VERSTÁRCANOVELLAMINIMA JEGYZETESSZÉKRITIKAÉLCNAPLÓFOTÓAJÁNLÓ • MÁS: Arvisura Seo


Digitális dedikálás

Elektronikus könyv (e-book) formájában a 82. Könyvhétre megjelentettem limerikjeimet: irodalmi hősök; élő írók sírversei; kárpáti limerikek. A könyv szabadon letölthető és terjeszthető. Egyszersmind személyre szóló digitális dedikálást is hirdetek az alábbiak szerint.

Az e-könyv megnyitása / letöltése

Az e-könyv erre a linkre kattintva nyitható meg és tölthető le:

Balla D. Károly: Széles az alagút. 73 limerik

A teljes könyv ebben a formájában személyes vagy közösségi célokra szabadon tárolható, továbbadható, más adathordozóra átmásolható, korlátlan példányban sokszorosítható és terjeszthető. Ugyanígy szabadon felhasználható a letöltés helyére mutató link. A könyv tartalma azonban szerzői jogvédelem alatt áll, a versek nyomtatott vagy internetes felhasználása, újrapublikálása csak hozzájárulásommal jogszerű. Engedély kérhető e-mailben, lásd névjegyemet. Ezúton kérem, hogy aki megnézte (esetleg le is mentette) az e-könyvet, ezt alább egy hozzászólásban legyen szíves jelzni.

Névre szóló dedikálás

Az e-könyvet a nyilvános verziónál jobb felbontású minőségben névre szólóan dedikálom minden igénylőnek (természetesen ingyenesen). A dedikálás a címoldalra kerül az itt láthatóhoz hasonló formában (az első dedikált példányt a műfaj magyarországi elterjesztésében nagy szerepet játszó költőnek ajánlottam).

A dedikálás igénylése kizárólag napi blogomban történik, ezen az oldalon:


Kérem, hogy az igénylő ott adja meg azt az e-mailjét, ahova a küldeményt kéri - ha a megfelelő rubrikába írja bele, csak én fogom látni (a könyvfájl cirka 1 MB terjedelmű). Adja meg továbbá azt a nevet, amelyre a dedikálást kéri (ha ez nem egyezik nicknevével, akkor külön, az üzenetben).

A dedikált példányokat a beérkező kérések sorrendjében küldöm el - kis türelmet kérve, mert a digitális dedikálás és a személyre szóló külön példány elkészítése némi munkát igényel.

Időtartam: a dedikálási akció 2011. júl. 3-a 14 órától a 82. Ünnepi Könyvhét zárónapjának a végéig (júl. 6-a éjfélig) tart. Kéréseket később csak kivételes esetben fogadok el (a dedikálás nélküli verzió továbbra is folyamatosan elérhető lesz).
Lapszám: 2011.06
kinyomtatom! oldal tetejére

 

BDK Honlap-SEO: keresőoptimalizálás
Elhunyt Balla D. Károly

Napi blog


AZ ELŐZŐ SZÁM tartalma

Csatlakozz:


Frissek a rovatban:

Hasonlóak:


Friss szám

Korábbi számok

Frissek:


Főbb blogjaim  Főbejáratok


  SEO-szerviz

  aktuális keresőoptimalizált weboldalak:

  Google első hely

  Helyezés javítás, honlap optimalizálás

  honlap keresőoptimalizálás árak google első helyezés javítás

  Google honlap optimalizálás: seo
  pr cikk és link elhelyezés - tartalommarketing weboldal
  első hely: google honlap optimalizálás - seo marketing

  Állandó oldalak, SEO-posztok

  BDK ONLINE - BALLA D. KÁROLY internetes magazinja - válogatás az Ungváron (Kárpátalja, Ukrajna) élő író havi publikációból és az írói archívumból.

  Az oldal anyagai Balla D. Károly alkotói munkásságának a részét képezik, ily módon szerzői jogvédelem alá esnek, hosszabb idézésük csak a forráshely link-formátumú feltüntetésével, átvételük és újraközlésük pedig csupán a szerző - adatait, élatrajzát lásd: Balla D. Károly / Károj életrajza - engedélyével jogszerű. -- BDK Online SEO keresőoptimalizálás - irodalom, könyv, film, közélet, politika, napló, vers, internet, keresőoptimalizálás, web, seo, blog, Kárpátalja, Ungvár, BéDéKá, blog, UngParty | A szerző keresőoptimalizálással is foglalkozik. Az aktuális SEO-projek tartalom marketing: Laptop szerviz Budapest: akkumulátor, laptop billentyűzet, notebook töltő. Honlapoptimalizálás és keresőmarketing - Google helyezés javítása - első oldalra kerülni SEO szakértő optimalizálásával. Első hely a keresőben a találati listán. - Tartalommarketing, arvisura, pirézek | PR-cikk: SEO Budapest termék és szolgáltatás.