Balla D. Károly
- BDK internetes akciói / Pszeudo-objektív rezignációk virtuális szerverre
BDK ONLINE webmagazin

A virtuális megelőzöttség leírása

Honlapok Google optimalizálása:

Prémium linképítés: árak, jelentés

Teraszbeépítés – télikertgyártás

SEO: Asus laptop töltő, Dell akku

ALOLDALAK

Google SEO keresőoptimalizálás

Honlapoptimalizálás

Laptop kijelző, akku, töltő

seo ivóvíz fertőtlenítés

Google keresés

Agorafóbia, pánik

Archipenko-terem

Keresőmarketing, SEO

Ukrajna az EU-ban

Nevemben a Dé betű

Elhunyt Balla D. Károly

Vári Fábián László Kossuth-díjas

Kárpátaljai magyar irodalom

BDK posztumusz

Ember a Marson

A Fidesz elvesztette a választásokat

Orbán Viktor megbukott

Fidesz-Jobbik koalíció

Notebook transzfer ár

Arvisura Transzferár

2013-as SEO-verseny

SEO-verseny 2012

Homo Ludens - Játék

Ferdinandy laptop

laptop marketing - optimalizálás

Arvisurák - Ayurvéda

Linképítő laptop töltő

Első Piréz - pirézek

Virtuális szerver bérlés

Semjén Zsolt lemondott

Schmitt Pál lemondott

virtuális seo megelőzés

dell akkumulátor töltő

Utóbbi könyveim néhánya:
utolsó laptop töltő

kő és szerviz

tejmozi a teraszon

magyar billentyűzet

szembesülés budapest

Notebook javítás Bp

Használt laptop töltők

budapesti laptop szervíz

Az asztali személyi számítógépek népszerűsége visszaesőben: a vezető gyártókat és népszerű márkákat reprezentáló notebook PC-k teljesítménye meghaladhatja az asztali komputerekét. Ma már a laptop szervizi javítása és az alkatrész ellátás is zavartalan. A új és használt notebookba való beruházás megtérül a készülék mobilitásával. Budapest három pontján szaküzlettel egybekötött laptpszerviz működik, itt gyári és utángyártott akkumulátor és laptop töltő minden típushoz kapható. A hardver eszközök újra cserélése során a beszerelés a szervizben ingyenes, csak az alkatrész árát kell kifizetni. Dell töltők és Asus akkuk raktári készletből a garancián túli alkatrész szervizben. Budapesten használt notebook javítás és tartalommarketing honlap optimalizálás: akku laptop töltő adapterek a márkafüggetlen budapesti laptop szaküzletben és online rendelés a webáruházában. Ugyanitt tablet kijelzők, lítium akku töltő, laptop billentyűzet tisztítás. CPU Processzor, VIDEOKÁRTYA csatlakozó és powerbank minden népszerű laptoptípushoz.

 

 

 

 

Tudományos leírás

A virtuális megelőzöttség fogalmát Balla D. Károly, a nagy webrátor vezette be az internetes gyakorlatban. A kifejezést már korábban is indított olyan webakcióira alkalmazta 2011-től, amelyek során egy-egy még be nem következett esemény világhálós interpretációját készítette elő és alkotta meg. Ezen akciói során weboldalak és rájuk mutató linkek révén igyekezett olyan rendszereket létrehozni, amelyek egyfelől alkalmasak lettek arra, hogy a várható esemény iránt előzetesen érdeklődők internetes kereséseik során oldalaira rábukkanjanak, másfelől előkészítettségük azt valószínűsítette, hogy az esemény bekövetkezésekor várható tömeges keresések az aktuális tényközlő hírek mellett az adott oldalak lehívásait is ugrásszerűen megnövelik.

A fentebb vázolt, pusztán keresőmarketing-jellegű aspektus mellett BallaDé az akcióihoz minden esetben társadalmi-közéleti, esetleg tudományos vonatkozásokat is hozzárendelt, így általában valamely kívánatos, általa nem csupán valószínűnek gondolt, hanem el is várt esemény képezte a megelőzöttség tárgyát. Ilyennek tekinthetjük például az Ukrajnát felvették az EU-ba! utópiáját, amely a kárpátaljai magyaroknak is megelőlegezi az uniós állampolgárságot, de ide sorolhatjuk az Ember a Marson!-projektet is, amely egy sikeres űrexpedíció bekövetkezését vetíti elő.

Az ötletgazda egyik legsikeresebb akciójában a 2010-ben hatalomra jutott magyar miniszterelnök távozását előlegezte meg a Lemondott Orbán Viktor nevű oldal indításával 2011 novemberében. A kormányfő teljesítményével elégedetlenek részéről jelentkező várakozás, úgy tűnik, internetes keresésekben is megnyilvánult, s így a megfelelő link-környezettel előkészített oldalra 2012 első heteiben már napi 100-as nagyságrendben estek az egyéni találatok mindaddig, amíg Orbán Viktor strasbourgi és brüsszeli színművészi teljesítménye el nem oszlatta a vérmes reményeket. (A jelen szócikk szerzője itt a teátrumi jelzőt eredeti értelmében – ‘alakoskodás’ – használja.)

Megjegyzendő, hogy a webtechnikai forma és a társadalmi tartalom mellett a virtuális megelőzöttség kidolgozója és megvalósítója további vonatkozásokkal is felruházta akcióit. Súlyt fektetett például megmozdulásainak humoros beágyazottságára. Nyilvánvaló, hogy a Foci VB-t nyert a magyar válogatott című szájt nem nyitható meg anélkül, hogy előzőleg arcunk szmájlivá ne vigyorodjon, mint ahogy a Gyurcsány Ferenc nyerte a Zámbó Jimmy-hasonmás versenyt című 2010-es kampánybeszámolót sem kell annyira komolyan venni, mint egy heveny vakbélgyulladást. Bár itt sietve hozzátehetjük, hogy a volt miniszterelnöknek a fent említett versenyen történt indulása csak kicsivel mókásabb, mint beköltözése az avasi lakótelepre (lám, odáig nem is terjedt a webakciózó fantáziája, hogy a Milliárdost látnak vendégül a panelprolik honlapot létrehozza).

Az effajta viccelődés azonban voltaképp idegen a nagy webrátortól. A harsány kacagás lehetőségét megnyitó komikumnál közelebb áll cizellált lelkéhez az árnyaltabb és visszafogottabb élc és irónia. Ezt alkalmazta például a Schmitt Pál köztársasági elnök lemondását megelőlegező rövid blogbejegyzése alatt, megjegyezvén, hogy „A virtuális megelőzöttség – mint olyan – örömtánccal kísért rituális piréz akció.” Ezt az eredetmagyarázó szerzői megállapítást  semmiképpen nem hagyhattuk ki tudományos igényű leírásunkból, ám tömör meghatározásunkba mégsem vehettük bele:

Ajánlott rövid definíció

A virtuális megelőzöttség egy még be nem következett esemény világhálós előkészítése abból a célból, hogy az előzetes várakozás és főként a feltételezett bekövetkezés esetén az akcióban részt vevő weboldalak jelentős látogatottságra tegyenek szert. Az akció webtechnikai keretét minden alkalommal társadalmi-közéleti tartalom tölti meg és humoros felhang lengi körbe.

Kiegészítés

.
Bár a virtuális megelőzöttség terminus technikusát csak később alkotta meg, a fent leírt fogalmi körbe jól illeszkednek BDK önhalál-hírei. Ezekről ő maga így ír Öngonosz c. posztjában:

Sikerült a gonoszságig fokoznom öniróniámat: az utóbbi időben gyilkos gúnnyal teszem el magam láb alól. Válogatott halálnemeket keresek és a leírásokban a legkíméletlenebbül állítom pellengérre hiúságomat, beképzeltségemet, mérsékelt tehetségemet, falánkságomat, olvasatlanságomat. Eleinte kiváltottam néhányak fejcsóválását, de mostanra, azt hiszem, sikerült sokakkal megkedveltetnem a magam-kitalálta irodalmi önhalálhír műfaját.

Egy hosszabb esszéjében – Válogatott halálaim – ezt még a következőkkel egészíti ki:

Akciómnak köszönhetően a legnagyobb internetkereső – nem kis megelégedésemre – nevemre előkelő helyen hozza némelyik halálhíremet. Jóleső érzés tölt el, ha arra gondolok, hogy majdani tényleges kimúlásom hírét jó ideig mindenki csupán újabb poénnak fogja tekinteni.

Nem kétséges tehát, hogy a fiktív halálhírek szintén egy virtuális megelőzöttségi akció részei, és aligha lehet kétségünk afelől, a szerzői szándék lényegében az, hogy a minden bizonnyal bekövetkező eseményt firtató majdani internetes keresések elsőként erre az oldalra vezessék a hálás utókor olvasóját:

Elhunyt Balla D. Károly

A rendszer aloldalai kikereshetők a bel oldali menüsorból; ezek azok:

Ukrajna - Európai Unió / BDK halála / Vári Fábián László Kossuth-díjas / Marsra szállás / A Fidesz vesztett - 2014-es választások / Orbán megbukott / Fidesz-Jobbik koalíció / SEO-verseny 2012 / Schmitt Pál lemondott / Puccs Orbán ellen |

 

Virtuális szerver - VPS bérlés

A virtuális szerverek gyakorlatilag az övégével azonos kapacitású fizikai megfelelőikkel mindenben hasonló tulajdonságokat mutatnak - legalábbis a felhasználójuk számára. A rendszergazda előtt ugyanazok az opciók jelennek meg, telepíthet a szerverre Windows vagy Linux operációs rendszer, futtathat saját php verzót, stb. A különbség annyi, hogy e szolgáltatás mögött nem egy konkrét hardvereszköz, nem egy fizkailag létező szervergép áll - hanem egy elkülönített erőforrás, amely létező szerverként működik és akár egyetlen, akár több szervergép egyidejű erőfprrásmegosztásával jöb létre.

 

Virtuális megelőzöttség


Tudományos szempontból a virtuális megelőzöttség egy várt esemény előkészítése az interneten abból a célból, hogy bekövetkezés esetén az eseményt megelőlegező céloldal jelentős látogatottságra tegyenek szert az organikus kereséőtalálatok révén. Virtuális szerver

SEO: virtuális szerver

Honlap optimalizálása a következő Google-kulcsszavakkal: virtuális esemény, szintetikus internet, web optimalizálás, online akció, bekövetkező esemény, virtuális bekövetkezés, politika és közélet, humor és élc, google keresőmarketing, vps szerver, szerver bérlés, vps szolgáltatás, budapest adatcserélő központ, vps server, honlapoptimalizálás, megelőzöttség és bekövetkezési valószínűség

Főblogom:

bdk clo2
balla d. károly / blog

Egy piréz Kárpátalján

Új SEO blog -projektek

Ivóvíz fertőtlenítő szer: klór-dioxod. Víz

klór-dioxid - fertőtlenítés

A természetes vizek nem szennyezésmentesek. A szennyeződés mértékét a termelési technológia és a víz szállítása határozza meg. A pseudomonad fertőző baktérium, mely megfelelő fertőtlenítés után elpusztul az ivóvízben. A jelenleg alkalmazott technológiák elsősorban klórt, klór-dioxidot alkalmaznak.

Szolgáltatás: Víz tisztítás és ivóvíz fertőtlenítés klórdioxiddal

Laptop alkatrész - használt notebook

laptop javítás ára: dell akkutablet kijelző, laptopszerviz bp

Tömeges sms marketing

Szöveges online üzenetküldés mobilhálózatra számítógépről, mobileszköz használata nélkül (Gateway rendszer) üzleti céllal - reklámszöveg sms kézbesítés - törzsvásárlók mozgósítása. Marketing sms kampány: tömges üzenet küldés

Virtuális szerver bérlés

Professzionális szerverbérlés - vps szolgáltatás. Szervergépek elhelyezése - hosting budapesti gépteremben. Cloud Server technológia, szerver telepítése laptopra. - A fizikai szervergép erőforrását megosztják és kapacitásán virtuális egységeket hoznak létre, amelyek különálló szolgáltatásként osztoznak az anyagép teljesítményén. Ilyen gépek bérelhetők Budapesten.

marketing: ivóvíz

fertőtlenítő berendezések - mobil marketing

Télikertek - üvegházak

A beépített terasz előnyei, típusai. Mobil télikertek gyártása

Lambéria a műanyag pet palack fertőtlenítés ivóvizén. Egzotikus növények elhelyezésére létesített olyan külön helyiség a lakásban vagy azzal egybeépítve, amelynek szabad oldalfalai legalább 50 %-ban átlátszóak a napsugarak számára. Szigorúbb definíció szerint a tetőnek is minimum 70 százalékban üvegből kell lennie. - Budapesten számos vállalkozás foglalkozik télikertépítéssel.

teraszbeépítés - téli kert

A PÁNIK

Látható ok nélküli szorongás, fóbiás viselkedés, váratlan és indokolatlan pánikroham, kognitív viselkedészavar, páni félelem. Pánikbeteg az, akinek gyakoriak a pánikrohamai. Az agorafóbia és más fóbiás tünetek gyógyszer nélküli kezelése.

Amennyiben fóbiás szorongás tüneteit tapasztalja magán, nagy valószínűséggel a pánikbetegség nevű viselkedészavar kialakulása fenyegeti. Ez idővel a mindennapi normális élet lehetőségeit beszűkítő agorafóbia kialakulását vetíti előre. - Pánik betegség. Félelem és szorongás, fóbiás tünetek a pánikbetegség tipikus jellemzői.

bdk dioxid


Szenzációs eredményeket elérő, organikus Google helyezés optimalizálás - SEO kereső marketing webműhelye működik Ukrajna nyugati Kárpátalja megyéjében, ahol száz ezer magyar él és ahol minden olyan magyar képviselőjelölt csúnyán megbukott, akit Orbán Viktor támogatott, továbba ahol százötvenezer magyar közülük csak ez az egy szakember foglalkozik a kognitív weblap optimalizálás és linképítés hogyan? kérdéseivel a Google Pingvin utáni korszak keresőoptimalizálása keretében. Google honlap SEO - weblap optimalizálás - Ivóvízkezelés és vízfertőtlenítés, seo clo2 | előre lépés a weboptimalizálásban: Növényház - télikert. Budapesten építés és szamizdat a Kádár rendszerben