VERSTÁRCANOVELLAMINIMA JEGYZETESSZÉKRITIKAÉLCNAPLÓFOTÓAJÁNLÓ • MÁS: Arvisura Seo


Virtu Óz, a nagy varázsló

Számos komoly bemutatkozó oldalam mellett (péládul: BDK) most egy humorosabbat is készítettem annak a szinte magától kiépült kis honlaprendszernek a keretében, amely például posztumusz és piréz mivoltomat mutatja be. Az új weblap legfőbb megállapításai:

A WEB nagy hatalmú mágusa, az online jelenlét Virtu Óza, a nagy blogger és omnipotens webrátor, az irodalomban Balla D. Károly néven bujkáló BDK 1957-ben született Ungváron (Kárpátalja, Ukrajna), ma is itt él családjával. Író, költő, publicista, szerkesztő, blogger, imaginátor. A legaktívabb posztumusz író, továbbá zenei ihletésű nemzetrondó, Első Piréz, nyugalmazott manzárdőr és önkéntes mérvadó. >>tovább: BDK

És ha már remek honlapjaimról esnek itt ajánló szavak, akkor ehelyt újságolom el némi büszkeséggel, hogy az interneten fellelhető legeslegrégibb, immár 12 éves dicső múltra visszatekintő webhelyem, amely eredetilag a szép emlékű UngBereg Alapítvány közleményeinek adott helyet (hhrf.org/ungbereg), s amelyen a sok korábbi és közbülső verzió után mos már évek óta Évával közös szövegajánló oldalunk működik UngBereg Kettenklub név alatt,  legértékesebb honlapommá vált – legalábbis a Google szigorú szemében, lévén a Nagy Kereső 5-ös PageRank értékűvé nyilvánította. Egy amatőr oldal esetén ez szép eredménynek számít, a magát Virtuális Óznak tituláló csupakabra-idomátortól viszont elvárható.

És hogy még mindig ne legyen vége: bár könyveim számba vételére is vállalkoztam néhány honlapomon, most egy más rendszerű elképzelést megvalósítva készítettem egy újabbat. Egyelőre csak legújabb könyveimnek az ismertetői vannak fenn, de majd fejlesztem. Addig is ajánlom magamat: Balla D. Károly könyvei



Lapszám: 2012.09

Címkék: web internet élc



kinyomtatom! oldal tetejére

 

BDK Honlap-SEO: keresőoptimalizálás
Elhunyt Balla D. Károly

Napi blog






AZ ELŐZŐ SZÁM tartalma

Csatlakozz:


Frissek a rovatban:

Hasonlóak:


Friss szám

Korábbi számok

Frissek:


Főbb blogjaim



    Főbejáratok


    SEO-szerviz

    aktuális keresőoptimalizált weboldalak:

    Google első hely

    Helyezés javítás, honlap optimalizálás

    honlap keresőoptimalizálás árak google első helyezés javítás

    Google honlap optimalizálás: seo
    pr cikk és link elhelyezés - tartalommarketing weboldal
    első hely: google honlap optimalizálás - seo marketing

    Állandó oldalak, SEO-posztok









    BDK ONLINE - BALLA D. KÁROLY internetes magazinja - válogatás az Ungváron (Kárpátalja, Ukrajna) élő író havi publikációból és az írói archívumból.

    Az oldal anyagai Balla D. Károly alkotói munkásságának a részét képezik, ily módon szerzői jogvédelem alá esnek, hosszabb idézésük csak a forráshely link-formátumú feltüntetésével, átvételük és újraközlésük pedig csupán a szerző - adatait, élatrajzát lásd: Balla D. Károly / Károj életrajza - engedélyével jogszerű. -- BDK Online SEO keresőoptimalizálás - irodalom, könyv, film, közélet, politika, napló, vers, internet, keresőoptimalizálás, web, seo, blog, Kárpátalja, Ungvár, BéDéKá, blog, UngParty | A szerző keresőoptimalizálással is foglalkozik. Az aktuális SEO-projek tartalom marketing: Laptop szerviz Budapest: akkumulátor, laptop billentyűzet, notebook töltő. Honlapoptimalizálás és keresőmarketing - Google helyezés javítása - első oldalra kerülni SEO szakértő optimalizálásával. Első hely a keresőben a találati listán. - Tartalommarketing, arvisura, pirézek | PR-cikk: SEO Budapest termék és szolgáltatás.