VERSTÁRCANOVELLAMINIMA JEGYZETESSZÉKRITIKAÉLCNAPLÓFOTÓAJÁNLÓ • MÁS: Arvisura Seo


Kijevi művész aktfotói (pucér nők)

Fotók százait, de inkább ezreit találhatja meg és nézheti végig, aki a Kijevben élő fotós, Ruszlan Lobanov nevére rákeres. Persze a nevét ajánlatos inkább ukrán verzióban - Руслан Лобанов - vagy angol helyesírással - Ruslan Lobanov - beütni a Google képkeresőjébe - akkor viszont ömlenek a pucér nők minden mennyiségben. Művészfotók – vágnám rá az egyszerűség kedvéért...

Akt, aktabb, legaktabb

Százszámra találhat aktfotókat az, aki a harmincas éveit taposó kijevi fotós, Ruszlan Lobanov nevére rákeres az interneten. Nevét persze inkább ukrán verzióban, cirill betűkkel – Руслан Лобанов – vagy angolos átírásban (Ruslan Lobanov) tanácsos beütni a Google képkeresőjébe – akkor viszont ömlenek a meztelen nők minden mennyiségben. Többségük gondosan kivitelezett, igényes beállítású munka. Művészfotók – vágnám rá az egyszerűség kedvéért a legjobbakra. De azért még ezeknél is pici lábjegyzet kívánkozik arról, hogy a kimódolt, teátrális beállítások legalább annyit rontanak a fotók értékén, mint amennyit a részletgazdagság és igényes helyszínválasztás hozzáad. A második lábjegyzet óhatatlanul a női bájakról szólna: itt kérem olykor a tetten érhető öncélúság esete forog fenn. A keblek és szeméremtestek nem mindig esnek át esztétikai transzformáción, hanem azon pőreségükben hirdetik az erotikus tartalmat. Ami persze nem baj, csak ez így mégis inkább kommersz, mint művészi.

1825555-R3L8T8D-650-1804720.jpg


A kevésbé sikerült képeken a lábjegyzetek feljönnek a főszövegbe. Túl mesterkélt, túl direkt megoldásokat látunk, és bizony a nyálcsorgató szándék itt már nem leplezhető: ezek már inkább csak művészi ambícióval fellépő reklámfotók. Szépek, igényesek, messze állnak a gagyitól – de az a bizonyos művészi ambíció nem került eléggé közel a céljához.

Végül pedig akadnak bizony kifejezetten ízléstelen, olcsó megoldásokkal operáló képek is, bár kétségtelen, hogy ezekből van kevesebb.

Az akt hálás műfaj. Csak veszélyes, ha valami aktabb az aktnál. No meg aztán, persze:

Kinél-kinél másutt húzódik az esztétikum és a kommersz  közötti határ, valaki hatásosnak ítélheti azt, ami más szerint csak hatásvadász… A jobbra fent látható és az alanti képek – minden mesterkéltségük ellenére – szerintem rendelkeznek az erotikán túlmutató művészi erővel. Hogy nem csupán ilyeneket készít az ukrán fotós, ellenőrizhető az ide feltöltött galériában: Aktfotók - Meztelen nők. Aki ennél is többre vágyik,  guglizzon rea a fotográfus nevére  – vállalva a bőség zavarában való tobzódás kellemetes kockázatát.

akt-lobanov

akt1lobanov

meztelen-no

aktRuslanLobanovLapszám: 2014.08

Címkék: kép fotó aktkinyomtatom! oldal tetejére

 

BDK Honlap-SEO: keresőoptimalizálás
Elhunyt Balla D. Károly

Napi blog


AZ ELŐZŐ SZÁM tartalma

Csatlakozz:


Frissek a rovatban:

Hasonlóak:


Friss szám

Korábbi számok

Frissek:


Főbb blogjaim  Főbejáratok


  SEO-szerviz

  aktuális keresőoptimalizált weboldalak:

  Google első hely

  Helyezés javítás, honlap optimalizálás

  honlap keresőoptimalizálás árak google első helyezés javítás

  Google honlap optimalizálás: seo
  pr cikk és link elhelyezés - tartalommarketing weboldal
  első hely: google honlap optimalizálás - seo marketing

  Állandó oldalak, SEO-posztok

  BDK ONLINE - BALLA D. KÁROLY internetes magazinja - válogatás az Ungváron (Kárpátalja, Ukrajna) élő író havi publikációból és az írói archívumból.

  Az oldal anyagai Balla D. Károly alkotói munkásságának a részét képezik, ily módon szerzői jogvédelem alá esnek, hosszabb idézésük csak a forráshely link-formátumú feltüntetésével, átvételük és újraközlésük pedig csupán a szerző - adatait, élatrajzát lásd: Balla D. Károly / Károj életrajza - engedélyével jogszerű. -- BDK Online SEO keresőoptimalizálás - irodalom, könyv, film, közélet, politika, napló, vers, internet, keresőoptimalizálás, web, seo, blog, Kárpátalja, Ungvár, BéDéKá, blog, UngParty | A szerző keresőoptimalizálással is foglalkozik. Az aktuális SEO-projek tartalom marketing: Laptop szerviz Budapest: akkumulátor, laptop billentyűzet, notebook töltő. Honlapoptimalizálás és keresőmarketing - Google helyezés javítása - első oldalra kerülni SEO szakértő optimalizálásával. Első hely a keresőben a találati listán. - Tartalommarketing, arvisura, pirézek | PR-cikk: SEO Budapest termék és szolgáltatás.