel egy villódzó színpadképet, olvas valami izgalmasat az állati villamosságról és keres egy novellát az archívumában, amelyben szerepel legalább egy villanykapcsoló, ebbe kicsit még belepiszkál, hogy jobban zsizsegjen - és a mindig rendelkezésére álló túlbuzgó kreativitással készít egy jópofa honlapot a web nagyobb dicsőségére: LED fényvető.

Aztán a megrendelő mégsem rendel meg, de a szájt marad, és ha már marad, kicsit optimalizálgatjuk, amíg szépen feljön pár keresőszóra. Hátha egyszer alkalmas lesz hirdetési felületnek. Aztán hadd szóljon! A Led Zeppelin.Egy egészen különös élmény: Led Zeppelin - elektromos fuvolán.

 


Lapszám: 2012.11

Címkék: seo jegyzetkinyomtatom! oldal tetejére

 

BDK Honlap-SEO: keresőoptimalizálás
Elhunyt Balla D. Károly

Napi blog


AZ ELŐZŐ SZÁM tartalma

Csatlakozz:


Frissek a rovatban:

Hasonlóak:


Friss szám

Korábbi számok

Frissek:


Főbb blogjaim  Főbejáratok


  SEO-szerviz

  aktuális keresőoptimalizált weboldalak:

  Google első hely

  Helyezés javítás, honlap optimalizálás

  honlap keresőoptimalizálás árak google első helyezés javítás

  Google honlap optimalizálás: seo
  pr cikk és link elhelyezés - tartalommarketing weboldal
  első hely: google honlap optimalizálás - seo marketing

  Állandó oldalak, SEO-posztok

  BDK ONLINE - BALLA D. KÁROLY internetes magazinja - válogatás az Ungváron (Kárpátalja, Ukrajna) élő író havi publikációból és az írói archívumból.

  Az oldal anyagai Balla D. Károly alkotói munkásságának a részét képezik, ily módon szerzői jogvédelem alá esnek, hosszabb idézésük csak a forráshely link-formátumú feltüntetésével, átvételük és újraközlésük pedig csupán a szerző - adatait, élatrajzát lásd: Balla D. Károly / Károj életrajza - engedélyével jogszerű. -- BDK Online SEO keresőoptimalizálás - irodalom, könyv, film, közélet, politika, napló, vers, internet, keresőoptimalizálás, web, seo, blog, Kárpátalja, Ungvár, BéDéKá, blog, UngParty | A szerző keresőoptimalizálással is foglalkozik. Az aktuális SEO-projek tartalom marketing: Laptop szerviz Budapest: akkumulátor, laptop billentyűzet, notebook töltő. Honlapoptimalizálás és keresőmarketing - Google helyezés javítása - első oldalra kerülni SEO szakértő optimalizálásával. Első hely a keresőben a találati listán. - Tartalommarketing, arvisura, pirézek | PR-cikk: SEO Budapest termék és szolgáltatás.