VERSTÁRCANOVELLAMINIMA JEGYZETESSZÉKRITIKAÉLCNAPLÓFOTÓAJÁNLÓ • MÁS: Arvisura Seo


Szexuális jelképek Kárpátalján

A meglehetősen sok furcsa állítást tartalmazó és a tudományossággal még köszönőviszonyt sem fenntartó őstörténeti Arvisura blog legutóbbi közleménye arról győzte meg híveit, hogy a magyar vonatkozású kárpátaljai emlékhelyek közül a vereckei honfoglalási emlékmű csúcsos rakéta-formát mutat, a munkácsi Feszty-panoráma pedig éppenséggel egy csészealjat formáz.

Mégpedig azért, mert ezeken a mostanában emlékjelekkel megjelölt helyeken valaha titkos üzenetet hozó csillaghajók szálltak le. Ezek a csillaghajók a Szíriusz térségéből érkeztek a Földre és aranylemezeken hozták el a magyar és a ruszin nép közös származásának a titkos üzenetét: az úgynevezett Arvisurát.

A valóban tudományos megalapozottságú cáfolatra nem kellett sokáig várni. Az alternatív hírportálként működő Kárpáti News szinte azonnal kirukkolt a cáfolattal: az adott témában járatos szákértőjük, a nemzetközileg is elismert Dr. Kállay O. Béla  szerint a honfoglalási monumentum valójában nem egyéb, mint hatalmas fallikus szimbólum - lévén eleinknek a Kárpát-medencébe való behatolása amúgy is egy nemi aktussal vonható párhuzamba. Ezen a gondolaton (és a Latorca vonalán) haladva nyilvánvaló, hogy a Munkács-közeli Körkép-emlékmű a maga lukas-körkörös formájával pedig éppenséggel a női genitáliát jelképezi. Ráadásul a nevezett tárgyak méreteik szerint éppen egymásba illenek...

Meggyőző bizonyítékok, érdemes előttük meghajlani - mint ahogy a szexuális szimbolikájú emlékművek előtt is.

A megfelelő cikkek teljes terjedelemben a közlések eredeti helyén találhatók meg és olvashatók el:

vereckeiarvisura-feszty-korkepLapszám: 2013.09
kinyomtatom! oldal tetejére

 

BDK Honlap-SEO: keresőoptimalizálás
Elhunyt Balla D. Károly

Napi blog


AZ ELŐZŐ SZÁM tartalma

Csatlakozz:


Frissek a rovatban:

Hasonlóak:


Friss szám

Korábbi számok

Frissek:


Főbb blogjaim  Főbejáratok


  SEO-szerviz

  aktuális keresőoptimalizált weboldalak:

  Google első hely

  Helyezés javítás, honlap optimalizálás

  honlap keresőoptimalizálás árak google első helyezés javítás

  Google honlap optimalizálás: seo
  pr cikk és link elhelyezés - tartalommarketing weboldal
  első hely: google honlap optimalizálás - seo marketing

  Állandó oldalak, SEO-posztok

  BDK ONLINE - BALLA D. KÁROLY internetes magazinja - válogatás az Ungváron (Kárpátalja, Ukrajna) élő író havi publikációból és az írói archívumból.

  Az oldal anyagai Balla D. Károly alkotói munkásságának a részét képezik, ily módon szerzői jogvédelem alá esnek, hosszabb idézésük csak a forráshely link-formátumú feltüntetésével, átvételük és újraközlésük pedig csupán a szerző - adatait, élatrajzát lásd: Balla D. Károly / Károj életrajza - engedélyével jogszerű. -- BDK Online SEO keresőoptimalizálás - irodalom, könyv, film, közélet, politika, napló, vers, internet, keresőoptimalizálás, web, seo, blog, Kárpátalja, Ungvár, BéDéKá, blog, UngParty | A szerző keresőoptimalizálással is foglalkozik. Az aktuális SEO-projek tartalom marketing: Laptop szerviz Budapest: akkumulátor, laptop billentyűzet, notebook töltő. Honlapoptimalizálás és keresőmarketing - Google helyezés javítása - első oldalra kerülni SEO szakértő optimalizálásával. Első hely a keresőben a találati listán. - Tartalommarketing, arvisura, pirézek | PR-cikk: SEO Budapest termék és szolgáltatás.