Balla D. Károly
- BDK internetes akciói / Pszeudo-objektív rezignációk virtuális szerverre
BDK ONLINE webmagazin

A virtuális megelőzöttség leírása

Honlapok Google optimalizálása:

ALOLDALAK

BDK honlap seo szakértő

PR-cikk linképítés

Arvisura cáfolat jelentése

Google SEO keresőoptimalizálás

Honlapoptimalizálás

Infratermék vélemények

seo szakember prémium

seo ivóvíz fertőtlenítés - infra

Google barátod

Agorafóbia, pánik

Archipenko-terem

Keresőmarketing, SEO

Ukrajna az EU-ban

Nevemben a Dé betű

Elhunyt Balla D. Károly

Vári Fábián László Kossuth-díjas

Kárpátaljai magyar irodalom

BDK posztumusz

Ember a Marson

A Fidesz elvesztette a választásokat

Orbán Viktor megbukott

Fidesz-Jobbik koalíció

Infra transzfer ár

Arvisura Transzferár

2013-as SEO-verseny

SEO-verseny 2012

Homo Ludens - infrasugárzók, Seo

Ferdinandy laptop

keresőmarketing - optimalizálás

Linképítő infrafűtés

Első Piréz - pirézek

Virtuális szerver bérlés

Laptop kijelző, akku, töltő

Semjén Zsolt lemondott

Schmitt Pál lemondott

virtuális seo megelőzés

dell akkumulátor töltő

 

Utóbbi könyveim néhánya:
utolsó laptop töltő

kő és szerviz

tejmozi a teraszon

magyar billentyűzet

szembesülés budapest

PR cikk linképítés - tartalommarketing

A public relationc cikkek elhelyezése a legbiztonságosabb linkprofil építő webtechnika. A PR-cikk megjelentetés azonnal hat a megcélzott weboldalra. A cikkelhelyezés ára nagy keresőmarketing értékű weboldalakon 5.000 Ft-tól kezdődik, de a Google helyezés javulása garantáltan nem marad el. A marketing szöveg publikálása egyben linkelhelyezés is, és a kihelyezett hivatkozások hálózata tartalmi alapú fogalmi hálót képez, ennek gócpontjában áll a támogatott weboldal. A céloldal tartalmához fogalmilag kapcsolódó cikkek megjelentetése és abban szöveges hivatkozások megjelenése célravezető és biztonságos. Ezt a helyezésjavító optimalizációs móndszert seo pr cikk linképítés kulcsszóval keresik a Google-ban a kereső- és tartalommarketing lehetőségei iránt érdeklődő honlaptulajdonosok. Manapság a szemantikus visszacsatolás a leghatékonyabb SEO-tevékenység, eredményes az infrapanel - infrafűtés témájú oldalak előresorolásában is


 

 

 

 

Tudományos leírás

A virtuális megelőzöttség fogalmát Balla D. Károly, a nagy webrátor vezette be az internetes gyakorlatban. A kifejezést már korábban is indított olyan webakcióira alkalmazta 2011-től, amelyek során egy-egy még be nem következett esemény világhálós interpretációját készítette elő és alkotta meg. Ezen akciói során weboldalak és rájuk mutató linkek révén igyekezett olyan rendszereket létrehozni, amelyek egyfelől alkalmasak lettek arra, hogy a várható esemény iránt előzetesen érdeklődők internetes kereséseik során oldalaira rábukkanjanak, másfelől előkészítettségük azt valószínűsítette, hogy az esemény bekövetkezésekor várható tömeges keresések az aktuális tényközlő hírek mellett az adott oldalak lehívásait is ugrásszerűen megnövelik.

A fentebb vázolt, pusztán keresőmarketing-jellegű aspektus mellett BallaDé az akcióihoz minden esetben társadalmi-közéleti, esetleg tudományos vonatkozásokat is hozzárendelt, így általában valamely kívánatos, általa nem csupán valószínűnek gondolt, hanem el is várt esemény képezte a megelőzöttség tárgyát. Ilyennek tekinthetjük például az Ukrajnát felvették az EU-ba! utópiáját, amely a kárpátaljai magyaroknak is megelőlegezi az uniós állampolgárságot, de ide sorolhatjuk az Ember a Marson!-projektet is, amely egy sikeres űrexpedíció bekövetkezését vetíti elő.

Az ötletgazda egyik legsikeresebb akciójában a 2010-ben hatalomra jutott magyar miniszterelnök távozását előlegezte meg a Lemondott Orbán Viktor nevű oldal indításával 2011 novemberében. A kormányfő teljesítményével elégedetlenek részéről jelentkező várakozás, úgy tűnik, internetes keresésekben is megnyilvánult, s így a megfelelő link-környezettel előkészített oldalra 2012 első heteiben már napi 100-as nagyságrendben estek az egyéni találatok mindaddig, amíg Orbán Viktor strasbourgi és brüsszeli színművészi teljesítménye el nem oszlatta a vérmes reményeket. (A jelen szócikk szerzője itt a teátrumi jelzőt eredeti értelmében – ‘alakoskodás’ – használja.)

Megjegyzendő, hogy a webtechnikai forma és a társadalmi tartalom mellett a virtuális megelőzöttség kidolgozója és megvalósítója további vonatkozásokkal is felruházta akcióit. Súlyt fektetett például megmozdulásainak humoros beágyazottságára. Nyilvánvaló, hogy a Foci VB-t nyert a magyar válogatott című szájt nem nyitható meg anélkül, hogy előzőleg arcunk szmájlivá ne vigyorodjon, mint ahogy a Gyurcsány Ferenc nyerte a Zámbó Jimmy-hasonmás versenyt című 2010-es kampánybeszámolót sem kell annyira komolyan venni, mint egy heveny vakbélgyulladást. Bár itt sietve hozzátehetjük, hogy a volt miniszterelnöknek a fent említett versenyen történt indulása csak kicsivel mókásabb, mint beköltözése az avasi lakótelepre (lám, odáig nem is terjedt a webakciózó fantáziája, hogy a Milliárdost látnak vendégül a panelprolik honlapot létrehozza).

Az effajta viccelődés azonban voltaképp idegen a nagy webrátortól. A harsány kacagás lehetőségét megnyitó komikumnál közelebb áll cizellált lelkéhez az árnyaltabb és visszafogottabb élc és irónia. Ezt alkalmazta például a Schmitt Pál köztársasági elnök lemondását megelőlegező rövid blogbejegyzése alatt, megjegyezvén, hogy „A virtuális megelőzöttség – mint olyan – örömtánccal kísért rituális piréz akció.” Ezt az eredetmagyarázó szerzői megállapítást  semmiképpen nem hagyhattuk ki tudományos igényű leírásunkból, ám tömör meghatározásunkba mégsem vehettük bele:

Ajánlott rövid definíció

A virtuális megelőzöttség egy még be nem következett esemény világhálós előkészítése abból a célból, hogy az előzetes várakozás és főként a feltételezett bekövetkezés esetén az akcióban részt vevő weboldalak jelentős látogatottságra tegyenek szert. Az akció webtechnikai keretét minden alkalommal társadalmi-közéleti tartalom tölti meg és humoros felhang lengi körbe.

Kiegészítés

.
Bár a virtuális megelőzöttség terminus technikusát csak később alkotta meg, a fent leírt fogalmi körbe jól illeszkednek BDK önhalál-hírei. Ezekről ő maga így ír Öngonosz c. posztjában:

Sikerült a gonoszságig fokoznom öniróniámat: az utóbbi időben gyilkos gúnnyal teszem el magam láb alól. Válogatott halálnemeket keresek és a leírásokban a legkíméletlenebbül állítom pellengérre hiúságomat, beképzeltségemet, mérsékelt tehetségemet, falánkságomat, olvasatlanságomat. Eleinte kiváltottam néhányak fejcsóválását, de mostanra, azt hiszem, sikerült sokakkal megkedveltetnem a magam-kitalálta irodalmi önhalálhír műfaját.

Egy hosszabb esszéjében – Válogatott halálaim – ezt még a következőkkel egészíti ki:

Akciómnak köszönhetően a legnagyobb internetkereső – nem kis megelégedésemre – nevemre előkelő helyen hozza némelyik halálhíremet. Jóleső érzés tölt el, ha arra gondolok, hogy majdani tényleges kimúlásom hírét jó ideig mindenki csupán újabb poénnak fogja tekinteni.

Nem kétséges tehát, hogy a fiktív halálhírek szintén egy virtuális megelőzöttségi akció részei, és aligha lehet kétségünk afelől, a szerzői szándék lényegében az, hogy a minden bizonnyal bekövetkező eseményt firtató majdani internetes keresések elsőként erre az oldalra vezessék a hálás utókor olvasóját:

Elhunyt Balla D. Károly

A rendszer aloldalai kikereshetők a bel oldali menüsorból; ezek azok:

Ukrajna - Európai Unió / BDK halála / Vári Fábián László Kossuth-díjas / Marsra szállás / A Fidesz vesztett - 2014-es választások / Orbán megbukott / Fidesz-Jobbik koalíció / SEO-verseny 2012 / Schmitt Pál lemondott / Puccs Orbán ellen |

 

Virtuális szerver - VPS bérlés

A virtuális szerverek gyakorlatilag az övégével azonos kapacitású fizikai megfelelőikkel mindenben hasonló tulajdonságokat mutatnak - legalábbis a felhasználójuk számára. A rendszergazda előtt ugyanazok az opciók jelennek meg, telepíthet a szerverre Windows vagy Linux operációs rendszer, futtathat saját php verzót, stb. A különbség annyi, hogy e szolgáltatás mögött nem egy konkrét hardvereszköz, nem egy fizkailag létező szervergép áll - hanem egy elkülönített erőforrás, amely létező szerverként működik és akár egyetlen, akár több szervergép egyidejű erőfprrásmegosztásával jöb létre.

 

Virtuális megelőzöttség


Tudományos szempontból a virtuális megelőzöttség egy várt esemény előkészítése az interneten abból a célból, hogy bekövetkezés esetén az eseményt megelőlegező céloldal jelentős látogatottságra tegyenek szert az organikus kereséőtalálatok révén. Virtuális szerver

SEO: virtuális szerver

Honlap optimalizálása a következő Google-kulcsszavakkal: virtuális esemény, szintetikus internet, web optimalizálás, online akció, bekövetkező esemény, virtuális bekövetkezés, politika és közélet, humor és élc, google keresőmarketing, vps szerver, szerver bérlés, vps szolgáltatás, budapest adatcserélő központ, vps server, honlapoptimalizálás, megelőzöttség és bekövetkezési valószínűség

Főblogom:

bdk clo2
balla d. károly / blog

Egy piréz Kárpátalján

Új SEO blog -projektek

Szolgáltatás: linképítő pr-cikk blog - Google indexelés felgyorsítása: pr cikk blog linképítéshez

Ivóvíz fertőtlenítő szer: klór-dioxod. Víz

klór-dioxid - fertőtlenítés

A természetes vizek nem szennyezésmentesek. A szennyeződés mértékét a termelési technológia és a víz szállítása határozza meg. A pseudomonad fertőző baktérium, mely megfelelő fertőtlenítés után elpusztul az ivóvízben. A jelenleg alkalmazott technológiák elsősorban klórt, klór-dioxidot alkalmaznak.

Szolgáltatás: Twinoxide: víz és ivóvíz fertőtlenítés klórdioxiddal

- tartálygyártás, polietilén hordók és konténerek fertőtlenítése ClO2-vel

Infrafűtés webáruház

fűtés - infra sötétsugárzó

A télikertekben is használható, nagy telesítményű infra sötétsugárzók fűtésre alkalmazása energia- és költséghatékony, mert az elektromos energiával fejlesztett hőmennyiség a hőeloszlás optimalizála során közel 100 százalékában a fűteni kívánt zónában hasznosul. Az infra hősugarak áthatolnak a levegőrétegen, nincsenek csövek, nincs a mennyezet alá felszálló meleg levegő, nincs hőveszteség, a sugárzási zónában tartózkodók hőérzete magasabb.

 

A PÁNIK

Látható ok nélküli szorongás, fóbiás viselkedés, váratlan és indokolatlan pánikroham, kognitív viselkedészavar, páni félelem. Pánikbeteg az, akinek gyakoriak a pánikrohamai. Az agorafóbia és más fóbiás tünetek gyógyszer nélküli kezelése otthon, házilag. online terápiával.

Amennyiben fóbiás szorongás tüneteit tapasztalja magán, nagy valószínűséggel a pánikbetegség nevű viselkedészavar kialakulása fenyegeti. Ez idővel a mindennapi normális élet lehetőségeit beszűkítő agorafóbia kialakulását vetíti előre. - Pánik betegség. Félelem és szorongás, fóbiás tünetek a pánikbetegség tipikus jellemzői.

pánik bdk dioxid

A szenzációs honlsp-seo eredményeket elérő weblap.org prémium linképítés árak 2021-ben is magasak, mivel az organikus Google helyezés optimalizálás keresőmarketing eszközökkel működik Ukrajna nyugati Kárpátalja megyéjében, ahol száz ezer magyar él, közülük csak ez az egy szakember foglalkozik a kognitív weblap optimalizálás és prémium pr-cikk linképítés kérdéseivel a Google keresőoptimalizálás keretében. Google honlap SEO - weblap optimalizálás - keresőmarketing pr-cikk linképítés | előre lépés a weboptimalizálásban: Teraszfűtés és télikert Budapest. Sötétsugárzó infrapanel kültéri teraszok fűtésére.