Balla D. Károly

BDK CÍMLAP •SEO CÍMLAP • BDK ONLINE BDK névjegyUngParty PortaBDK Blog Vipera Nyúz

- BDK internetes akciói / Pszeudo-objektív rezignációk virtuális szerverre
BDK ONLINE webmagazin

Lemondott Smitt Pál

Orbán Viktor megbukott

Lemondott Schmitt Pál

Fidesz-Jobbik koalíció

A Fidesz-KDNP elveszti a 2014-es választást

Puccs Orbán ellen

 

Honlapok Google optimalizálása:

Az első Google-helyre kerülés fontossága

SMS-kampány – Mobilmarketing

A marketing mint hívószó

ALOLDALAK

Google SEO keresőoptimalizálás

Honlapoptimalizálás

tömeges sms küldés

seo tablet akkumulátor

Google keresés

Agorafóbia, pánik

Archipenko-terem

Keresőmarketing, SEO

Ukrajna az EU-ban

Nevemben a Dé betű

Elhunyt Balla D. Károly

Vári Fábián László Kossuth-díjas

Kárpátaljai magyar irodalom

BDK posztumusz

Ember a Marson

A Fidesz elvesztette a választásokat

Orbán Viktor megbukott

Fidesz-Jobbik koalíció

Transzferár nyilvántartás

Arvisura Transzferár

2013-as SEO-verseny

SEO-verseny 2012

Homo Ludens - Játék

laptop marketing - optimalizálás

Arvisurák - Ayurvéda

Linképítő laptop töltő

Első Piréz - pirézek

Virtuális szerver bérlés

Semjén Zsolt lemondott

Schmitt Pál lemondott

virtuális seo megelőzés


Utóbbi könyveim néhánya:

 

Plágium-botránya miatt
lemondott posztjáról
Schmitt Pál, Magyarország köztársasági elnöke.

Az oldal készült 2012. jan. 18-án.

A fenti hír egy hőn vágyott eseményt vetít előre. Az egyre kívánatosabb bekövetkezés virtuális megelőzöttségét a plágium tényén túl az teszi fokozottan indokolttá, hogy 2012. jan. 18-án Schmitt Pál államfő, ahelyett, hogy több szerző szellemi tulajdonának szándékos, előre megfontolt és haszonszerzés céljából elkövetett eltulajdonítását beismerte volna, össze-vissza beszélt a közrádióban. A magyarság egyes számú közjogi méltósága nem lehet egy hazudozó tolvaj, ezért Schmitt Pálnak, aki nemcsak hogy méltatlanná vált posztjára, hanem annak méltóságát meg is gyalázta, le kell mondania a tisztségétől és örökre távoznia kell a politikából és a közszférából.

 

Frissítés 2012. március 28-án. Szép magyar történet kerekedett a dologból. Olyan szégyenletes ügy, amely messze túlmutat önmagán. Most már nem is az az érdekes, hogy a magyar köztársaság elnöke lopott és hazudott, ennél sokkal izgalmasabb a hatalmi körök szerecsenmosdató serénykedése. Az egyetemi vizsgálóbizottság  hosszú munkával megszületett jelentése igencsak szőr mentén fogalmaz és a történtekért nem az elkövetőt teszi felelőssé: Dr. Plágium - Smitt P. áldoktor

További fejlemények, adalékok:

 

Egy másik...

Puccsal buktatták meg Orbán Viktort, Magyarország miniszterelnökét.

A külföldi és belföldi diplomaták, a titkosszolgálat és a CNN tévétársaság által előkészített és a Fidesz-vakondok által végrehajtott akcióban Orbán Viktor kormányfőt a Parlamant Paranoia-termében megfosztották féltve szorongatott hatalmától.

A fenti hír, mint ahogy maga az oldal is, egy piréz online akció része, amelyel a magyar miniszterelnök összeesküvés-elméletére reagálok: a puccs-késérletről ő maga beszélt a Fidesz frakcióülésén 2012. február 9-én. Ugyan, mint utóbb kiderült, sem a kormány tagjaii, sem a párt vezeői nem hallottak a puccsról - sem külső forrásból, sem Orbántól - a közvéleményt felkavaró hír arra alkalmas volt, hogy a mániákus viktoriánusok újra megtámadva érezzék a hazát. A józanabbak ellenben nem gondolhattak másra, mint hogy a magyar miniszterelnökön kitört a paranoia. Külön oldalon: Puccs Orbán Viktor ellen

Elvtársak, itt a vége!

A Szolidaritás mozgalom akciójához virtuálisan csatlakozva magam is gúnycédulával illetem a demokráciát megcsúfoló és a magyarság egységét és boldogulását veszélyeztető miniszterelnököt.

A schmittológia részét képezi az is, hogy az ügy friss fejleményei óta nemhogy gombamód elszaporodtak, hanem inkább járványként terjedtek a neten a köztársasági elnököt és plágiumát célba vevő élcek, karikatúrák, beszólások, ugratások. Alig van benne túlzás, ha azt állítom: egy ország röhög a saját államfőjén. És sajnos a nagyságos egyetem által képviselt magyar tudományosságon is.

…A Facebookon néhány gomb lenyomásával bárki doktorrá avattathatja magát. Én is, én is!

 

Főblogom:


balla d. károly / blog

Egy piréz Kárpátalján

Új SEO-projektek

Laptop alkatrész - használt notebook

Manapság a laptopok már nem kevésbé fejlettek, mint az asztali személyi számítógépek, de egy márkás új notebook megvásérlása erősen megterheli családi költségvetésunket, szükségtelennek tarthatunk egy új notebookba való beruházást, így ésszerűbb lehet a laptop fekújítása, alkatrészeinek újra cserélése vagy használt, de újszerű laptop vásárlása is a márkafüggetlen budapesti notebbok szerviz webáruházában. Ugyanitt tablet kijelzők, töltők, akkumulátor minden laptoptípushoz.

használt notebook ára - alkatrészektablet kijelző, laptopszerviz bp

Tömeges sms marketing

Szöveges online üzenetküldés mobilhálózatra számítógépről, mobileszköz használata nélkül (Gateway rendszer) üzleti céllal - reklámszöveg sms kézbesítés - törzsvásárlók mozgósítása. Marketing sms kampány: tömges üzenet küldés

Virtuális szerver bérlés

Professzionális szerverbérlés - vps szolgáltatás. Szervergépek elhelyezése - hosting budapesti gépteremben. Cloud Server technológia, szerver telepítése laptopra. - A fizikai szervergép erőforrását megosztják és kapacitásán virtuális egységeket hoznak létre, amelyek különálló szolgáltatásként osztoznak az anyagép teljesítményén. Ilyen gépek bérelhetők Budapesten.

tömeges sms kampány

laptop, tablet - mobil marketing

Télikertek

Egzotikus növények elhelyezésére létesített olyan külön helyiség a lakásban vagy azzal egybeépítve, amelynek szabad oldalfalai legalább 50 %-ban átlátszóak a napsugarak számára. Szigorúbb definíció szerint a tetőnek is minimum 70 százalékban üvegből kell lennie. - Budapesten számos vállalkozás foglalkozik télikertépítéssel.

Szolgáltatás: téli kert és terasz be építés, Budapest

A PÁNIK

Látható ok nélküli szorongás, fóbiás viselkedés, váratlan és indokolatlan pánikroham, kognitív viselkedészavar, páni félelem. Pánikbeteg az, akinek gyakoriak a pánikrohamai. Az agorafóbia és más fóbiás tünetek gyógyszer nélküli kezelése.

Amennyiben fóbiás szorongás tüneteit tapasztalja magán, nagy valószínűséggel a pánikbetegség nevű viselkedészavar kialakulása fenyegeti. Ez idővel a mindennapi normális élet lehetőségeit beszűkítő agorafóbia kialakulását vetíti előre. - Pánik betegség. Félelem és szorongás, fóbiás tünetek a pánikbetegség tipikus jellemzői.

 

Szenzációs eredményeket elérő, organikus Google helyezés optimalizálás - SEO kereső marketing webműhelye működik Ukrajna nyugati Kárpátalja megyéjében, ahol száz ezer magyar él és ahol minden olyan magyar képviselőjelölt csúnyán megbukott, akit Orbán Viktor támogatott, továbba ahol százötvenezer magyar közülük csak ez az egy szakember foglalkozik a kognitív weblap optimalizálás és linképítés hogyan? kérdéseivel a Google Pingvin utáni korszak keresőoptimalizálása keretében. Google honlap SEO - weblap optimalizálás - Laptop szerviz - kijelző csere | előre lépés a weboptimalizálásban: Növényház - télikert. Budapesten építés és szamizdat a Kádár rendszerben