VERSTÁRCANOVELLAMINIMA JEGYZETESSZÉKRITIKAÉLCNAPLÓFOTÓAJÁNLÓ • MÁS: Arvisura Seo


Puszi Orbán miniszterelnök

Aki ismer, tudhatja, hogy Orbán Viktor jelenlegi magyar miniszterelnök nem a szívem csücske. És akkor még finom voltam... Így talán természetes, hogy blogomban örömmel mutattam be az a politikai tartalmú civil akciót, amelynek során a kormányfő választási plakátját alaposan kipingálták. Nem véletlenül pont olyanra, mint amilyennek a képen látszik. Érdekesség, hogy az eredeti blogbejegyzésem a Magyarország miniszterelnöke keresőkérdéssel a Google-találatok közt az első 10 közé került.


Puszi Orbán


Civil kurázsi. A Magyar Képzőművészeti Egyetem Művészeti és Művészetelméleti Szakkollégiumának A NEMIgaz nevű munkacsoportja, melynek fő témája a gender, a nemiség, a nő, a férfi, szerény választási performansz keretében Budapesten kipingálta Orbán Viktor behízelgően mosolygó képmását:


A plakátra az Index is felfigyelt, megörökítették:

orban-viktor-miniszerelnok-index.jpg

És végül az ötletet adó minta:

Vladimir-Pussy1.png

Az akció politikai tartalma és rendszerkritikai éle világos. De a tény, hogy a poszt az Első 10 Google-találat közé került, azt bizonyítja, úgy is lehet politizálni, ha olyan honlapot juttatunk a keresőtalálatok élmezőnyébe, amely kifejezi valamely közéleti kérdésben a nézeteinket. Jelen esetben a bemutatott akció véghezvivőivel összhangban azt, hogy Orbán Viktornak a törvényben is rögzített család-felfogásával messzemenően nem értünk egyet, mert egyre több európai szabadgondolkozóval egyetemben azt tartjuk, hogy házasság két azonos nemű ember között is lehetséges. Azzal, hogy a fenti kép és az eredeti blogbejegyzés (bdk.blog.hu) a találati listákon előtérbe kerül, viszonylag sok embert szorít rá arra, hogy ezzel a véleménnyel szembesüljön és tudatosuljon bennük, a homofóbia nem képezheti az állampolitika részét, illetve ha mégis, akkor a fentihez hasonló ellenreakciókat válthat ki. Sajnos - immáron egyvégtében ötödik éve - Magyarország miniszterelnöke a liberális eszményekkel szembefordult  olyan cinikus és kirekesztő magatartású politikus, aki a nemzetből és a hazából kitagadta a másként gondolkodókat, szembefordította a tehetőseket a szegényekkel, az egészségeseket a betegekkel, a keresztényeket a más hitűekkel vagy ateistákkal, a magukat konzervatívnak mondókat a liberálisokkal. Lehetetlenné tette a párbeszédet azzal, hogy érvelésében aki nem ért vele egyet, az más nemzet, más ország, más nép érdekeit képviselő áruló. A magyar miniszterelnök olyan ember, aki hátat fordított ifjúkora eszményeinek, aki megtagadta az európai értékrendet, aki nem kéviseli a szabadságjogokat és hovatovább a demokráciát sem. Orbán visszafordult az 1930-as évek nacionalista retorikájához és kirekesztő magyarságfelfogásához és ellenséget lát mindenkiben, aki e nézeteiben és törekvéseiben nem követi vakon, kritikátlanul. Mindezzel hallatlan károkat okozott nemzetének. Nincs kétségünk afelől, hogy el fog bukni és miniszterelnökségének évei és "dicső tettei" egyszer majd a magyar történelem sötét időszakát tárgyaló tankönyvekben fognak kíméletlen kritikát kapni. Orbán Viktor miniszterelnök lesz az a negatív példa, akiben a magyarság legrútabb vonásai öltöttek orcát.


Lapszám: 2014.06
kinyomtatom! oldal tetejére

 

BDK Honlap-SEO: keresőoptimalizálás
Elhunyt Balla D. Károly

Napi blog


AZ ELŐZŐ SZÁM tartalma

Csatlakozz:


Frissek a rovatban:

Hasonlóak:


Friss szám

Korábbi számok

Frissek:


Főbb blogjaim  Főbejáratok


  SEO-szerviz

  aktuális keresőoptimalizált weboldalak:

  Google első hely

  Helyezés javítás, honlap optimalizálás

  honlap keresőoptimalizálás árak google első helyezés javítás

  Google honlap optimalizálás: seo
  pr cikk és link elhelyezés - tartalommarketing weboldal
  első hely: google honlap optimalizálás - seo marketing

  Állandó oldalak, SEO-posztok

  BDK ONLINE - BALLA D. KÁROLY internetes magazinja - válogatás az Ungváron (Kárpátalja, Ukrajna) élő író havi publikációból és az írói archívumból.

  Az oldal anyagai Balla D. Károly alkotói munkásságának a részét képezik, ily módon szerzői jogvédelem alá esnek, hosszabb idézésük csak a forráshely link-formátumú feltüntetésével, átvételük és újraközlésük pedig csupán a szerző - adatait, élatrajzát lásd: Balla D. Károly / Károj életrajza - engedélyével jogszerű. -- BDK Online SEO keresőoptimalizálás - irodalom, könyv, film, közélet, politika, napló, vers, internet, keresőoptimalizálás, web, seo, blog, Kárpátalja, Ungvár, BéDéKá, blog, UngParty | A szerző keresőoptimalizálással is foglalkozik. Az aktuális SEO-projek tartalom marketing: Laptop szerviz Budapest: akkumulátor, laptop billentyűzet, notebook töltő. Honlapoptimalizálás és keresőmarketing - Google helyezés javítása - első oldalra kerülni SEO szakértő optimalizálásával. Első hely a keresőben a találati listán. - Tartalommarketing, arvisura, pirézek | PR-cikk: SEO Budapest termék és szolgáltatás.